I gotta dream big, cause when it happens, it's gone happen real big!

Hej hej!
Idag har inte varit en vanlig dag, idag har varit free cone day! Dagen då företaget Ben & Jerry's delar ut GRATIS glass till folket. Såaklrt var jag på plats för att ta del av den härliga glass som man fick njuta av. Gratis är bäst tycker jag allt! och ben&jerry's är smarta.
I skolan så arbetar vi med vårt tema arbete, jag är med i filmgruppen. Vi satt och redigera och klippte i filmen idag, tror vi hann med att klipp klart allt faktiskt. Ella och jag kom på en plan för att kunna utföra effektivt arbete och ta del av B&J glassen. Två satt och jobb och två sprang för att hämta glass och så bytte man av så, vilket funkade utmärkt ;)

Tittade på en film igår, var en berättelse om Notorious B.I.G's liv. Den var riktigt mäktig och bra, älskar filmer som baserar sig på riktiga människors liv. Man fick följa hans barndom och uppväxt samt följa honom till hans lyckade framgång till dagen han blev skjuten. Man fick reda på hela fighten mellan west och east side, vilket var riktig intressant.

Annars så är mitt liv ganska soft! Inte så värst mycket plugg och skit!
Dagarna går och nedräkningen för studenten blir mindre och mindre, och london resan närmar sig :)!

Chris Brown - Apology (To Rihanna??)


Det har läckt ut en ny låt med Chris Brown, vid namn "Apology". Det ryktas om att låten ska handla om sin förlåtelse till Rihanna.
Vad tror ni? Tror ni den spelades in före eller efter misshandeln?

I'll be there for you...

God morgon, typ! Vaknade väl upp för kanske 30 minuter sen, blir ingen skola med andra ord, men men finns ju en dag imorgon med. Har lagat till mig lite frukost nu, te och knäckebrödsmackor med keso och grillkrydda på!
Idag ska jag ut och gå känner jag, behöver ta mig en rejäl runda, röra på mig, haha!
Sen blir det väl kanske lite pluggande med;)

Fann ett fett roligt klipp fårn youtube ifrån "vänner"! HAHAH! Detta är ur säsong 7! LOL

Påsklovet har nått sitt slut!

FUCK! Det är mina tankar kring att lovet är slut, jag känner mig inte fullt utvilad. Jag känner inte att jag åstadkommit så mycket plugg som jag skulle ha åstadkommit! Men nu sitter man här, 23.21- dagen innan skolan drar igång av lite panik. Men sånt ordnar sig alltid!
Så, vad har jag gjort på lovet? Hade en liten minifest här vilket var nice (nämnde det i förra inlägget), har gjort ett arbete klart, påbörjat vissa andra arbeten och så har jag såklart firat påsk. Jag känner mig glad över det underbara väder vi fått nu, känns som våren äntligen träder fram med stora steg. Häromdagen fick jag minnen om hur det var för ett år sen. Jag var då 18, skulle gå ut tvåan och jag såg fram emot sommaren. Men eftersom att olyckan hände och jag låg inne hela sommaren fick jag aldrig uppleva en sommar 2008. Så nu, 2009 känner jag att jag behöver en dubbel dos av sommaren, denna sommar ska fan i mig blev de bästa! Jag ska ha kul, jag ska njuuuta som fan!

Påsken blev fin. Det är en helg jag verkligen gillar, påsken har en fin betydelse. Då jag är kristen så gick jag och min bror upp till kyrkan för nattmässa, på påskafton. För er som inte har en aning om påskens alla dagars betydelse så kan jag dra de lite kort. Skärtorsdagen- Jesus har sin sista måltid med sina lärljungar (nattvarden införs). Långfredagen- Jesus döms till döden. Påskafton- Jesus korsfästs och dör på korset. Påskdagen- Jesus uppståndelse!
Där har ni det, fast väldigt kort beskrivet!

Nu ska jag kolla en film tror jag!
juuuste, kolla in min studentmössa :D! fick den för ett tag sen!

Baby we can runaway!..

Joo tack, det skulle vara härligt att rymma iväg för ett tag =)
Igår var det fest, blev en sköön chill fest med skönt folk, jag känner mig nöjd över gårddagen! Kanske att det blev lite för mycket dricka för min del, men annars var det lungt. Det spelades skön musik och det spelades guitar hero och singstar!
Idag är jag verkligen trött. Jag, Georges, Arre och Emilie som blev kvar städade och fixde fint i lägenheten. Sen blev det att gå till affären för att fixa till oss en god frukost, och det blev det minsann!

Fick reda på idag att det stått om min olycka i tidningen som skedde för ett år sen. De hade skrivit om hur det ska väckas åtal emot han som gjorde det och skit. Känns jobbigt att det kommer bli en rättegång, att jag ska få sitta och berätta om allt igen. Jag känner att jag bearbetat mycket av det som hände, därför känns det jobbigt att prata om det igen, som att riva upp gamla sår igen!
Här är artikeln:
Kvinnans cykel blev ordentligt tillknycklad när hon blev påkörd av lastbilen. Bild: POLISEN

Lastbilschaufför åtalad för olycka

"En 61-årig lastbilschaufför åtalades på onsdagen för att ha kört på en 19-årig kvinna på Kaserngatan i Linköping.

Det var den 13 juni förra året som olyckan inträffade. Kvinnan var på väg till sin brors examen och cyklade mot centrum.

Lastbilschauffören skulle svänga höger vid ett rödljus och uppger i förhör att han inte såg kvinnan då hon cyklade över gatan. Kvinnan körde in i sidan på lastbilen och hamnade delvis under fordonet. Hon fick allvarliga skador på sitt bäcken och ett stort sår på sitt ena knä. Under sommaren vårdades kvinnan på US för sina skador.

Mannen erkänner att han vållat kvinnan kroppsskada men förnekar att han brutit mot några trafikregler då han inte lämnade henne företräde i korsningen."

Corren.se

Lions, tigers and bears


varje dag är upptäckardag av musik.
Idag blev det Jazmine Sullivans tur att bli upptäckt. Jösses vilket skönt sound och röst hon har.
För övrigt har dagen spenderats med att plugga, mitt mål är att göra klart NO idag!

New shades



Hello
Nu är jag hemma i min kära lägenhet igen, det blev en brunch med äggröra, bröd och avokado. Har diskat upp all skit som stod på diskbänken. Gått och plockat och städat runt i lägenhet. Lyssnat igenom Keri Hilsons nya skiva "In a perfect world", riktigt grym är den. Jag vill ta mig ut i det fina vädret och fota lite, passa på medans solen skiner :)
Jag ska nog laga soppa idag, mexicansoppa, kul och laga mat.
hörs senare
peace sophie


brunch á la Sophie

Puppy eyes


Jag och Kira

Hello!
På bilden ovan ser ni en bild på mig och hunden Kira. Min vän Jimmy har nu införskaffat sig en hund som han velat ha länge. Jag tycker den är så otroligt söt, får mig att bli sugen på att skaffa hund. Jag kan få värsta infallen vissa dagar när jag känner hur gärna jag vill ha en hund, en liten hund vill jag ha.
Idag är det måndag, det betyder att helgen är över. Jag ska dra mig hemåt idag till min lägenhet. Blir att sätta igång med plugget. Hela veckan ska ägnas åt att bli klar, gaah!
Men sen är det ju påsk med, en väldigt fin helg som jag gillar. I kristendomens historia får vi i dessa tider läsa om jesus sista måltid, om hur han blir förådd och om hur han tar på sig våra skulder och korsfästs. Jag vill till kyrkan iår igen, alltid lika mysigt att gå på nattmässan, så helig stämmning.

Nu blir det frukost.
Peace Sophie.

Keri Hilson ft. Timbaland - Return the favor



Hej!
Ett tag sen jag uppdatera min kära blogg, men det har varit en hel del annat jag har fått ta tag i.
Veckan innan lovet nu hade jag en fransyska boende hos mig en vecka. Hon var utbytesstudent till tvåorna i vår skola, men alla kunde inte ta emot. Jag, snäll som jag är, ställde upp med att ta emot henne. Varför inte liksom. Men det visade sig ta på krafterna mer än vad jag hade väntat mig. Usch, jobbigt och ha en person att ta hand om 24/7, som man inte ens känner och som har krav. Det är mycket jag har tålamod med, men ibland blir det lite jobbigt^^
Inte nog med detta så har jag har jag en massa plugg, en massa arbeten som måste bli klara. Satt i skolan en del innan lovet nu och gjordeklart några, men många återstår.
Jag har lovat mig själv, detta lov ska bli till att göra klart mycket av de arbeten som finns kvar.

Helgen har bestått av att chilla med broshan. Har hängt i hans lägenhet, och hänger fortfrande där. Vi har kollat film, ätit god mat och godis och haft mysiga diskussioner och samtal. Jag känner mig alltid lika lugn när jag är här, jag kan slappna av och ha det gött!
Vi har bestämt att det blir Roskilde i sommar, jösses! Artister som: Lily Allen, Kanye West, Coldplay, Lil Wayne, Röyksopp, Håkan Hellström etc. JA, listan kan bli extremt lång:O
Att åka dit komemr att bli sjukt me kul, sommaren 2009 kommer att äga!

Nu ska jag fortsätta spela Super Mario World på broshans tv-spel- imorgon blir det att dra sig hemåt och börja råplugga!
Fest på onsdag blir det!! I min lilla söta lägenhet :D! hihih!

peace sophie

RSS 2.0