R.I.P Michael Jackson <3


But They Told Me
A Man Should Be Faithful
And Walk When Not Able
And Fight Till The End
But I'm Only Human

R.I.P MJ, king of pop! A true legend!
<3<3<3


The Climb

God kväll!
Idag har varit en riktigt nice dag. Vaknde upp hos min mor som jag spenderade natten hos, trevligt att umgås med henne och bara ta det lungt, prata om allt och ingenting och bara vara.
Vi vaknade upp vid en halv elva, åt frukost. Mamma visade mig en reklamannons på en system kamera som expert sålde. Jag blev hookes direkt, har alltid haft mina ögon på en system kamera, men aldrig haft pengar till att köpa, men idag var det dags, att bli systemized!
Kollade in Nikon D5000 som det slutligen blev att jag köpte sen. Nu sitter jag här, kan fortfarande inte förstå vilka gryma bilder man kan ta med min nya kamera, jag är så överlycklig;D wohooooooo!!! En system är verkligen något för mig, jag som älskar att fota och nu kan jag göra det på det mest proffsiga sättet, hehe ;D!

Annars så njuter jag mest av värmen, är ute och njuter av den solen vi har och uppskattar sommaren. Något jag längtat efter som äntligen är här, känns som en lång tid sedan man fick uppleva sommaren men nu är den här ;D!
Nu ska jag fortsätta och leka runt med min kamera!
Peace out!




en otroligt bra cover på Miley Cyrus - The climb

Pieces Of Me..

Hello hej bloggen!
Ett tag sen jag skrev hör och mycket har hänt. Min student har blivit firad, jag har festat loss och jag har blivit inskriven på arbetsförmedlingen.
Att ta studenten är något jag alltid tyckt ska bli så stort och roligt, att man äntligen kommer att känna sig fri från skolan. Fri? Jag det känner jag mig väl men det känns faktiskt ändå rätt tomt och annorlunda. Min klass är inte med klass och vi kommer aldrig att vara det igen.
Att inte officiellt tillhöra vår lilla skola, Folkuniversitetet längre känns lite sorgligt, många fina minnen har man därifrån.
Men det blev en väldigt lyckad dag och jag skattar mig lycklig som har fått spendera 3 år med dessa underbara männiksor, kommer att sakna varenda en av de och hoppas på en bra framtid till de alla :)
Nu väntar sommaren och min framtid.

En annan sak som har grubblat mina tankar är domen som blev efter min olycka. Själva rättegången var den 2 juni och jag tyckte verkligen det gick bra och att jag fick fram hur illa det verkligen hade gått och hur mina ben är förstörda för livet.
9 juni fick jag reda på beslutet som tagits till den man som utsatt mig för detta. 60 dagsböter(60x108 typ 6500kr) och 500 kr till en trafikolycka fond. Var det allt han fick? Jag var och är fortfarande i chock!
Att han kom undan så lindrit och bara behöver hosta upp lite pengar för det han gjorde tycker jag seriöst är löjligt. Jag vill och jag ska överklaga! Jag ska skriva ett brev där jag yrkar på vad jag tycker att han borde få för straff.
Jag känner personligen att han ska bli av med sitt körkort, något straff ska han få så att han lider av det så mycket som jag lidit, det är inte rättvisst! Jag känner mig ledsen och besviken, mina ben och mina besvär idag är inte okej.

Idag var jag på arbetsförmedlingen och skrev in mig i deras system, hehe lagom kul !
Min handläggares första kommentar när han kolla igenom mitt pass var: Född 90? då är du som alla andra idag då!
Lagom pepp blev men efter det. Men ska försöka ta tag i mitt CV och gå runt till olika affärer och dela ut de. Får hoppa spå det bästa..

Nu är det dags för mig att återgå till mitt tittande av Simpsons, hare fint!
Peace out/ Sophie


Student 2 0 0 9

London trip plus Britney concert!


Hej alla glada!
Min resa till London blev riktigt lyckad och underbar. Blev en massa härliga upplevelser som kommer att finnas i minnet en lång tid =) Britney konserten kan jag knappt förklara med ord hur bra den var, jag har verkligen ett ord för henne: ENTERTAINER. Och hon dansar sjukt bra också. Klippet ovan är från konserten. Jag och broshan hade ritkigt fina platser som vi satt på, shiit vill tillbaka igen!! Men jag får hålla ut till 14 juli då jag får se henne igen i Sverige med min kära mor.
Vi har också varit i camden market som är en sjukt stor marknad där du sriöst kan hitta vad du vill, finna allt och det finna så orginella saker där. Vill lätt åka tillbaka och ha en heldag där!
Vi turistade också såklart, blev att se london eye, big ben och alla de där! Är någon viss känsla med London, jag gillar det verkligen. En stad jag vill åka till oftare.

Student om FEM dagar, kan knappt tro det. Tiden går sjukt fort och denna vecka kommer bli fett me kul. Fest fest och åter fest :D!


hahaha, sophie och röda bussen


Sophie och Mr.Big


Jag gillar Starbucks <3<3


RSS 2.0