Darin - Se på mig- bäst ikväll !!


bild från kvällens delfinal av melodifestivalen

Det var Darin som stod för pausunderhållningen i delfinalen av Melodifestivalen i Malmö ikväll. Han uppträdde med låten " Se på mig", tidigare sjungen av Jan Johansen.
Enligt mig så glänste Darin över alla ikväll, han var klart bäst! Han levera sång som en gud och fick mig till att brista ut i tårar. Ja, Darin gott folk, han är en stjärna som är här för att stanna. En artist vi ska vara stolta över att ha, för snart kommer dagen då han tar världen med storm!



lyssna, njut, fäll en tår

Ciara ft. Young Jeezy - Never ever


Bam bam bira bam bam bidamdam!

http://www.youtube.com/watch?v=rMdWqaN_Tms

SERIÖST, kolla in klippet!! hahahah
Något vi alla gör i vår vardag.

plugg plugg plugg.

Känns som jag har en massa plugg efter mig, men när jag väl tänker på de ploppar ingen uppgift upp i hjärnan.
Jag är besviken på mig själv, besviken över att jag inte läst klart boken "prep"- varför sophie, varför?
Jag hade hela lovet på mig, men neeeej då, jag valde att göra annat som inte ens anses vara vettigt.
Jag måste fan börja ta tag i mig själv, börja gå till skolan varje dag!
Vad är det med mig och morgonen? problem!
Hela kroppen skriker neeeej, jag vill inte gå upp, och hjärna bara accepterar detta.
Nej!
Nu är det slut på sånt, skola ska det vara nu härdanefter!
Ställa tillbaka dygnet, läsa min engelsk bok, göra de uppgifter jag får!
Daaamn, bli duktigt sophie!
Regel nr 1. rutiner

Sådär, skönt att få spy ut sig lite ibland. Imorgon blir det skola, ska även kolla upp tider hos en tatuerings studio kring min tatuering, hoppas på att få den gjorde denna vecka!

God natt/ sophie

Jesus, take the wheel.


"She was driving last Friday on her way to Cincinnati
On a snow white Christmas Eve
Goin' home to see her mama & her daddy with the baby in the backseat
Fifty miles to go and she was running low on faith and gasoline
It'd been a long hard year
She had a lot on her mind and she didn't pay attention
She was going way too fast
Before she knew it she was spinning on a thin black sheet of glass
She saw both their lives flash before her eyes
She didn't even have time to cry
She was so scared
She threw her hands up in the air

Jesus, take the wheel
Take it from my hands
Cause I can't do this on my own
I'm letting go
So give me one more chance
Save me from this road I'm on
Jesus, take the wheel "

- Carrie Underwood - Jesus, take the wheel


Just like a tattoo.



Såhär kommer mig tatuering se ut som jag äntligen har bestämt mig för att göra.
Jag har bestämt mig för att den ska få sitta fint på armen. Det känns helt rätt då jag haft dessa tankar och länge och att just denna text har funnits med länge!
Äntligen ska jag göra de! TATUERING!


Mötet mellan mig och Britney =)


bild tagen 2002 !

Satt och kollade igenom lite bilder på datorn när denna ploppade upp. Minnena från den dagen svällade över och jag minns tillbaka hur dagen var och kändes. Jag var 12 år, året var 2002. Jag hade skrivit till ett program vid namn "Ola fixar", ett program som sändes via "Söndagsöppet". I mitt brev skrev jag att jag önskade att få gå på premiären av hennes film, "Crossroads", jag nämnde även att jag ville bli journalist. Budskapet i programmet var naturligtvis att uppfylla dessa önskningar barn hade, och tur som jag hde gick min i uppfyllelse. Ola Lindholm, som ledde programmet, fixade att jag skulle få gå på premiären av "Crossroads", men också att få intervjua henne då han läste att jag ville bli journalist.

Innan dagen kom och jag skulle få intervjua henne var det väldigt nära att jag inte skulle få genomföra intervjuen. Det hade visat sig att ett fan i frankrike som hade intervjuat henne hade brutit ihop, de bestämde sig då för att inga barn skulle få intervjua henne mer. Men cool som Ola var övertalde han hennes folk om att jag skulle få genomföra intervjuen. Visserligen fick han ljuga och säga att jag jobbade för SVT och att jag var stencool, att jag var van vid att intervjua stor stjärnor.

Cool 12 åring som jag var fick jag intervjua henne. Det skedde i Stockholm, Sheraton hotell. Kommer ihåg att jag förberett frågor hemma, och var väl förberedd. Vi tog hissen upp till sjunde våningen där hon satt i ett av hotellrummena. Jag minns att jag faktiskt  inte var så nervös, var faktiskt cool, detta tror jag berodde på att jag var liten, inte egentligen insåg var jag faktiskt fick uppleva.

Intervjuen gick bra, dock blev det lite missförstånd med engelskan, men jag var ju bara 12 liksom =)
Jag fick ta kort med henne samt hennes autograf, jag var nog den mest lyckliga 12 åringen!

Detta är mina 15 minuter av Fame som vi alla, har jag hört, ska gå uppleva i våra liv. Jag skattar mig kycklig som fått uppleva detta! Britney har därför en mycket nära plats i mitt hjärta, kommer alltid vara en sann Idol :D

Littlest Things

Hello alla läsare!
Tiden har passerat mig och jag sitter nu i min lägenhet, njutandes av det lov som jag har framför mig denna vecka :)
Min tid har spenderats med att fira min bror som fyllt 23, kollat igenom en massa film, umgåtts med vänner och så har jag fått min soffa.
Ja, min kära bror fyller då år idag, vilket firades med tårta hemma hos honom idag :) Det blev gräddtårta med hallon och chocklad på toppen. Mamma bakade även en sen födelsedagstårta till mig, en marängtåra, daamn den va god :D
Min vän Rita kom och var med och käka tårta, mys. Vi drog sedan hem till mig efter roligt prat med folket. Vi lagade god mat och kollade sedan på filmen "A cinderella story", som för övrigt var riktigt längesen jag såg.

Slumdog Millionaire, The girl next door och Patrik 1,5
. Det är filmer jag sett nu i veckan. Slumdog Millionaire måste nog blivit den bästa av de tre. Den utspelar sig i Indien där man får följa med en indisk kille som är med och tävlar i progammet "vem vill bli miljonär", han är bra och går väldigt långt i tävlingen. De misstänke honom för fusk. Han blir omhändertagen av polisen där han ställs till rätta om huvida han fuskat eller inte. Filmen handlar sedan om hans barndom och uppväxt och om hur han genom det kunde alla svaren till progammet. Storyn var grym och såklart var det kärleksdrama i filmen vilket gjorde den ännu bättre, kolla den!
The girl next door är en brutal sann historia som utspelar sig på 50-talet. En berättelse om hur en tjej och sitt syskon blir psykiskt och fysiskt misshandlade av deras släkting som fått ta över vårdnaden efter deras föäldrars död.
Jag mådde seriöst dåligt efter filmen eftersom den var så brutal och hemsk, men bra eftersom den trots allt var sann!
Patrik 1,5 är en fett söt film. Den är sådär lagom att se om man vill bli på lite bätte humör. Handlar om ett homosexuellt par som vill bilda familj och bestämmer sig för att adoptera. Istället för att få sin Patrik 1,5 som står i deras papper får de istället en Patrik på 15 år. Man får sedan följa deras resa om hur vida Patrik får stanna eller om han vill stanna i hans nya familj.

Är fett nöjd med soffan jag fått hem nu, en divan soffa, grå/beige! Den var fräsch snygg och nice för att vara en första soffa. Nu kan jag ha mer folk över, slipper folk sitta på golvet :P
På lördag blir det fest hos broshan, ska bli riktigt nice :)

För övrigt kan jag inte sluta lyssna på Lily Allens nya skiva "It's not me, it's you", den är för bra helt enkelt! Texterna, hennes röst, soundet, ja allt! Och när jag blir hooked på något, då är jag fast kan jag säga. Jag bara ber till Gud att hon förhoppningsvis kommer att komma till Sverige snart. Kommer ihåg sommaren 07, jag åkte till "Way out West", enbart för att Lily Allen skulle komma. Dagen festivalen började får jag reda på att hon blivit sjuk och ställt in spelningen jag skulle på, buhu!

Nej nu ska jag nig somna till filmen "Benjamin Buttons"
och så måste jag dricka vatten =)

Godnatt!

Happy Valentines day <3


En dag vi firar i kärlekens tecken<3 =)



Be what u wanna be!


från världens barn galan

Jag älskar Darin och jag älskar denna låt men honom som var med på hans andra skiva, "Darin".
Hela texten om hur man kan lyckas och att man ska ha hopp om att man kan bli vad man vill. Så otroligt fint !!
För övrigt är jag super nöjd med mig själv, helgen har gått åt till att arbeta klart med den feta SO:n uppgiften och nu äntligen är jag klar med den. Jag är fett nöjd med hur den blev, lååång och välformulerad!

Imorgon blir det skola, FN förberdelser och shiit!

Matlagning av Sushi


Kvällen spenderades med min bror Georges och hans vän Jimmy. Vi lagade otroligt god Sushi som vi gjorde från scratch, Måste nog säga tt det blivit en av mina favorit maträtter :D Otroligt gott och nyttigt och äta.
Vi använde oss av gravad lax och färska räkor samt olika slags grönsaker till fyllning, och för att  inte glömma wasabin!
Vi mysade ner oss i sovan och njöt av sushin med att kolla på tarantinos film "Kill bill", blod blod blod!

Nu är jag väldigt trött och bör gå och lägga mig!
natt natt/ sophiie

It's not me, it's you.


Lily Allen - It's not me, it's you

Wohoo, jag är glad. Äntligen har Lily Allen släppt sin andra skiva, vid namn " It's not me, it's you".
Jag kommer fortfarande ihåg vintern 2006 när hennes första skiva,"Alright still" kom. Jag hade lyssnat på hennes låt "Smile", den gick på MTV 24/7. Jag tyckte videon var grym och häftigt, kollade upp hennes musik senare, jag blev frälst. Inte bara är det ett skönt sound hon ger, hon ger grymma texter om killar hon dumpat, hur dåliga henne killar varit i sängen, KAXIGHET säger jag bara. Och nu, 2009, är hon äntligen tillbaka med ett andra album.
Sitter nu och lyssnar in mig, jag är förväntasnfull och glad, hennes röst äger!!!



Lily Allen - The fear <3

Friday, I'm in love!



Skönt med fredag, veckan har varit långdragen och seg och jag har knappt orka göra något vettigt. Borde väl sätta mig ner nu snart och börja läsa om Israel-Palestina konflikten och påbörja mitt arbete jag har kring de. Det skulle egntligen varit inlämnat idag, men ska försöka göra det nu under helgen- kom igen sophie!
För övrigt är jag typ besatt av Chris Brown, sen hans konsert på hovet har jag blivit helt besatt av hela honom. Hans musik är ju så grymt bra och han är så übersöööt att jag dör varje gång jag ser en bild på han:D

Tror jag ska se seven pounds ikväll, känns som en film man måste se :)

Hare gött/ Sophiiie

Tv-spel- NHL!


ur NHL tv-spelet

Ett tag sen jag skrev här, hänt lite grejer som distraherat mig från bloggen, men nu är jag tillbaka :)
Har spenderat tid med min underbara bror de senast dagarna, vi har umgåtts med att spela tv-spel kolla film pratat och haft det allmänt mys.
Vi spelade tv-spelet NHL på ps2:an och jag måste bara säga, älska tv-spel! Det är nog bland det roligaste jag vet att gör om jag inte har något speciellt för mig. Både jag och min bror är så tävlingsinriktade att varje gång vi spelar blir det värsta fighten om vem som vinner, vilket alltid är lika kul, förutom om jag förlorar.

I skolan är det fullt upp med att fixa med alla förberedelser inför FN rollspelet vi har nästa vecka. Jag fick rollen som ordförande vilket glädjer mig då det är ett väldigt slappt jobb, ingen jävla research på ett land här inte. Behöver bara styra folk och säga vad de ska göra, gött;)
Idag på svenskan var det riktigt trevligt, vi hade fått i uppgift att göra offentliga tal som vi alal skulle få presentera och föra vår talan. Men ingen hade förberett sig, panik! Vi fick 15 minuter att förbereda ett 3 minuters tal, mitt fick bli om stundeten.
Alla blev nervösa, men det släppte vi alla på när vi stöttade varann med applåder och jubel, mysigt tycker jag :)

Jag var som vanligt oseriös, iaf när jag blir nervös!
Blev iaf nöjd med mitt avslut:" Thank you for the time, the joy we have spent. Who can live without it, I ask you honestly?'''

Nu ska jag nog fixa lite sen blir det sängen!
ses och hörs!

RSS 2.0