Man in the mirror

I'm gonna make a change,
for once in my life.
It's gonna feel real good,
gonna make a difference,
gonna make it right.

Twilight

Twilight

 

Jag tror jag är lite efter min tid med hela twilight grejen. Fattade inte riktigt hela konceptet där i början, gav det väl inte riktigt någon chans. Men nu efter att ha sett första filmen ett antal gånger har jag fastnat. Jag vill läsa böckerna! Ska ta mig och köpa den första snart och läsa den, kan tänka mig att boken är så mycket bättre än filmen. Självklart blir det att köpa den på engelska, känns verkligen bättre så ;) Ser fram emot filmen som kommer snart med, New moon. Spännande! Och såklart så måste jag erkänna att Robert Pattinson är sjukt snygg, damn!


Apple

Börjar bli säsong att plocka äpplen. Har sett ute att äppelkarten nu har växt och blivit saftiga äpplen! Mums, ska nog ta mig och plocka lite så man kan göra sig en riktigt god äppelpaj med vanlijsås!


And since I fell for that spell I am living there as well

åhh, ta mig tillbaka till den kvällen <3

Det var så underbart!

 

För övrigt idag så har mamma varit här. Vi har packat ner mitt kök så det är gjort inför flytten som sker om cirka en månad. Men pallar inte packa ihop allt en vecka innan så bättre att jag går och packar ner lite då och då. Verkar heller inte som om det kommer att bli en massa kartonger, vilket är skönt! Har rensat bort en massa skit så det blir perfect =) Annars så ska jag nog spendera min kväll med att kolla på Michael Jackson programet som är på tv3 ikväll sen blir det nog film.

Juste! Satt och kolla på Twilight häromdagen, börjar bli lite kär i hela konceptet och filmen! Nu vill jag läsa böckerna:O! Måste se filmen sen när den kommer på bio, daamn! Och Robert Pattison är så snygg och söt i filmen att jag dör lite när jag ser den. Wow, bra grejer där asså :D

Dagens låt:

 


Erik Hassle - Hurtful


Erik Hassle - Hurtful

Jag har blivit helt besatt av denna låt!
Kanske lite efter, jo jag vet, men ibland tar det ett tag att fastna för en låt ;)

Agnes is a true star!

Agnes Carlsson

Det verkar som att föredetta Idolstjärnan Agnes har slagit igenom stort och på allvar. Från att ha varit vinnaren av Idol 2005, släppt tre album så har hon nu tagit stegen ut i den stora världen, med framgång. Hon har en röst som tränger igenom ens hjärta och hon har haft singlar som de flesta kan namnen på. En sann stjärna i mina ögon. Nu har hon tagit sin karriär yttligare ett steg och satsar inte bara på Sverige utan också Europa och USA.

Jag kommer ihåg då året var 2005, en ung Agnes stod på Idol scenen och framförde sina utvalda covers vecka efter vecka inför varje tema som de hade. Hon var en stor talang redan då som svenska folket såg då hon tog hem hela segern av Idol 2005. Hon släppte då hennes debutalbum "Agnes" som blev en stor succé. Hon gav sig ut på turné landet runt och sjöng till oss alla sin hitsingel "Right here, right now". Sen dess har hon släppt yttligare två album, "Stronger" och "Love, dance, pop".

Om jag skulle tycka till om de tre skivor hon lanserat skulle jag säga att hennes bästa skiva definitivt är andra skivan "Stronger". Den har en skön pop och rnb våg som strömmar genom hela skivan. Hennes röst tycker jag mest är anpassad för mer soul och rnb låtar. Men hennes nya skiva är definitivt inte dålig, kanske inte bara min smak. Verkar dock vara den som tagit henne så långt som till denna utomlandslandsering.

Sjukt kul att Agnes har lyckats och jag hoppas verkligen att hon kommer att gå långt i Europa och USA. Hoppas med på samma framgång för Darin, ofcourse, han är en stor talang som världen ska få smak av och njuta av.

Peace out... Sophie


Let's grow old together and die at the same time.


White Lies - To lose my life

Vilken underbar låt av ett underbart band!
Jag råder er att lyssna in deras platta!

Coldplay konserten!

Hey blogg!
Jag har haft mig en underbar helg, jag och bror var på COLDPLAY! Wow vilken konsert, som vi har sett fram emot detta och nu äntligen har vi fått uppleva de. Så jävla underbart, rent himmelskt var det! De spelade bara bra, liksom hit efter hit. Alla grymma intron, alla refränger bara satt som perfekt. Och hur snygg är inte Chris Martin :O?
Konserten var på Stockholm stadion, aldrig varit där tidigare, men måste säga att det verkligen var ett mysigt ställe att ha konsert på. Fullsatt och härlig publik var det med, man stod upp under hela konserten, så som det ska vara liksom!
Förbandet var White Lies. Ett band jag har hört mycket bra saker om från broshan så jag såg verkligen fram emot att se de, och måste säga att de verkligen var sjukt bra. Woow, vilken röst killen har!

Coldplay gör verkligen så jävla bra musik, varje låt har så fint budskap och jag gillar verkligen att de är så kristna i sina texter <3 Real nice! Musiken får mig verkligen på bra humör i alla lägen måste och säga, och tips; Bästa pluggmusiken ;)

Har laddat upp en massa klipp på Youtube från kvällen, här kommer ett =)


Lovers in Japan <3


Bild från kvällen

Grand Theft Auto - Vice City!



Yes, så var det mitt! Igår kom det på posten. Har länge velat ägt ett GTA spel och nu gör jag de :)
Har alltid spelat broshans alla spel han har, men känner att jag vill ha min egna samling!
Nu ska det köras och mördas :D!


I want to break free!

Okey, så det här känns jävligt coolt och roligt :D!
Jag twittrade till Robyn om mitt klipp jag filmat på WOW, när hon och Lykke Li sjöng "I want to break free".
Robyn såg detta och twittra om det!


Sen ser Perez Hilton Robyn twittring om klippet och kommenterar henne plus att han lägger ut detta!


HAHAH fan vad kul säger jag bara!! Mitt klipp FFS :D!

Och här kommer det på bloggen!

Stort "WOW "för WayOutWest!!


Lily Allen <3

Ohh yeah!
Jag är tillbaka ifrån götet. galna konserter och blöta regn ponchos! Det var riktigt bra och galna konserter jag fick uppleva!! Fuck så underbar Lily Allen var, kan knappt fatta att jag äntligen fått se henne och att konserten var så otroligt underbar som den var :O! Daamn! Och Robyn var bara så mind blowing att det knappt finns ord. Shit vilka konserter man har fått se :D!



bästbästbästbästbäst!

Endless summer



"You wrote my name in the sand
In this endless summer"

Next, Way out west!


Imorgon bär det av till GBG, för att gå på festival, nämligen Way out west. Det blir att se en massa artister och bara njuta av att komma iväg ett tag från Linkan. Har varit på denna festival en gång innan, 07, då var det så sjukt bra. Massa med goda minne därifrån vilket jag hoppas på iår med.
En av mina största idoler kommer till festivalen, nämligen Lily Allen :D! Best ever! Ser jag fram emot.
Robyn har sin enda spelning och Röyksopp kommer, ser jag fram emot !
Kommer även bli härligt att träffa klasskamrater som även ska dit! wihoo, FU- reunion typ :D!

Nu ska jag börja packa ner lite saker i min väska så jag slipper göra allt ikväll. Har varit duktigt och städat i hela lägenheten så den ser fräsch ut sen när man kommer hem. Borde nog gå ut till affären och köpa något inför resan imorgon, hatar att inte ha något att göra när man ska resa så pass långt :P

Peace out/ Sophie


Ett av mina klipp från Way out west 07, Mr. West !!!

The way you make me feel inside, butterflies, goosebumps, euphoria...



"I never seen an aura
With a brighter shine
I love the energy you radiate"

Darin - Michael Jackson medley!



Finner knappt ord på hur underbar gårdagen var <3

The ugly truth

Hello!
Kom hem från stan för ett tag sen, lagat lite mat och kollat film. Köpte mig den blå adidaströjan jag ville ha från stadium. Älskar de jackorna, de mest bekväma och skönaste jag vet. Ska bilda min egen lilla sammling med alla färger hade jag tänkt, hehe.
Har precit kollat klart på filmen, "The ugly truth", med Katherine Heigl. Riktigt rolig romantisk komedi måste jag säga, haha! Bra story.

Ikväll blir det att sova tidigt, avresa till stockholm imorgon. Blir att gå till grönan för att se Darin på sommarkrysset, ser jag fram emot. Han ska sjunga ett MJ medley, woow det kan inte bli bättre =)


Här är trailern för filmen "The Ugly Truth"

Nu ska jag ut i värmen och solen!
Peace out.. Sophie

Video Music Awards 2009!


Yes! Den 13 september smäller det! Den hetaste galan på hela året, the price everybody want to have! VMA 2009

För mig har alltid denna gala varit så speciell för mig, det är den natten man sitter uppe och väntar på att få veta vem som vinner Best female video, eller Video of the year. Hela galan i sig är så spektakulär. Jag kommer ihåg att jag som 8 åring att bänkad framför Tv:n för att kolla på denna gala. Minns speciellt VMA 2003, då det var Britney, Madonna och Christina som inldedde hela showen med Like a virgin. Jag hade gåshud över hela kroppen! wow!
Förra året var en riktigt bra show med, Britney gjorde sin ultimata comeback och tog hem tre fina priser!
Iår är hon nominerad i sju kategorier! Varav en är Video of the year!! go go go!!



Bästa framträdandet på VMA, 2003
Britney Spears, Madonna, Christina Aguilera & Missy Elliot


Bild från förra årets VMA!

Peace out.. Sophie


Rihanna -Te Amo



Ny låt av
Rihanna - Te Amo, gillar den. Skön rythm och beat, texten kanske är lite oväntad. haha, men låten i sig tycker jag e fräsch och ny....

Övrigt i veckan:
Var på bio med Lotta som snart åker iväg till Kanada för sitt jobb som Aupair. Shit, jobbigt att ta farväl. Dagen därpå träffades en massa folk hemma hos Lotta som hade avskedsfest. Det blev att baka pizza och spela spel. Endel prat om framtiden också. Hela gänget träffades åter igen sen igår, onsdag. Vi satte oss på kikkobar och drack lite drinkar och snacka om allt och ingenting. Men jag har lovat Lotta att komma och hälsa på, det vill jag verkligen! Annars blir det brevkontakt och en massa!
Idag blev det att dra til några vänner, då en av mina vänner har förlovat sig :) Är glad för hennes skull. Vi träffades och gratta henne och gav henne vår förlovningspresent till henne och satt och prata om giftermål- haha!

Nu är det kväll, är hemma i värmen som vi fått. Men jag ska inte klaga på den. Hellre varmt, än fuktigt och regn!
Imorgon tänker jag dra ner till stan, blir att fika med några, sen vill jag köpa mig den nya adidas tröjan som kommit till affären. Blå med röda ränder!! Så snygg!

Peace out. Sophie



RSS 2.0