Shock Value II

Kungen av Hip hop & RnB har anlänt med sin uppföljare på skivan "Shock Value". Jag har suttit dag in och dag ut och trånat efter denna skiva, äntligen har den kommit ut. Sitter just nu och lyssnar igenom mästerverket, jag ryser. De beaten, den flow musiken går i- fuckin genious. Jag blev storförtjust i första skiva, den växte som fan i min ögon för varje gång jag lyssnade. Just att han gör sammarbete med massa med lika artister från olika musik genrer gör hela konceptet jävligt grymt. Än så länge var låten "Lose control" feat Jojo en riktigt bra, shiit !!

Update kommer senare om hela skivan :)

Idag ska det bakad pepparkakor.. sen måste jag tvätta!

 


Första Advent

Idag är det första advent, jösses inte långt kvar till julafton. Ser jag fram emot :)

Dagen har ägnats till att baka lussekatter. Första gången jag bakar i min egna lägenhet. De blev goda och fina, man fick ju inte MVG i hemkunskapen för ingenting ;) Imorgon ska det fixas med egna pepparkakor med och glasyr, ja här kör man all in- tycker det är mysigt med att baka och fixa.


Första lussekatten

Bra bok med gott fika till :)

 


Sushi

 

Egengjord sushi sitter inte fel en fredagkväll till Idol


Viva la vida...


The wait is ova

What's up!
Dålig med uppdatering jag vet. Positivt är att jag börjat på praktik, vilket betyder att jag typ har ett liv. Haha! Men ärligt så känns det bra med lite rutiner men jag ser inget fel med hur jag hade det innan. Jag förtjänar att ha det slappt, haha speciellt när jag ska söka skola sen. Inte mer än rätt att jag kan få chilla lite och göra vad fan jag vill.
Men iaf praktik, praktiserar på ett äldreboende. Umgås med gulliga tanter och farbröder är faktiskt kul och man får ut mycket av det har jag känt av. De har ju mycket fritid så jag brukar slå mig ner med de och snacka om allt möjligt och de berättar om hur de hade det förr. Så intressant, verkligen- man ska verkligen lyssna på de äldre, de vet vad de snackar om och vi kan verkligen lära oss av de och de kan lära sig av oss.
Var på möte idag för jobbgaranti med, skönt att det också är igång känner man ingen press för det.

Jag och bror var på premiären av "New Moon" i fredags med, OMG! TEAM EDWARD.
Asså jag döör, vilken film, de är ju helt underbara. Även fast Edward inte var med så mycket i filmen var det kul att se mer av Jacob och lära känna honom mer. Helt ärligt har jag nog gått och blivit väldigt hooked på detta fenomen, men det är ju inte så konstigt när det handlar om kärlek. Var på stan och köpte den första boken, på svenska. Nu ska jag verjkligen ta och läsa igenom alla. Så nästa gång jag är på bio och ska se trean "Eclipse" vet jag allt, haha! Plus, böckerna är nog så mycket mer detaljerade är filmerna =)


Annars så kan jag ju uppdatera med lite music med.
Rihanna här släppt sin "comeback" skiva "Rated R". Jag gillar verkligen soundet och Rihanna har en underbar röst. Låten "Russian Roulette" är fan helt underbar, dem gitarren i början, rysningar!
Och så har vi Lady Gaga, fuckin EPIC! Allt hon gör är guldvärt. Nej men seriöst, en riktig talang. Jag får gåshud av henne låt "Bad Romance", vilket beat, den äger! Och på hennes nya skiva "The fame monster" måste ni lyssna in låten "Speachless". Jag får verkligen Queen känsla över den =)

Nu ska jag kolla klart på Hannah Montana filmen innan det blir läggdags.. ( jaaa, jag vet att Miley cyrus är pinsamt, hahahah men whateva fuckers)

Peace out... Sophie

Världens hjälte!

är JAG!


Lady Gaga - Bad Romance Official Video

Cool!!

 

Varit lite seg med uppdatering, men det är för att jag är seg och inte orkar skriva. Dagarna ägnas mest åt sömn, haha det bästa som finns. Men förösker även ta migg till jobbtorget för att hitta jobb.


Questions and Answers

1) En helt random snubbe kommer fram till dig och frågar vem du är, vad svarar du?
- Och vem är du som frågar?

2) Vad var det senaste du stoppade i munnen?
- En skål med thai kycklings gryta


3) I ditt senaste sms står det?
- Man ska alltid vända sig till Gud i alla lägen. Han är allt vi söker efter. Jag själv vänder mig mer till Gud nu än vad jag gjorde förut. Jag älskar den.


4) Vilken är den senaste låten du lyssnade på?
- Coldplay ft Jay-Z - Lost


6) Välj ett ärr på din kropp?

-Ärren på mina ben


7) Vilka är dina favoritfärger?
- Grön, lila och svart


8) Vilka i ditt liv litar du på?
- Min bror och nga närmsta vänner


9) Om du skulle byta namn, vad skulle du heta?
- Skulle inte vilja byta


10) Vad skulle du göra om någon sa till dig att du var den vackraste människan i världen, och att denne skulle kunna göra vad som helst bara för att få vakna upp bredvid dig varje morgon?
- Bli väldigt berörd


11) Hur ofta svär du?
- Alldeles för mycket, måste bättra mig.


12) Litar du på alla dina vänner?
- Nej


13) Skulle du kunna flytta till ett annat land för kärleken?
- Ofcourse, man ska aldrig säga aldrig


14) Tror du att allt som händer har en anledning?
- Absolut!


15) Säg några saker du INTE tolererar i ett förhållande?
- Otrohet


16) Vem av dina vänner tror du skulle passa bäst som prostituerad?
- Nämner inga namn


17) Vilka egenskaper hos det motsatta könet tycker du är viktigast?
- Öppensinnad, omtänksam och bra lyssnare.


18) Har du något mål du skulle vilja uppfylla inom den närmsta framtiden?
- Få jobb och komma in till min skola hösten 2010


19) Om du vaknade upp efter en längre koma, vem skulle du ringa?
- Min bror


20) Tror du att du skulle bli en bra förälder?

- Ja, det hoppas jag verkligen.


21) Vart togs din profilbild?
- Mitt badrum


22) Ärligt, vad tänker du på just nu?
- Att jag verkligen vill sova snart så jag inte försover mig till imorgon.


23) Vem känner dig bäst?
- Min bror och Rita



24) Vad är helgens planer?
- Helgens planer var att fira en vän och ha kul


25) Vad har du på dig just nu?
- T-shirt med mjukisbyxor


26) Har du någonsin slagit ett träd?
- Yes, många gånger.


27) Har du någonsin smygit ut ur huset?
- Nej


28) Aldrig sova eller aldrig äta?
- aldrig


29) Är du en morgonmänniska eller kvällsmänniska?
- Kvällsmänniska


30) Finns du där för dina vänner?
- Alltid


31) Gillar du att umgås med andra människor?
- Jaa, ofcourse även fast jag gillar att vara själv också.


32) Har du lätt att förlåta andra?
- Oftast, men det kan ta dig.


33) Skulle du någonsin dela pojkvän/flickvän med din bästa vän?
- Det låter väl inte som en toppen idé?


34) Pratar du med någon under tiden du fyller i denna quiz?
- Nix


35) Finns det någon du bör reda ut saker med?
- Mjoo, men vet inte om jag orkar att ta tag i det.


36) Kommer någon ringa dig ikväll?
Inte vad jag vet iaf.

Butterflies. Goosebumps. Euphoria

 

Wohooo


K-Ci & Jojo

Vilka flashbacks jag får av denna låt, jösses!

Kommer ihåg tillbaka in the 90's, var helt kär i den låten som liten. Jag och min kompis då brukar sitta vid MTV och sjunga med och förälska oss i deras ljuva röster. Än idag smälter jag bara jag får höra introt på denna låt.


Friday..

 

Hej bloggen!

Yes, äntligen fredag vilket betyder helg och sovmorgon. Har ju nu i veckan gått till ett ställe som heter Jobbtorget som ska hjälpa oss unga komma in i arbetsmarknaden.. hmm, vi får se hur det blir med den saken. Vet i fan om det har varit en givande vecka, men positivt är att jag lyckats komma iväg tre av fem morgonar till stan iaf- det börjar klockan nio, alltså väldigt tidigt. Jag känner mig stolt att jag ens lyckats gå up, haha! Tacka vet jag "Vakna med The voice" som håller en sällskap innan man drar till bussen.

Igår var jag på stan med bror och hämtade ut biobiljetterna till "New moon", wohoo it's official:D Längtar till den 20:e nuu!! Men undrar varför det är 15 års gräns på den :P? hmmm

Ikväll har jag kollat på Idol, bra men så synd att Rabih åkte :( Han som gjorde så bra ifrån sig andra gången han fick entra scenen, men men så kan det gå :/ Nu blir det nog alla kolla på någon film på datorn :) Imorgon blir det födelsedagsfest hos en vän som fyller 19 år, yeyy :D! Hoppas på good old times ;)

Peace out Sophie


MTV Europe Music Awards 2009

 

Och så var årets EMA slut för denhär gången. Jag känner mig besviken. Genom åren tycker jag alltid att denna awardshow har varit bra genomförd och fartfylld. Men iår, nej nej nej! Till att börja med, Katy Perrys jobb som host för hela kalaset. Förra året tyckte jag hon levererade kanon, hon var cool, snabb och fick med sig publiken. Men ikväll kändes hon tråkig och försökte vara sexig på ett trashigt sätt. Det jag tyckte var underhållande med henne var punkten då hon satte dit Kanye West, men annars nej! Inte Katy Perry nästa år som host!

Andra saker var publiken, levde de änns? De var slöa med sin respons och i mina öron tyckte jag mest att de buade åt några akter till och med. Kanske var det Katy's fel som inte gav rätt pepp till publiken, eller är det så att Européer är mer lugna än amerikaner som väsnas och skriker.

Klart bäst ikväll och det vackraste paret; Beyonce och Jay-Z

De båda framförde underbara framträdanden och så värda varje pris. Att Beyonce vann tre priser är helt rätt, med den skivan och den rösten, rätt rätt rätt! Och Jay-Z.. woow! Älskar den mannen.

 

Av mig får galan 2/5 .... för om jag jämför denna med VMA, haha gud vilken skillnad. VMA är nog den ultimata MTV galan. Allt känns så storslaget på den galan.

Peace out.. Sophie


Oooh happy day :D!

 

Nu kan jag dö lycklig :D!!


Dinner with "F*R*I*E*N*D*S"

Efter en lång dag är det gott att äta pizza, dricka cola och kolla på Vänner.


Bubblebath

Jag älskar att slappna av och ta mig ett bad med tända ljus.. aaaaaaaaah!


New Moon!

YEES!

Idag släpptes biljetterna till New Moon. Jag har precis varit inne på SF och bokat in biljetter för mig och broshan! Kommer bli så kul och se den, som jag har längtat! 2 timmar i biosalongen, jag ska njuta varje gång Edward dyker upp på den stora skärmen (A).

 

Jag har även fixat biljetter till den stora finalen i Melodifestivalen den 13 mars i Stockholm, 2010. För visst kommer Darin att vara med på finalen, haha han kommer ju kamma hem hela vinsten ffs! Känns väldigt trevligt att man kommer att få uppleva hela kalaset live :O Vilken stämmning det kommer att vara, Globen kommer att koka! Och jag kommer sitta där med en MEGA fet Darin skylt :D!

 

Annars har jag bara varit på extremt bra humör idag, vilket alltid uppskattas. Dagen har varit skön och rolig. Men nej till all snö, bläää! Jag kommer nog uppsktta snön runt advent då jag sitter vid min adventsjusstake, drickandes glögg och äter lussebullar och tittar ut genom fönstret och ser snön falla.

Annars så går jobbsökandet jävligt segt, men hey.. jag försöker ju iaf ;)

 

Nu ska jag äta mat... Peace out/ Sophie


Planet earth

"Planet Earth, my home, my place
A capricious anomaly in the sea of space
Planet Earth, are you just
Floating by, a cloud of dust
A minor globe, about to bust
A piece of metal bound to rust
A speck of matter in a mindless void
A lonely spaceship, a large asteroid


Cold as a rock without a hue
Held together with a bit of glue
Something tells me this isn't true
You are my sweetheart, soft and blue
Do you care, have you a part
In the deepest emotions of my own heart
Tender with breezes, caressing and whole
Alive with music, haunting my soul.


In my veins I've felt the mystery
Of corridors of time, books of history
Life songs of ages throbbing in my blood
Have danced the rhythm of the tide and flood
Your misty clouds, your electric storm


Were turbulent tempests in my own form
I've licked the salt, the bitter, the sweet
Of every encounter, of passion, of heat
Your riotous color, your fragrance, your taste
Have thrilled my senses beyond all haste


In your beauty I've known the how
Of timeless bliss, this moment of now.


Planet Earth, are you just
Floating by, a cloud of dust
A minor globe, about to bust
A piece of metal bound to rust
A speck of matter in a mindless void
A lonely spaceship, a large asteroid


Cold as a rock without a hue
Held together with a bit of glue
Something tells me this isn't true
You are my sweetheart, soft and blue
Do you care, have you a part
In the deepest emotions of my own heart
Tender with breezes, caressing and whole
Alive with music, haunting my soul.


Planet Earth, gentle and blue
With all my heart, I love you."

- Michael Jackson


Top street wear

 

BESTÄLLD


Mat mat mat

Idag blev det mumsig sallad (ruccola, baby spenat, gurka, tomat och mozzarella) med stekt kyckling i curry =)


ögongodis-

jagvarbaratvungenattläggauppdennajävligtsnyggabilden


Darin till Melodifestivalen 2010

It's finally true!



Darin är utnämnd den första jokern till att delta i Melodifestivalen 2010!
Han kommer att med den midtempo ballad framföra en låt som heter "Out of my life".
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan så jävla kul:D är så glad!

Testar


RSS 2.0