How I Met Your Mother

Hej hej!

Någon mer som gillar tv-serien "How I met your mother"? Själv har jag blivit helt hooked, gillar serien som fan. Har alla säsonger nu på datorn som jag sitter och streamar igenom. Är lite "Friends" feeling över hela serien, kanske därför jag gillar den så mycket.

Var på den internationella marknaden som var i stan i fredags, riktigt mysigt. Från H&M ner till Gyllentorget fanns det små tält med olika mat och desserter som var till salu. Man blev ju lagom sugen på att fan att allt, haha!! Köpte mig en fin crépe med karamellsås från det franska tältet, och lite fuge från britterna samt en bit rökt brieost från en snäll fransos. Måste säga att det verkligen är mysig med sånna event. Mer saker och event till min stad Tack!

 

I veckan blir det att gå till jobbet, svänga förbi AF och förbereda yttligare inför min flytt, något jag ser fram emot! Skönt mer jobb också, behöver pengar och man känner sig lite mer vuxen med ett jobb =)

Min plan är att jobba nu tills hösten 2010, sen blir det att söka skola. Har hittat mig en skola i Sthlm, eller den ligger iaf 30 min från Sthlm. Såklart är det journalistik jag vill studera, känns sjukt kul med denhär skolan. Den verkar sjukt bra och jag känner mig pepp som fan!

 

Peace out... Sophie

p.s 4 dagar till JAY-Z! :O! d.s


Jay-Z - Empire State of Mind (feat Alicia Keys)

Blivit helt hooked på denna låt som han uppträdde med igår på VMA'a! Beatet är så jävla grymt! Och låten "Run this town" är med en låt som går varmt här hemma! 10 dagar kvar tills jag ser och kanske träffar denna mannen. Fan man kommer ju sitta i samma studio som mannen! waaaaaah!!! Ska försöka se till att jag och min kompis kan komma åt honom och ta en bild :D!

 

Bild från VMA 2009!


New Moon!

Bild från VMA! Robert, Kristen och Taylor!

 

 

Om ni missade trailern eller vill se den om och om igen, här har ni den :D!


VMA 2009: Show Highlights

Bäst ikväll var:


Han är fräck, han är snygg, han är Russell Brand. Och han gjorde ett jävla bra jobb iår med!


Madonnas öppningstal om Michael Jackson.
Jag satt och grät som en bebis, vackert och en väldigt fin hyllning!


Janet Jackssons tribute till sin kära bror. Det var riktigt fint och bra gjort!


Britney Spears vann "Best pop video". Fan så grymt, det är hon verkligen värd <3


Beyonce gjorde ett så jävla magiskt uppträdande med Single ladies!


Lady Gagas framträdande! Wow, vilken artist, vilket framträdande!


Taylor Swifts tid som hon fick i slutet av galan av Beyonce! Vilken underbar människa Beyonce var som uppmärksammade vad som hänt och gjorde något bra av det.

Och ett stort MINUS till :

KANYE WEST!
Vilken loser!
Taylor Swift vann priset för "Best female video", hennes första vunna pris på galan. Under hennes tacktal tar sig Kanye upp på scnen och tar micken från henne. Skriker ut :" Beyonce hade den bästa videon"! Moget?!
Usch vilken idiot!

Övrigt:
Jay-Z och Alicia Keys framträdande var sjukt bra! Älskar hans nya låt, ska bli så kul och se honom nu snart!
Och New moon trailern!! åååååh, vad jag längtar nu, dock hade jag redan sätt den men ändå!

VMA 2009

jepp, om 2,5 timme smäller det! Årets största bästa musikgala drar igång! Är pepp som fan! Kul att det sänds från NY iår då de alltid brukar sända från L.A. Får hoppas på att vädret håller så det inte blir en massa regn.
Åhh hoppas de visar pre-show med röda mattan med på tv, alltid lika kul och kolla in alla kändisarna på mattan, vad de har på sig och så.
Britney måste bara komma också, är ingen VMA utan henne <3

Nu ska jag sysselsätta mig med ngt inann galan!!

C-ya!

Jag ska se Jay-Z!!!!

 

Det är helt fuckin sick!

Jay-Z kommer till Sverige den 24 september för att promota sin nya skiva "The blueprint 3" och ska då gästa tv-programmet "Skavlan" på SVT! Mamma berätta detta för mig och jag blev helt :O!!

JAY-Z liksom, vad ska man säga? KUNG ÄR HAN!

Iaf, lång berättelse kort, JAG HAR BILJETTER DIT! omg omg omg! Fixat in mig på programmet med en kompis! Seriöst kommer sitta i samma studio som JAY-Z :O hur fett känns inte det :O! Är i chock fan! Kommer blir så gryymt! woooow!!

_______________________________________________________

 

För övrigt:

Idag var jag på jobbintervju, sökt jobb som telefonförsäljare. Men till skilland från alla andra telemarketing jobb så verkade detta verkligen bra, och seriöst. Hon som var där och berättade om arbetsplatsen var ärlig och sa hur allt låg till. Tyckte med det var bra att man får fast lön vilket man inte får på många telejobb. Hoppas på det bästa nu att det går vägen för mig med detta!

Peace out... Sophiie


Ny New Moon trailer snart!

ur "Twilight"

 

Jepp, det är sant! Snart kommer det att läcka ut en ny tralier för filmen "New Moon", alltså fortsätttningen för den första succéfilmen "Twilight". Man kommer första att kunna få se detta klipp på MTV's award VMA som sänds nu på söndag natt!!! Klockan 02:00 börjar det sända live (vanligtvis brukar röda mattan börja runt 01.30).

Robert Pattison och hela gänget kommer att finns på plats på galan och presentera deras ny film trailer!

 

Jag ser verkligen fram emot VMA och trailern:D!


Toy Story 3

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Jippi! Som jag har längtat efter en trailer och efter en bekräftelse på att det ska komma en trea! 18 juni 2010 smäller det, haha! Har bara väntat sådr 10 år på en uppförljare ;)
Fan jag älskar verkligen de filmerna, har sett 1 och 2 så många gånger att jag kan typ alla repliker utan till.
Jag äger till och med en egen Buzz och Woody :D!

Be en bön.

På Svenska kyrkans hemsida har de lagt ut en ny server där du anonymt kan skriva in din egna bön samt läsa andras böner. Jag tycker det är en fin idé, att kunna få dela med sig till männsikor vad man känner samt läsa vad andra ber om.

 

Skriv in din egen bön här:

http://www.svenskakyrkan.se/be/


Chris Brown on Larry King

Chris Brown har talat ut till folket om vad som hände kvällen då han misshandlade sin flickvän Rihanna. Med sig i studion har han sin mamma och sin advokat.


 

Efter att ha sett hela programmet vet jag själv inte vad jag ska tycka om hela händelsen. Känns som att Chris Brown var för reserverad under hela intevjun och det var för mycket bullshit! Liksom att han inte personligen kan berätta vad som hände den kvällen förstår jag inte. Han säger ju själv att media har blossat upp det hela och att det är lögner det som sägs, varför kunde han då inte en gång för att berätta vad som verkligen hände så vi vet sanningen. Tyckte intevjun var väldigt försiktigt även fast Larry ställde tuffa frågor så lyckades Chris slingra sig ur och byta ämne. Plus att han hade sin mamma vid sin sida som hela tiden upprepa att hon aldrig upplevt något sånthär av Chris innan, och så blev det lite tårar på det.

Jag hoppas att Rihanna är tuff nog och ställer upp i en intervju där hon personligen berättar för oss vad som hände. Synd att hon aldrig fick vittna när fallet var igång.

 

Och Chris Brown karriär?

Den kan vi nog hälsa hejdå till! Personligen tror jag inte att jag kommer lyssna på honom igen. Märkte bara nu när jag lyssna på hans nya singel att det var bullshit Fortsätter han i den stilen kommer han nog tappa många fans. Nej för mig blir det att lyssna på hans äldre låtar, det är de jag gillar iaf.


MTV Europe Music Awards 2009

Dags för MTV's EMA 2009! Detta år kommer galan att vara i Berlin.

Darin har blivit nominerad i "Bästa svenska akt", i denna kategori finns också artister som Agnes, Promoe, Mando Diao och Adiam Dymott! Man kan nu börja rösta för vem man vill ska gå vidare för att sedan ha chansen till att vinna "Best European Act"!

 

KOM IGEN NU!

http://ema.mtv.se/rosta

(RÖSTA PÅ DARIN)


Brighton 08

Brighton 2008

 

Fick en massa minnen tillbaka i huvudet på Brighton resan som gjordes 2008 med min skolklass. Det var en bland de bästa resorna jag gjort. Kommer ihåg det som igår. Jag hade skrivits ut ur sjukhuset en månad innan resan, mitt mål innan resan var att kunna gå igen, vilket jag lyckades med. Med rullator som hjälpmedel under resans gång lyckades jag väl =) Älskar denna bilden med, en så vacker strand man hade att gå till!

 

Vilken är er bästa resa ni har gjort?


RSS 2.0