Vi som tycker att Fredrik Reinfeldt ska tappa tvålen i duschen!

 

GÅ GÄRNA MED I MIN EPISKA FB GRUPP:

http://www.facebook.com/group.php?gid=267838592325&ref=mf

 


Rihanna - Russian Roulette

Bara för att den är pure kärlek och helt underbar. Rihanna har en sån underbar röst som jag kan sitta och lyssna på i timtals. Kollade förut på tv-programmet Skvalan där hon medverkade. Hon är en sån förebild, 21 år och världstjärna. Plus att hon ser helt incredible ut :)



2010

GOTT NYTT ÅR!
Sådär 22 dagar efter nyåret. Har varit väldigt seg med att blogga ser jag. Men nu är det nytt år, nytt decenium så det är dags att börja skriva lite känner jag :)
Mitt nyår blev väldigt mysig, spenderades med mamma i min lägenhet. Det lagades god trerätters middag. Förätten blev: Toast med rom, cremé fraiche, rödlök och dill. Varmrätt blev stekt oxfilé med ungbakade potatisklyftor och morötter samt bearnisésås. Till eftehttp://publishme.se/45130/entries/article/new/rätt sedan serverades det marängschwiss. Lite god champagne vid tolvslaget och endel laktrisshots. Det är vad jag kallar lyckad och mysig kväll.

I min vardag just nu händer det väl inte en massa men att söka jobb är väl det som man försöker göra främst. Lämna CV till diverse ställen och be till Gud att man någon gång får ett samtal på mobilen där de säger: Hej, vi tog ju emot ditt CV, vi skulle gärna vilja att du kom ner på en intervju.
Men det är bara att hålla hoppet uppe.

En annan sak som jag hoppas att det blir klart snart är utredningen med försäkringen kring min olycka. Det var ju runt 1,5 år sen olyckan inträffade, att det ska ta sån tid att få allt fixat med pengar sen, segt! Jag ringer iaf och tjatar på de, det är ju det minsta man kan göra iaf. Skulle ju vara underbart att ha pengar till sommaren. Jag ska till sjukhuset nästa vecka iaf, för undersökning av benen, träffa överläkare och så vidare.. Sen måste jag ringa min sjukgymnast och boka in en ny tid, viktig att jag håller träningen igång!

Igår var jag på födelsedagsmiddag hos Josefin som fyllde 20 år, ahhh vi blir så vuxna :) Det bjöds på god mat och dryck. Spelade spel gjordvi också och åt en mastig kladdkaka, mums! Riktigt trevlig kväll var det, tack Josefin <3

Snart fyller jag själv år, 2 februari. Då blir det resturang med bror och systembolaget för första gången. Oj oj oj, vad ska man köpa, en hel del :D Jag har önskat mig en tatuering av mamma. Den ska nog gaddas in nästa vecka. Blir min andra tatuering då. Första blev ju på höger underarm med text: Like no one. Den har man fått många komplimanger för och inte minst från själva Darin själv.
Denhär gången blir det självaste Jesus som tatueras in på min vänstra handled. AJ, men det kommer bli så värt det. Jesus är: tro kärlek hopp trygghet varm ... han är mycket. Därför känns det så rätt att ha hans namn på min handled. Inget jag kommer ångra, det är jag säker på :)

Nu börjar det bli dags att lägga sig i sin sköna säng och slagga!
Imorgon ska jag över till mamma och umgås med henne.. Sen blir det Haiti gala på MTV!

Peace out- Sophie

RSS 2.0