Love song!

Gavin DeGraw - More than anyone




You need a friend
I'll be around
Don't let this end
Before I see you again
What can I say to convince you
To change your mind of me?

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

Look in my eyes, what do you see?
Not just the color
Look inside of me
Tell me all you need and I will try
I will try

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

Free for you, whenever you need
We'll be free together, baby
Free together, baby

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna love you more than anyone
_______________________________________________

Ahh, absolut bland de bästa kärlekslåtarna jag hört!
Den ska med på mitt bröllop i framtiden !!

The Fame

image41

image43

image42

Fick svar av dessa idag, Mr. Tensta, Maggio och Jenssen !
Wiiie. alltid kul :D

Free cone day!

image40

Idag är ingen vanlig dag, GRATIS glass åt folket!
Love to Ben & Jerrys <3

Idag är det som sagt "free cone day", en grej som ben&jerrys glassmakarna har ordnat. Tur man har att man bor i Linköping där det var möjligt. Finns på två ställen till i Sverige annars, man turan hade man här :D
Idag var en tid för att ta fram blatte generna i mig. Gick omgång efter omgång, haha! Man fick ju ta hur mycket man ville liksom, lika bra att utnyttja det till max liksom!
Muuums, för cookie dough!
Detta är i stort sätt det rolig som hände idag, har handlat dricka med tills imorgon :) Det blir nice :)

Catch y'all later...

Ahh juste, har börjat känna av alla jävla pollen nu med, blää, ögonen kliar som fan, USCH! Inte gilla!

Valborg?

image39

Hm, vad ska man göra när denna eld brinner egentligen? Har inga speciella planer, blir väl att umgås med de närmasta och gata sig på stan typ :)

Med musiken i örat kommer jag nog klara mig, det är den som spelar roll i mitt liv!

KRISTIAN ANTTILA säger jag bara <3

Veronica Maggio

image38

"På en strand uti Havanna
Hon blev gatubarnens mamma
Där förstod hon vem hon var"

- Veronica Maggio - Havanna Mamma



Lame weekend

Okej.
Så denna helg blev verkligen helt slapp, verkligen slapp menar jag. Har inte gjort ett skvatt, inga skolarbeten eller något annat bra. Blä! Har varit ute i det fins vädret iofs, och varit ute lite med kompisar men annars har jag typ inte gjort mycket.
Och nu sitter man här en söndag kväll och undrar vart helgen tog vägen. Plus att jag på sistone har börjat och kännt av all denna skoltrötthet. Känner bara för att hoppa av plugget, skaffa ett jobb som ger mig pengar och leva livet utifrån de. Skolan känns meningslös ibland, man går bara fä för att lära sig och en massa shit, sen efter gymnasiet har man blivit så förberedd på universitetet så då och det bara att hoppa på den skiten, AHHH! Visst jag vet vilken linje och allt jag ska gå, men allt de känns så långt borta. Vill bara gå klart gymnasiet och bli klar med pressen som ligger i en.

Jag håller ju just nu också på med att leta sommarjobb, vilket är väldigt kämpigt. Ringde runt som en galning i fredags, satt med telefonkatalogen i högsta hugg, hoppas det resulterar i något bra. Vill verkligen kunna göra någt kul i sommar, känner för festival. Är helt till mig över Hultsfredsfestivalen då jag fått reda på att självaste Robyn kommer. Henne vill jag verkligen se. Annars har jag funderat på typ Way out west, Storsjöyran, eller den indie inspirerade festivalen Emmaboda. Den var inte så farligt dyr heller.

8 maj blir det konsert på Platens Bar med broshan. Veronica Maggio kommer och ska ha en spelning, och henne gillar vi. Har lyssnat igenom en massa på hennes två skivor, riktigt bra är det. Älskar rösten!

image37

Nu blir det att kolla på säsong tre av vänner, ska beta igenom mig alla säsonger åter igen :)

Allt gött/ Sophiiie

Music makes me loose control!

Är inte musik det bästa som finns i denna värld? För mig är det så iaf, så mycket som musiken har gett mig genom alla dessa år är helt otroligt. Och det kommer bara mer och mer och man upptäcker nytt hela tiden, UNDERBART!
Man får tips, man ser på tv, via youtube, ja fan, överallt! Musik i massor, me like!

Idag, skola som vanligt, kom upp i tid, jippi. Sköna lektioner med inte så mycket jobb, skönt. Kände mig dock duktig på No:n när vi skulle göra collage om delar om hjärnan, fick lillhjärnan, nice collage blev de.
Vädret har varit helt underbart idag, vill bara vara ute hela tiden. Vi tog en glass på Bosses efteråt sen blev det att gå till Sagateatern för ettornas dansuppvisning. Glassen var för övrigt super god, som vanligt, "ett slick sen är du fast" liksom :)
Dansuppvisningen, ABO! Blir lika imponerad varje gång, de är så begåvade. Det var solodanser så alla fick typ 5 min var upp uppträda. Det bästa med dessa uppvisningar är att man får upp nya musik också, KANON!

Nu sitter jag och laddar för fullt hem en massa skivor, har på sistone snappat upp en massa artister som jag harvarit sugen på att lyssna på, från Broder Daniel till Pascal. Ska sitta och lyssna igenom allt nu :) Fast egenligen borde jag sitta och göra arbeten men det orkar jag inte med nu.

Allt göttt/ Sophiiie

_______________________________________________

en liten uppdate.
Vill bara säga att öppen kommunikation is the shit!
Allt känns mycket bättre och man tar sig tid och pratar ut om sin känslor med folk och inte sitter inne med allt inom sig. Att vara sig själv 100 % kommer alltid resultera i att folk kommer ta en för den man är, vilket är bra!!

Tänk på det.... tills nästa gång :)

Gud sa: "Sol." Och då kom solen

image36Ungefär sådär gick det ju till när Gud skapade alla våra vackra skapelser, det jag vill säga med detta är att jag är så glad att solen äntligen framme lite mer och dagarna och sprider gläjde åt folket. De sensaste dagarna har varit kanon då vädret varit strålanden, man blir som vädret skulle jag vilja uttrycka mig.
Väldigt slapp dag i skolan, som började med matte. Vi läser ju matte B nu, vilket resulterar i att jag fattar noll på lektionerna. Har dock bestämt mig för att fullfölja programmet och kämpa för ett G.

På tal om betyg så fick vi på svenskan sitta och läsa igenom alla mål i alla ämen, gahh, sån skit det står i alla papper De där finns ju bara där för ingen anldening, ingen som orkar ta sig ann att läsa de ändå. Vi fick sen sitta och skriva
ner våra egna mål och vad vi vill nå fär betyg. Jag skrev något liknande med; " Jag ska göra mitt bästa för att nå de bästa betygen". Vi får se hur det går med den saken :) Bara jag får G i allt liksom, orka få IG.
Känner mig inte lika vilsen som alla andra gällande vilken linje man ska söka efter, jag vet exakt vilken linje och skola och jag vet exakt vad som krävs av mig för att komma in, så känner att jag har det ganska skönt.
Vi ska ju också välja till kurser till trean. Har bestämt mig att jag ska välja till Samhäll C och franska steg 5, det blir gött.

Igår, när jag var så bakfull bestämde jag mig för att kolla igenom en massa serier, så det blev Desperate Housewives för hela slanten, daaaaamn!
Sen kolla jag in på webbtv, programmet 9A, riktigt bra för er som inte sett den......

Idag blir det att försöka plugga lite, försöka skriva lite på Psykologin.
Samt att jag ska titta på Ugly Betty jag har tankat hem :)

Peeeace/ Sophiie

Party til you puke!

image35Yeah, det var så det gick till igår, är jag rädd.
Det var ju fest igår, Ritas, min kompis, kusin fyllde ju 18 år så det skulle vi fira in. Det bjöds på mat och dricka, men dum som jag var kom jag dit på tom mage och skippade maten det bjöds på och högg in på drickan direkt, vilket resulterade i en del spyor.
Det roliga var att jag och min bror hade haft en diskussion om vad man ska dricka och inte dricka vid festliga tillfällen. Cider och öl är något man borde köra på en hel kväll, man blir alldeles perfekt mysigt full. Sprit däremot gör så att man blir helt fucked i huvudet och tappar kontrollen. Festen jag var på innehöll bara sprit så jag hade inte mycket val. Visst kunde jag stått emot, men kände mig på för bra humör för att avstå.
Det blev mycket blandingar, från bål till rent till grogg...... not good.

Kvällen slutade vid ett då jag knappt kunde tänka för mig själv. Eller egentligen kändes det som om jag var medveten om allt men varje gång jag skulle prata kom andra ord ut, helt fucked. Mådde fett illa med, så bestämde mig för att ta en nypa luft vilket resulterade i att jag stog hukad över en papperskorg och spydde. Känner mig som en riktig fjortis när jag skriver detta, men det var en upplevelse i sig, nu vet jag verkligen tills nästa gång vad man ska och inte ska dricka.

Som tur var bodde min bror precis vid festen, så Rita följde mig dit, så rangla jag mig upp till honom. Tack bror för att du var så underbart snäll och go och tog hand om mig :) Love u!

Idag, AJ AJ AJ! Mitt huvud..... att några timmars drickande en dag innan kan förstöra en hel dag. Usch!
Har bestämt mig för att inte göra någonting idag, bara chilla och ta igen mig.
Fattar inte hur folk orkar uppleva denna känsla varje helg, hur orkar man med sig själv? Jag är verkligen inte den som känner att man måste dricka för att det är helg, och det är tur de, orkar inte må såhär för ofta. Nej, festliga tillfällen ska det vara. Next upp blir väl valborg skulle jag tro :)

C-ya later// Sophiie

Saturday night

"Cause it's saturday night oh yeah......" - Darin - Saturday night

Tja alla!
Dags att blogga kände jag. Nu är det helg och jag har idag varit ute sen klockan tolv.
Igår, fredag, försov jag mig till psykologin, men inte så fraligt då jag hållt mig aktiv i typ tre veckor, utan skolk.
Det var kul franska lektion vi hade, vi körde roliga lekar, dock vann inte mitt lag.
Lunchen var god, potatisgratäng med grönsaksbiff, det bar sedan va till möte. Hade känt mig låg hela morgonen utan att veta varför men sen slog det mig då jag fick alarm på mobilen att jag hade mötet. För alla er därute som undrar vad det är för möte så var det gällande mitt boende hemma och om jag ska fortsätta att bo hemma eller ej. Mötet gick bra iaf, skönt att prata ur sig, bara att hoppas på det bästa nu.

Träffa bror sen, vi cyklade gemensamt hem. Vi bestämde oss sedan för att gå 5 km i skogen. Riktigt skönt väder var det ute så det var riktigt skönt att gå. Höll ett bra tempo hela tiden tyckte jag. Skön känsla i kroppen när man väl var klar. Trevligt med promenader. Drog hem och käka sen, blev egengjorda hamburgare och klyftpotatis.
Hem till bror igen, vi kolla ishockeyn, daamn, vilken rysare. LHC for the win.... not! Aja, vi får väl vara bättre tills nästa år, men domaren sög riktigt hårt med sina bedömningar.

Idag, vaknade upp av sms, skev som fan i ryggen efter att ha legat i soffan. Drog ut och träffade Rita och Elisabet. Det var fett med sol ute :) Rita bjöd sedan med mig på fotboll, i vikingstad, så jag haka på.
Syrianska mot vikingstad vad det som körde, 3-3 blev det, men det var en jämn match.
Vi åkte runt lite i vikingstad, och jag måste säga att det var en av de kallaste ställena jag varit på, trist och dött var de. Plus att det är en av de största racistställena, usch! Me don't like!

Ikväll, blev bjuden till födelsedagsfest, Ritas kusin fyller 18. Ska nog gå, blir nice, känner att jag vill festa och ha lite trevligt :) Kollar in här sedan, med uppdateringar ifrån festen :)

Allt gött till er alla/ Sophiie

Sophie in motion!

image34Bilden är tagen 27 mars 2007, det var en härlig solig dag med mycket glädje, jag är sjukt nöjd med denna bild jag tog den dagen, vilken glädje den sprider!

Salut!
Så igår bakade jag ju kakor som jag skulle sälja i skolan, det visade sig att det lönade sig. De blev mycket omtyckta, vilket kändes gött :) Hade lite konkurrens med Sara som också hade bakat, men vi båda lyckades sälja slut, vilket var bra. På NO:n idag pratade vi om hjärnans funktion och alla dess delar och shit, riktigt intressant faktiskt, kände att det gick in i hjärnan och stannade där, när det oftast brukar gå ut direkt.
Vi hade mys lektion sedan, det blev estetisk verksamhet. Vi fick sitta och måla med akvarell, vilket vi har fått göra varenda lektion nu typ, så kul :) Och avslappnande.
På matten förstår jag inget som vanligt, känner mig bäst om jag klarar av ett tal, men så är det, vissa saker är man skillad för, vissa inte. Orkade inte med mattestugan som var direkt efter, cyklade hem direkt med Lotta ist. Väl hemma satte jag mig själv i arbete, det blev att jag gjorde klart NO arbetet, woho, äntligen klar! Känner mig hyfsat nöjd, den får helt enkelt duga, orkar inte lägga ner mer tid på den. Började smått med Psykologin sen. Vi ska välja en psykisk sjukdom sen skriva en fiktiv fallbeskrivning, sedan göra olika analyser kring det samt en lösning på problemet. Jag har valt att jobba med sjukdomen Borderline i mitt arbete, känns riktigt intressant. Satt och googla fram en massa information oc hittade en massa bloggar och hemsidor där personer berättat om deras öden och hur de fick prognosen om att de fått borderline, intressant. Har börjat med att skriva min fallbeskrivning nu, bra sophie.

Drog sedan till bror, vi bestämde över msn att vi skulle ta en promenad, and indeed we did. Vi gick en underbar tur lite överallt, pratade på som vanligt om allt och inget. Han är den som jag verkligen kan prata om allt med, underbart, love u broosh!<3
Sammanlagt var vi ute runt 90 minuter och vi gick i hyfsat snabbt tempo, good for me. Detta måste jag börja med regelbundet, känns så skönt efteråt.

Nu är klockan mycket, 1.44, måste sova om jag ska kunna ta mig upp till skolan.
För övrigt i skolan tycker jag att jag skött mig bra, har varit i skolan regelbundet nu i tre veckor, då kanske jag bara vait bort en dag. Mycket bra presterat, för mig. Känner mig för tillfälligt inte så skoltrött nu.

Idag har jag haft en bra dag, med sköna aktiviteter, plus att jag fick arbeten gjorde, I'm proud :D

/// Sophiiie

Amanda Jenssen


Ah! Amanda, är hon bra eller bra? Kan inte få nog av henne. Hennes debutskiva släpps den 7 maj, ser verkligen fram emot den. Har lyssnat enhel del på hennes demo låtar som finns ute, det är riktigt bra, med fins texter.
Komemr ihåg tiden ifrån Idol, hon var ju klockren varje vecka, ett helt album med henne kommer bli perfect.

Lämnar ett klipp med hennes låt hon skrivit själv som heter "For the sun" <3



"I?m a dreamer and I dream of what will be a better destiny
I?m a dreamer and as far as I can see, amarula trees
I?m a dreamer and I dream of what will be a better world for you and me"

- Amanda Jenssen - "Amarula Tree"

Shake and Bake!

image31Marhaba!
Kände att jag vill dra in lite arabiska där i mitt hej. I alla fall, idag har varit en ganska kort dag, iaf skolmässigt. Kom till skolan på morgonen och hade franska, som alltid känns lite segt. Vet inte om jag kommer välja steg fem till trean, får se. Vi fick papper i måndags om våra val vi får göra i trean med att lägga till några kurser. Just nu ser det ut som om jag kommer att ta; Samhäll C, Franska steg 5 och Tyska steg 1, men ska tänka lite på det så jag inte fattar några hastiga beslut.

Sen var det SO, fett roligt idag. Vi hade debatt, jag och någa till hade skapat ett invandrarparti, eller det "integrerade" partiet som vi kallde de. Vi fick sitta halva klassen och föra debatt om ett visst ämen, och vårt blev ju såklart invandrarpolitiken. Vi ägde, våra förslag var klockrena ;)
Hade lunch sen, efter det var det frivilligt att gå, läraren är i skottland så vi hade eget arbete. Passade på att snacka med Janne, vår Psykologi,lärare och säga att jag inte kommer kunna lämna in uppgiften på fredag, stress! Men det var lungt sa han.

Ohh, juste, en bra nyhet! På SO lektionen ringde mobilen mitt i allting, sprang ut och svara. Igår gick ju jag och Lotta runt och delade ut CV:n, bland annat till Gröna Gården, ett äldreboende. Det var de som ringde, hon berätta att hon hade läst mitt CV och att hon ville att jag kom på jobbintervju. Jippi! Tack Gud! Hoppas bara nu att det går vägen, få in foten där vore inte helt fel, caaash liksom! Har ändå inget för mig denna sommaren så jag kan lika gärna jobba, så blir det en stor fin belöning i slutet av sommaren :)

Svängde förbi broshan på vägen hem, alltid lika trevligt. Vi satt och lyssnade på underbar musik, drack te och rökte cigg. Vi satt och lyssnade igenom Brittans skiva; Blackout, och måste bara säga att den skivan seriöst äger. Har man inte hört den måste man verkligen göra de, ge den en chans, för varende låt på skivan är :O feeling. Jag blir helt frälst när jag lyssnar på den iaf, ren underbar pop.

image32Hemma idag har jag bakat. Vi har ju en klasskassa i skolan och för att pengarna ska rulla in har vi valt att man som elev i klassen ska baka. Jag har bakat non-stop choklad kakor idag, och må jag säga att de fan smakar helt underbart. Jag, Sophie Eriksson, kan verkligen baka, and I'm proud of it! Bra sak jag gjort idag och kommer nog bli den enda bra saken, borde plugga men finner ingen ork till de. Får satsa på det imorgon helt enkelt.




" If you were the wood, I'd be the fire.
If you were the love, I'd be the desire.
If you were a castle, I'd be your moat,
And if you were an ocean, I'd learn to float.

All I want is you, will you be my man
Take me by the hand and stand by my side
All I want is you, will you stay with me?
Hold me in your arms and sway me like the sea"

- Barry Lois Polisar - "All I want is you"

Ta mig tillbaka...

image30...till sommaren 2006.
Just den sommaren var helt underbar. En av de bästa sommrarna jag haft hittills. Den bestod av mycket glädje och mycket underbara minnen. Åkte på pilgrimsresa med de bästa tjejerna till Frankrike. Den resan är helt oförglömlig. Allt som hände, träffa en hel del roligt folk. Besöket i Paris som varade i 3 timmar, men som var så kul. Vi hann se allt. Brügge, i Belgien, där vi sov i den enorma salen. All shopping!!
Det var sommaren då jag träffade Darin på riktigt, riktigt. Vår fritidsgård annordnade resor, så vi åkte först till Skara sommarland. Sen ordnade de en resa till Stockholm. Det bästa var att det var gratis, helt gratis :O
I Stockholm var det shopping som gällde på dagen sen Gröna Lund, men jag hade fast beslutat att vi tjejer skulle åka ut till Råcksta där Darin bor.
Att få träffa han var helt obeskrivligt, vi satt och vänta i 3 timmar, men väntan kändes inte ens av när han kom ut ur dörren.
Detta var också sommaren då jag hade 3 sommarjobb:O Och nu kan jag inte ens ordna till mig ett, fast jag är i full rulle och söker nu iaf. Hade ett jobb på äldreboende, jordguddsjobb och telefonjobb.
Sommaren 2006 är obeskrivlig, hoppas den dyker upp snart igen





Idag har min dag bestått av; skola, biblioteket och sedan hem. I skolan hände inte så mycket, förrutom att vi hade lektioner. Vi jobbar just nu med tema konfrontation. Vi ska sedan gestalta temat med en teater. Det blir spännande. Jag och min grupp jobbar för fullt med att den ska bli bra, har blivit tilldelad en roll som 40 årig självmordsbenägen man, jippi!
Efter skolan gick jag och Lotta runt till olika affärer i stan och gav ut våra CV:n, hoppas verkligen på det bästa!
Drog sedan till biblioteket för att försöka få in en arbetsro till att göra NO arbetet, jag lyckades ganska bra. Men klar blev jag inte.
När jag skulle gå in till biblioteket satte jag mig först för att avnjuta en cigg, då satt två tjejer på en bänk brevid mig och läste en bok, såg först inte men sen såg jag att en av de hjälpte en andra med att läsa. Ena av de var svensk och den andra hade utländsk bakgrund. Den satt både och läste högt ur boken. Svensken hjälpte då och då till mig uttal och sånt. Det jag vill komma fram till är att jag tyckte det var en fin gest, inte ofta jag ser hjälpfulla människor. Detta tycker jag ska vara en självklarhet, har man vissa färdigheter med något ska man väl om någon behöver hjälp lära den personen om hur det ska vara. Mysig samhälle vi skulle leva i om alla tog del av varandra och delade läran med varann.

Nu är jag hemma och håller just nu på att ladda hem 13 avsnittet av One Tree Hill, woho, äntligen har det kommit ut. Ikväll blir det att försöka bli klar med NO:n, (kom igen sophiem you can do it), sen blir det nog inte så mycket mer:)

Catch y'all later! Sophiie

Yes, I'm alive



Är Tupac död eller inte?

Lyssna!!!

Hola amigos!

image29Ciao!
Bilden beskriver min goda milkshake jag gjorde i morse, bestående av; glass, mjölk, banan och kakao. MUMS!
Idag är det söndag och jag har bokstavligen tagit dagen som en vilodag. Hela helgen har iofs varit väldigt slapp. Igår var jag väldigt aktiv ska jag säga er, jag tvätta:O HAHA, jag är för duktig. Sen chilla' jag hos Rita. Vi tittade igenom varenda kanal de hade på sin parabol. Vi hitta en hel del bra filmer faktiskt :)
Har kollat igenom alla avsnitt på "The Hills", nu ligger jag i nivå med det som sänds i USA, då kan jag regelbundet ladda hem ett varje vecka ;) Hoppas det kommer ut nya avsnitt av One tree hill snart, var ett tag sen sist.

Annars har jag som sagt mest slappt idag, verkligen typ chillat' vid datorn, varit ute och chillat med några kompisar.
Har gjort en bra sak idag, och det är att jag gjort klart mitt SO arbete. Man skulle skriva en uppsats om en etnisk konflikt mellan några länder. Jag valde att skriva om hela situationen kring Kurdistan, jag känner mig nöjd med resultatet, vilket jag hoppas att min lärare också gör.
Har en hel del arbeten kvar att göra, men jag är nöjd att jag åstadkom att göra klart ett idag iaf. Får ta tag i NO, Eng, Psy och de andra nu i veckan, får kämpa på som tusan!

Vad har hänt med vädret, vart är du sol när jag behöver dig? Varför ska vädret gå så upp och ner hela tiden, jag bryter ihop. Jag lovar att vädret avgör hur ens mående blir och hur ens humör blir på dagen. Man mår så mycket bättre när solen lyser och det är varmt. Känslan av att sommaren är nära gör en varm på insidan.
Få gå på torr mark, lekandes och springandes omkring på gräset, me want that now!

Att vi är inne i april månad känns oftattbart, vart tar all tid vägen? Det känns iofs skönt att tiden går fort och att vi går mot en framtiden, för att det är framtiden jag ser fram emot, så egenligen borde jag bara skatta mig lycklig att jag upplever att tiden går fort :) The future is the shit liksom.

Nu är klockan 00.16 och jag har skola imorgon, jag borde nog fundera på att sova om jag ska orka mig upp. Har iofs sovmorgon till halv tio. Inget regn imorgon, jag ska cykla FFS!

Allt bäst till alla er därute! Sophiiie

Kalla mig bög!!

Super bra låt, är helt hooked på den. Älskar gitarren, texten, allt! LYSSNA!!



Vapnet - Kalla mig
Min dagbok, den blev stulen
Dom skrattar åt mig nu
Internet, gör mig känd
Dom laddar ner mig fil för fil

Så dum som jag är
Kan jag inte förstå
Hur jag ska bära mig åt
För allt blir fel
Och nu vet alla om
Vad jag sa till dig
Och nu vet alla om
Vad du sa
Vad du sa

För du är med sidan 3
Och fram till 42
Ett citat, det du sa
Var elakt men så uppenbart

Så simpel som jag är
Kan jag inte förstå
Hur jag ska bära mig åt
För allt blir fel
Och hur du ser på mig
Stämmer ganska bra
Med hur jag ser på mig

Så kalla mig CP
Kalla mig bög
Det kanske är fel
Men en bra metafor
För den jag är
Det jag är

Så dum som jag är
Kan jag inte förstå
Hur jag ska bära mig åt
För allt blir fel
Och hur du ser på mig
Stämmer ganska bra
Med hur jag ser på mig

Så kalla mig CP
Kalla mig bög
Det kanske är fel
Men en bra metafor

Kalla mig CP
Kalla mig bög
Kalla mig CP
Kalla mig bög

Så dum som jag är
Kan jag inte förstå
Hur jag ska bära mig åt
Så dum som jag är
Kan jag inte förstå
Hur jag ska bära mig åt

Kalla mig CP
Kalla mig bög
Kalla mig CP
Kalla mig bög

Friday, I'm inlove

Låttext ifrån en av The cure's låtar:)

image27Fredag idag, vaknade av min väckarklocka klockan sju. Valde att snooza till åtta, sen somnade jag om. Vaknade åter vid nio, i chock, fast visste innerst inne att det inte skulle bli någon skola. Jag gck upp och sjukanmälde mig och la mig sedan i sängen igen. Behöve verkligen sova ut, i min egna säng, och inte i någon soffa. Har varit helt trött hela veckan då fransosen varit här.
Väl utvilad gick jag upp. Åt lite fransk frukost med crêpes och fransk god ost.

På hemsidan darin.nu, sidan som ständigt är inne på, håller de just nu på att samla in pengar till en födelsedags present till självaste killen. Och då när de samlat in får några av fansen träffa han och överlämna presenten. Jag, envis som jag är, bestämde mig för att gå med i insamlingen. Startade sedan en diskussion om vilka som skulle få lämna presenten, samt att jag kom med förlsag om hur man kunde göra för att på ett rättvist sätt välja de som skulle få överlämna presenten. Detta lilla inlägg väckte en hel del oro för de som "bestämmer" angående detta.
Kul och se vilka argument de använder sig av, jag kan lova att det är verkligen simpla och dåliga. Väldig löjligt, hela situationen.
Kändes skönt att jag hade några på sidan som höll med mig. Men var är det att argumentera med egentligen? Ett par 15 åringar som bara tänker på sig själva och sina egna behov?
Det jag ville framföra i tråden var att det alltid finns en chans till rättvisa och demokrati. Såklart att alla som är med och bidrar till något ska ha lika chans att få vara med på överlämning. Men så tänkte visst inte de. Det är den som gjort "mest" som ska få all creed och få äran att överlämna den.
Men om man tänker såhär, om inte någon hade varit med och bidraget skulle väl inte ens någon present existera!

Var inne på msn förrut och pratade med en ifrån Frankrike som var här i veckan. Hon var bästis med min fransyska som hade bott med mig. Kände att jag behövde fråga om hon visste något om mig och Alix och om varför hon var som hon var. Hon sa till mig att Alix själv hade sagt att hon hade vait dum emot mig. Kändes skönt att läsa de, vet man att hon har några känslor iaf, plus att kompisen själv hade märkt att hon betett sig konstigt. Yttligare skönt att höra, så det inte bara var jag som uppfatta det så.

Träffade Georges, broshan, förrut. Han kom förbi, så jag hängde med han hem. Vi åt lite god mat, sen drog vi till affären och köpte lite gott blandgodis,
Vi gick sedan upp till skogen för att gå lite. Vi gick 2,5 km gånger 2. Riktigt skönt, att man inte gör detta oftare. Kände mig jätteskön i kroppen efteråt och pigg och, jaa helt enkelt frisk! Inte för att jag är sjuk nu, men kände mig hälsosam. Måste börja träna mer!
Inte ens jobbigt ju, och med musik i öronen kommer det gå som en dans på rosor!

Nu ska jag lägga mig i sängen, käka solrosfrön och somna till The hills :D

Creepy Crawling


Necro - Creepy Crawling



Chorus

Stabbing and stabbing and stabbing and stabbing
and stabbing and stabbing and stabbing and
stabbing and stabbing and stabbing and stabbing
and stabbing and stab you to death!


Diggar Necro som fan, riktigt skön musik. Denna låt bara äger helt enkelt, sköna beats och texter.
Blev repeat på denna låten idag hela dagen, kunde inte sluta, så bra är den :)




Man kan ju alltid anpassa sig!

image28Okej, så jag har inte bloggat på ett tag nu. Har haft franskt besökt hela veckan.
Vi var på Visingsö tisdag, onsdag, en liten ö vid Stockholm typ. Alla fransoser och värder följde med, riktigt fint var det där. Vi kom på tisdags eftermiddagen, åt mat och lite. Sen hade vi mest fritid. Skönt att det inte var mycket planerat, blir alltid så stressat och man känner sig tvingad till aktiviteter. Jag och Malin tog oss en cykeltur till affären och handlade gott :) Vi satt sedan och prata om allt från A till Ö, mycket trevligt!
På kvällen blev det lite charader, men vi satt mest i grupp och umgicks. Blev en hel del olika språk att hålla reda på, från engelska till franska till svenska. Man blir helt galen i huvudet, speciellt efter en veckas ansträngning av det. Kände mig en anings trött, ville helst sova men höll mig social till tolvslaget.

Idag, onsdag, blev det väckning kring halv åtta. Blä! Att vi var tvunga att gå upp så tidigt. Fick inte i mig någonting till frukost, de hade verkligen inget gott. Jag är en väldigt kräsen människa gällande frukost, gott ska de vara. Kände mig illamående och ville bara spy, men det var bara att hålla ut.
Det var meningen att alla skulle ut på cykeltur sen och cykla runt kring ön, men det blev senare frivilligt, så jag valde att chilla' på rummet med de andra som var sjuka. Vädret var piss, det regna, därför var det skönt att bara ta det lungt.

Hemvägen tillbaka var skööön, kändes bara gött att få komma hem, båtresan hem gick också bra. Brukar jämt må så illa, men inte denna gång. På vägen dit gungade båten väldigt mycket, värre än Ttianic!
Väl tillbaka i Linköping bestämde sig alla för att vi alla skulle ta en fika i skolan.

Till kvällen blev det kyrkan, kände att jag behövde vara med mina kompisar och göra något jag ville, för en gångs skull. Min fransos fick hänga med dit, och hon berättade efteråt att hon hade tyckt vår grupp hade varit konstig, inte vet jag varför, men men. Vi hade lekkvällen med en massa roliga lekar! Mycket trevligt!

Okej, så för att summera veckan då hon varit hos mig måste jag säga att den varit OK! Inget mer eller mindre. Vi har inte haft den rätta person kemin liksom, that's it, ingen man kan klandra. Känner bara att det är synd att det blev som de blev, då jag själv upplever att alla andra som varit värdar har haft det bra med sina fransoser. Men jag ska inte sitta och klandra mig själv. Jag har verkligen gjort mitt bästa denna vecka för att hon ska få de bra, men visar hon de? Nej. Det jag får i gensvar av henne är korta svar och ingen ögonkontakt, trevligt må jag säga!

Okej om hon hade varit såhär emot alla, men det har hon inte, bara när vi två är själva, och det gör bara saken värre. Bland sina kompisar och de andra svenskarna uppfattas hon på ett helt annat sett.
Jag vill inte vara den som säger till alla att, nej men hon är inte så på riktigt. Jag själv vet inte vem vem hon är, men såna sidor som hon visat upp för mig känner jag inte bra för.
Imorgon åker de hem. Känns ändå sorligt för jag kommer sakna de andra väldigt mycket även fast jag och min inte hade den bästa kommunikationen.
Jag behövde skriva av mig detta. Jag hatar verkligen när det är en pressad situation mellan två personer och det bara är en som försöker göra det bättre.......
Ingen idé att spinna vidare, kommer inte kommer någon vart med det ändå!

Nu ska jag sova, godnatt!! Sophiiie

Fatigue!

Jag är trött, trött och åter trött. Det har varit en lång dag med mycket engelska involverat.
Jag och Alix, fransosen, åkte till stan för att träffa återstående fransmän. Vi släppte de på stan så de fick till att shoppa och kolla runt. Det blev sedan exotisk mat bestående av kebab..... mums! Alla samlades sen i trädgårdsföreningen och grillade och umgicks. Men man märker ändå av att svenskarna är med sig och fransoserna med varann, men så blir det nog lätt. Man orkar själv inte antränga sig till att snacka med de och ta första steget och om man väl gör det blir det engelska, vilket jag intre har något problem med, fast de har, så man drar sig till att snacka för mycket :P HAHA !
Men men.
Alla tjejer drog sedan hem till carro, där bjöds det på köttbullar och allt möjligt :) Vi lekte lite lekare, såsom; charader och mördarleken, trés drôle.

Det har varit en heldag idag med mycket aktiviteter. Och nu är jag helt slut och vill sova!
Imorgon är det söndag, VILOdag, så jag vill sova länge, vilket jag hoppas min fransos också gör.

GODNATT!!! Sophiie

Ohh, I need you boo!

CHRIS BROWN - WITH YOU <3<3<3


image26I need you boo
I gotta see you boo
And the hearts all over the world tonight
Said the hearts all over the world tonight
I need you boo
I gotta see you boo
And the hearts all over the world tonight
Said the hearts all over the world tonight

Hey lil mama
Oo u a stunna
Hot little figure
Yes you a winner
And I'm so glad to be yours
You're a class all your own
And oh little cutie
When you talk to me
I swear the whole world stops
You're my sweetheart
And I'm so glad that your mine
You are one of a kind

And you mean to me
What I mean to you
And together baby
There is nothin we won't do
Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all

And oh
I'm into you
And girl no
One else would do
Cuz with every kiss
And every hug
You make me
Fall in love
And now I
Know I can't be the only one
I bet its hearts all over the world tonight
With the love of they life
Who feel
What I feel when I'm
With you, with you, with you, with you, with you
Girl
With you, with you, with you, with you, with you

Ooh girl
I don't want nobody else
Without you theres no one left and
You're like Jordans on Saturday
I gotta have you and I can not wait now
Hey little shorty
Say you care for me
You know I care for you
You know that I'll be true
You know that I won't lie
You know that I will try
To be your everything

Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all

Yeah, oh
I'm into you
And girl no
One else would do
Cuz with every kiss
And every hug
You make me
Fall in love
And now I
Know I can't be the only one
I bet its hearts all over the world tonight
With the love of they life
Who feel
What I feel when I'm
With you, with you, with you, with you, with you
Oh oh
With you, with you, with you, with you, with you
Yeah

And I
Will never try to deny
That your are my whole life
Cuz if you
Ever let me go
I would die
So I won't front
I don't need
Another woman
I just need
Your all or nothing
Cuz if I got that
Then I'll be straight
Baby you're the best part of my day

I need you boo
I gotta see you boo
And the hearts all over the world tonight
Said the hearts all over the world tonight
They need they boo
They gotta see they boo
And the hearts all over the world tonight
Hearts all over the world tonight

And oh
I'm into you girl
And girl no
One else would do
Cuz with every kiss
And every hug
You make me
Fall in love
And now I
Now I can't be the only one
I bet its hearts all over the world tonight
With the love of they life
Who feel
What I feel when I'm
With you, with you, with you, with you, with you
Girl
With you, with you, with you, with you, with you
Ooh ooh
With you, with you, with you, with you, with you
With you
With you, with you, with you, with you, with you

Rally de Linköping

Hello to everybody who's out there :)

Idag blev det skola igen. Tog med mig min lilla fransos på bussen, hon är väldigt blyg, men det funkar. Vi överlämpade sen alla våra fransoser till ettorna som guidade runt de i skolan och berättade om svenska kulturer och traditioner. Medans de gjorde de hade ju psykoglogi, fast vi gjorde verkligen ingenting.
På rasten blev det typ mingel, alla gick och snacka med alla, trevligt.

Vi ordande sedan med frågor till det så kallade rallyt vi skulle utsätta våra fransmän för. Det går ut på att man gör frågor kring staden som de sedan får svara på genom att ta hjälp av folk de möter på stan, mycket roligt.
När jag var i Brest, förra året, fick vi göra exakt samma grej, riktigt kul. Så vi släppte de lösa in stan att vandra omkring. Vi själva satte oss ner i solen och softade, så skönt väder vi har att man inte blir klok.
Efter aktiviterna tog vi med de på den ultimata svenska kultur grejen, nämligen FIKA! Och det gillade de.
Min fransos och Sabinas fransos ville sedan gå och shoppa så vi gick och visade runt de i stan. De märktes att de gillade H&M mest, men vem gör inte de?

På kvällen blev det mat och filmkväll hos Lotta. Det bjöds på mycket god tacos, Vi tittade sedan på filmen "The holiday", som för övrigt är riktigt mys.

Jag är trött och vill sova nu, imorgon blir det stan, eventuellt grillning, sen hemma hos ngn :D
Anyways så är det väldigt trevligt att ha alla fransoser här :D

Yours truly/ Sophie
p.s hoppas det inte regnar imorgon :/ d.s

Ska man kramas eller pussas?

image25Det är frågan de!

Skola idag. Vaknade i tid idag igen, känns skönt att jag faktiskt fullföljt denna vecka snart, utan försovningar. Min närvaro måste bli bättre denna månad, orka om de skulle dra mitt studiebidrag.
Roligaste ämnet idag var bild, vi fick måla med vattenfärg, såå kul. Har börjat känna av nu att jag tycker målning är kul, speciellt när man använder sig av just vattenfärger man får fram så snygga kontraster och man kan leka så mycket med alla färger.
Efter skolan stannade jag kvar, hade med mig laptopen så jag satte mig i uppehållsrummet och riggade up datorn där. Satt och kollade på The hills, som btw är så bra och underhållande. Anledningen till att jag satt kvar var för att fransoserna anlände idag. Orkade inte åka hem så jag satt kvar där. Kändes nervöst, var ju ett tag sen man träffade de.

Runt sju gick jag och några till stationen för att gå till fjärbussterminalen och möta upp de. Vi alla stod där av förväntingar och sen kom de. Kändes sjukt kul att äntligen få träffa de nu igen, saknat de som tusan. Ser fram emot denna vecka som kommer nu, mycket aktiviteter, mycket kul. Men det var lite kul innan de skulle komma. Jag och de andra stod och diskutera vidare hur vi skulle göra när de kom. Ska man kramas eller pussas? I frankrike pussades man ju på kinderna när man träffa de, men här i sverige förekommer det ju inte dagligen direkt. Men nä de steg av bussen markera de direkt med en puss, så det blev ett ända stort pusskalas.

Nu har min fransos, Alix, gått och lagt sig. Hon gick ju upp tre på natten så hon var väldigt trött. Fick lite franska delikatesser, en otrligt god ost som jag åt när jag var därnere. Lite godis och crêpes :D Gött!

Nu ska jag kolla på tv, eller film sen SOVA!
p.s bilden är ifrån när jag var i frankrike, påväg till ön Ouessant! d.s

Bonsoir/ Sophiiiie

Daft Bodies

Tagit klippet ifrån Nailas blogg, men måste sprida vidare detta klipp.. så grymt!

KOLLA IN




Vilken teknik!!!!!!!

Like no one.

image24Fick nyss upp Darin i huvudet, vilket inte är så konstigt då jag egentligen går och tänker på han då och då varje dag. Men fick sån väldigt stark känsla över hur mycket jag saknar den killen. För mig är han inte bara Idolen som sätter alla flickors hjärtan i brand, inte bara Idol tvåa från 2004, inte bara en helt vanlig kurd utan den mest betydelserika personen i mitt liv. De här senaste åren då han funnits med har öppnat så många nya vägar för mig. Det är inte bara min musik lista som växt utan jag som person har växt. Jag har fått träffa en hel del bra människor genom hans underbara hemsida, fått uppleva de mest underbara konserterna, fått uppleva pirr-i-magen känslan om och om igen.

Darin är som sagt inte bara en artist utan också den mest bästa förebilden. I hans texter och i hur hans personlighet är så bara sprider han glädje och budskap om att "You're perfect, just the way you are".
För mig har det betytt mycket, han har gett mig självförtroende, fått mig att stå upp för mig själv och vara mig själv till 100 %. Han har hjälpt mig igenom en hel del tuffa saker genom hans musik,
Varje gång man träffar han så får han en alltid och känna sig speciell genom att t. ex komma ihåg ens namn eller bara vara allmänt trevlig och verkligen visa att han bryr sig om en.

Det är kärleken han sprider som jag tror gör att jag aldrig kommer kunna släppa taget om han, kommer aldrig bara sluta lyssna på hans musik och förtränga att jag ens gillat honom, det skulle aldrig kännas rätt.

Och visst får man ta en hel del skit för att man gillar han, jo du, det blir en hel del på dessa 4 åren. Men varför inte? Till en början var det väl en hel del försvarstal man satt och rabbla upp, men sen kom jag på mig att varför ska jag sitta och dela med mig av de. Och varför måste de som hatar han lägga ner så mycket tid på att berätta för världen att de hatar han när de lika gärna kan spendera sin tid åt att göra det de gillar. Hmm?

Men i slutändan blir det jag som vinner på de, för de kommer inse att han alltid kommer vara där och knäcka på TV med sina underbara låtar och vi fans kommer åter och åter igen finnas där och skrika av glädje.




Underbart klipp <3<3

Målining

image23

Igår var en turbulent dag. En hel del känslor välde ut ur mig då jag mådde j*****t dåligt. Ah, står inte ut och leva i den här energi suggande omgivningen. Den kommer ta itu mig del efter del tills jag inte ens finns kvar längre.
Jag måste se till att få en förändring i mitt liv, nu, innan det blir försent och jag ger upp. Måste kämpa.
Så igår var jag hos min bror och ventilera. Satt och tog ut alla mina känslor med en målning, konstigt nog. Och det hjälpte. Det var riktigt avslappnande, faktiskt!

Idag, vaknade med att Georges, min underbara bror, väckte mig och fick mig att gå till skolan trots att jag kände mig helt förstörd. Ringde några samtal i skolan, bra samtal var de!
Vi hade en engelska uppsats vi skulle skriva idag i skolan, om Animal Farm. Gick väl sådär, känns som om hon verkligen tittar igenom allt man gör nu och betygsätter de, och jag velar mellan VG och MVG, så det känns pressigt.
Annars så har det varit en realtivt vanlig dag.
Ska städa och fixa iordning så det är fint tills imorgon då lilla Alix och resten av fransoserna kommer ;)
Kommer bli en späckad vecka när de är här. Vi ska åka iväg till Sthlm med de på måndag. Vissa tvekar till att hänge med. Jag fattar inte hur man kan neka en GRATIS resa till sthlm där allt ingår. Liksom nej, det finns inte i mitt huvud, man säger ja, så är det bara. Hade min förra klass fått höra om en gratis resa skulle de tå och köa till bussen redan nu! haha, men så är det.

Och nu till ett litet klipp! För alla er till ute som gillar Chris Brown, eller hur enkelt bara gilla och se en kille vara så het på scenen, varsågoda!


ÄNTLIGEN!!!


ÄNTLIGEN till att:
blogg. se är tillbaka, tack!
Att värmen har kommit
Att solen skiner

Det har varit en skön dag idag. Skolan är igång, var på våde idag och igår och det är bra tycker jag. Inget försovande eller liknande, utan är faktiskt normal och gör mina läxor!
På morgonen var det Engelska, vi satt och disskutera boken Animal Farm, som jag för övrigt läste ut igår. Så Imorgon blir det uppsats skrivning om den.

Var duktig igår. Även fast solen var ute och sken bestämde jag mig för att göra mitt SO arbete ist, blev dock inte klar men på god väg till det. Gick ut en sväng med, som jag har börjat gör. Inte för att jag inte brukar vara ute men nu är det dags att ta tag i sig själv och börja motionerna och komma i form och så. Ska satsa på att vara ute mer och ta sköna promenader som jag vet tycker är skönt. Frågan är bara vad som stoppar mig. Är det samhället kanske? hehe nej då, nu ska vi inte tänka negativt.

Iaf, var ute igår och träffa tjejerna. Gav Twins deras present, deras favorit film, blev mycket uppskattat. Vi hoppa studsmatta vilket var kul, väldigt hoppigt ^^ Fio bestämde sig sedan för att test köra sen trasiga bil vilket resulterade i katastrof. Ett ord, på riktigt, LOL! HAHA!

Idag, första april. Försökte göra ett april skämt på bilddagboken men tror inte många kommer gå på de ^^ Annars är det ingen som skämtat med mig idag, skönt de, orkar inte bli blåst.
Ska väl fortsätta med SO:n samt sätta igång med NO uppg,

Vädret som sagt, det är helt underbart, mår så mycket bättre när det är fint väder ute. Man blir helt annorlund på något konstigt sätt som om man känner av friheten i vädret. Men det kanske beror på att man kan göra flera saker när det är finare väder. Hoppas bara detta håller i sig nu när fransoserna kommer.

Och för att denna dag ska nå sin topp ska jag lyssna på underbar musik som jag gjort hela dagen idag. CHRIS BROWN! Mamiiii, love him so! Take u down, lyssna på den om du ej hört, gaaah!

Sophiiiiiie

RSS 2.0