Jag är fri!

Dagen har äntligen kommit då kan jag känna mig överlyckligt glad.
Jag fick idag reda på att jag beviljats en egen lägenhet, denna känsla jag fått kan inte beskrivas. Jag ser en framtid, jag ser mig sjäöv må mycket bättre och att jag äntligen kommer kunna känna av känslan av frihet. Att jag äntligen inte kommer behöva känna mig bunden till denna personen jag har i mitt liv.
Glädjen är stor!

Gyllene sommar musik!



Blev på humör för sommar musik och vad blir inte mer rätt änn Gyllene Tider.
Skivan de släppte 2004, "Finn fem fel" är en helt underbar skiva :)

Gooooooooal x2!!!



Zlatan visar vad han går för!

Woho, vi vann och emot mästarna också. Kanon jobb ifrån svenska laget. Zlatan visade att han även kunde spela bra för Sverige ;)

EM Sverige vs. Grekland

Fotboll ikväll, alltid lika kul varje gång det blir VM eller EM, skapar en sån stämning bland folk och en gemenskap. Vet inte så mycket om hur svenska laget ser ut iår. Det jag vet är att Zlatan spelar och Henke, det är nog bra. Fast Zlatan brukar ju inte spela så bra, iaf när det kommer till att spela för Sverige, då ska han alltid suga, men vi får hoppas på de bästa.
2-1 rill Sverige?? Vad tror ni?

Vilket jävla blåsväder det varit hela dagen idag usch. Gick till skolan idag efter flera dagar av slapphet, skönt med omväxling. Köpte ett paket cigg på vägen. Lite kul, hade inte rökt sen i fredags tills idag, ganska coolt. Fast mitt humör har inte varit de bästa dessa dagar utan, haha att cigg kan förändra än så mycket. Smartare hade ju varit om jag inte hade köpt utan fortsatt att inte röka, men det ska vara jag att alltid fucka till allt.
Alla studenter i skolan hade mösspåtagning idag med champagne och grejer. Så kom de ut på trappan och sjöng lite student sånger för oss, mys. Riktigt snygga mössor hade de med, skrek sönder mig när broshan kom ut på trappan, utskämning nummer ett :P Men de ska vara jag de.

Jag har blivit helt youtube nörd, sitter och kollar in varje klipp som finns på den sidan tror jag. Men det finns verkligen allt där, har ju själv en massa videos jag lagt ut där :) Har nu sammanlagt med alla videos jag lagt ut typ 49 000 views :D
Funderar på att starta en video blogg där, får se hur det blir med den grejen :P

Blondinbella.

Okej.
Så idag började ett nytt sommarprogram på P3, nämligen Hallå! Första gäst till programmet blev såklart blondinbella, för hon måste ju synas i varje sak man ser eller hör. Kände mig tvungen att lyssna på den timmen hon skulle sända. Till min chock blev det inte så illa, hon betedde sig inte som en fjortis som var fjantig som inte kunde svara på enkla frågor.
Den bilden man har fått av henne på hennes blogg stämde inte in på det man hörde av henne idag. En helt vanlig tjej skulle jag uttrycka att hon lät som, med stora mål. Det jag fortfrande stör mig på är att hon är moderat.
Men de som är grejen med blondinbella är att, om man hatar henne pratar man om henne och om man gillar pratar man om henne. Hon drar uppmärksamhet åt sig om man gillar henne eller ej, och det är ju de hon vill. Så hon är fett smart egentligen. Detta gör också att man fortsätter att läsa hennes blogg, för gillandet eller hatets skull.

En annan grej som är lite kul är att artisterna för allsång på skansen är släppta. Tyckte de har gjort bra ifrån sig med vilka som ska komma dit. Amanda Jenssen, Håkan Hellström, E.M.D etc. Bra gjort. Känner starkt att jag vill gå på den när Amanda Jenssen gästar, skulle bli grymt kul!
Många som jag snackat med tycker dock detta skulle vara en nedergång för Amanda, varför förstår jag inte? Vad är negativt med allsång. Det är ett bra program som många svenskar kollar på, bra reklam som en ny artist som Amanda.
Men de som kan bli negativt är att alla tidningar fiskar efter framgång eller något att skriva om. Så då gäller det för Amanda att kunna leverera till 100% annars blir de löpsedel morgonen efter.

Skolavslutningen på fredag? Hmmm!! Har inga planer inför den, känns inte så jättestort att gå ut tvåan direkt. Okej när man går ut trean sen då kommer man ju festa sönder sig i typ en vecka. Och i ettan kändes allt så nytt och kul så då ville man fira. Men tvåan känns så, been there done that. Får se hur den kvällen kommer att se ut.
Jag vill ha ett mail ifrån mitt sommarjobb. Jag vet att jag har fått de, eller jag är 99,9% säker. Jag vill att de skickar ut mail till mig med mer information, skulle sitta fint. Men vad som kommer sitta fint senare är alla pengar jag kommer tjäna. Seriöst, kan inte sluta tänka på de, 12 000 kr typ. Ska tänka ut mycket fina grejer jag kan göra för de.

I onsdags var Gavin DeGraw här i Sverige och hade spelning, fan vad man hade velat vara där. Men fick inte reda på de förens dagen de var. Blir alltid så besviken när jag inte kan gå, Finns massor med spelningar som varit här som jag inte kunnat gå på. Kolla bara när Chris Brown var här :/ Gah, hade gjort vad som helst för att kunna gå på den...
Stevie Wonder kommer till globen 19 september, dit ska man!!!

KOLLA IN MIN YOUTUBE SIDA
http://youtube.com/user/MissSophiie

'Excuse me mama'



RnB in my <3

Look what they've done to my blogg.

Jaha, så har det fixats och donats i bloggen, bytt plattform och shit, men I guess denna ska vara bättre?
Min helg har bestått av slapphet, och då menar jag verkligen chill. Har inte haft en sånhär helg på länge känns de som när man verkligen inte gjort något utan bara legat däckad i sängen tittandes på serier och filmer. De behövde jag, tid för mig själv.

Igår, lördags, var min mor på Celine Dion. Tur är att man han comviq kompis vilket gjorde att hon kunde ringa mig så jag fick i princip höra hela konserten ifrån mobilen, mycket vackert. Fick min egna lilla konsertet i mitt egna lilla sovrum.
Har kollat klart på "Girlicious" som går på tv, orka följa svensk tv, den är för seg. Blev dock inte tre som de hade utlovat att gruppen skulle bli utan det blev 4 medlemmar i det nya wannabe pussycat dolls bandet, men jag är glad för min favorit kom vidare.

Idag, söndag. Sov till väldigt sent, kollade på filmen "What happens in Vegas", LOL den var rolig :) Har en massa film kvar att se så ska la ta mig tid ikväll att titta. Skola imorgon måndag, men det orkar inte Sophie med, i alla fall inte imorgon. För imorgon har vi tråkig friluftsdag, det gillar INTE Sophie, blää!
Tror jag hellre stannar hemma och inte gör något vettigt. Ser fram emot fredagen, då vi äntligen får sommarlov. Jag ser också fram emot att vara "host" för hela skolavlsutningen. Ser fram emot min kära bror som kommer ta studenten. Ser fram emot all sena kvällar jag kommer kunna ha utan att behöve tänka på skolan. Ser fram emot allt kul som kommer hända i sommar. Ser fram emot att jobba på min bränna och se om jag kan uppnå en fin brun färg på kroppen.

C-yaa!

"Killen e cp, åh åh åh!!"

Kristian Anttila - Smutser
älskaälskaälskaälskaälska





Everything changes

Hello!
Ett tag sen jag skrev.
Just nu lever jag ett väldigt slappt, i skolan har vi inget kvar att göra, ändå så dras man dit för inget. Så skönt det ska bli med sommarlov nästa veck, bara 8 dagar kvar, sen frihet.
Det var grillkväll igår för hela vår lilla skola, ganska mycket folk som dök upp, de var mys. Blev lite öl, grillning och cigg, slappt med trevligt.
Påväg hem till Emma sen gick vi förbi kyrkogården som hade satt på sina sprinklers för vattning. Helt spontant kom jag med idéen att det skulle vara kul om vi alla, jag, Emma och Malin badade lite i sprinklarna. HAHA, and we did. Fett kul, kändes som en galen film, hahah! Måste vi göra igen!
Ingen skola idag blev de, vi hade bild och dans vilket jag kände at jag kunde stå över.

Jag går och är nervös hela tiden, eller jag känner att det är något som ligger under ytan som väntar på att komma fram, och jag vet varför jag känner som jag gör. Mitt beslut om att få en egenläghet kommer att fattas nästa vecka den 11: de. Känner att detta beslut är mycket avgörande oavsett beslut, men får jag ett nej vet jag inte vad jag gör.
Ett ja är vad jag behöver i mitt liv, en fet jävla förändring som behöver ske nu!

Happy B-day Babe!

GRATTIS
DARIN ZANYAR, 21 ÅR

image68

Idag är ingen vanlig dag, idag är min sötnos födelsedag!
Du är och kommer alltid vara min nummer ett ;)

Hot weekend!

image61Fredagen
Sannerligen! Det har varit en otroligt varm och härlig helg, fylld med events och värma. Min helg har sett ut såhär.
Fredag; Gick till skolan med bror, han var med på psykologin. Fick reda på mina betyg i några ämnen. Det blev MVG i psykologi och VG i Engelska. Känner mig nöjd, fast det hade suttit gött med MVG i engelska, men får kämpa nu i trean för de i engelska B. Men MVG i Psykologi känns inte fy skam.
Skippade franskan sen, har ändå fått mitt betyg i de så sket i den. Jag och bror drog istället ner på stan och shoppa. Fick ju mina cash så ville shoppa loss lite, ville också unna mig något då jag hade fått så fina betyg.
Det blev ett par sweat pants på Bully, tights och tunika på kappahl. Bra köp om jag får säga de själv.
Påväg till matsalen senare sålde de ut film, köpte mig den underbara filmen, "Timmarna", grymt bra film.

Till kvällen senare blev de Rix FM. Jag, bror, Rita och Frank cyklade ner till stångebro. Tyvärr hade de ju inte gjort reklam om när det började så vi kom fett försent och missade typ allt. Missade lilla Amy, haha! Det vi hann se var typ sugiga Takida, orka de! Sen drog vi vidare till tivolit där Rita vann en massa tröstpriser xD
Jag och bror drog oss senare, åkte förbi stan och köpte med oss mat ifrån donken och subway. Gött!!




___________________________________________________________________________

Lördagen
På lördagen blev det att åka ner till hamnfesten som var och kolla in Maria som skulle göra teater. Värsta sött var de att kolla på. Hon är så duktig, min lilla Maria. Fanns allt möjligt där att göra, letade efter grattis grejer man kunde ta men utbudet var inte så stort, fick med mig en expressen hand iaf. Lotta provade på att åka vattenscoter, såg kul ut.
Det var en väldigt varm dag och solen låg på hela tiden, kom kom vackra bränna.
Georges och jag solade också, en kvart varje dag ska tydligen vara bra för en bränna :P
Det blev filmkväll hos Lotta senare. Vi käka tacos och åt god rabarberpaj, MUUUMS! Vi kollade på "John tucker must die", LOL! Älska high school filmer, haha!


RSS 2.0