Hoodiewood!

Jag vill ha pengar och jag vill ha de nu! Men så enkelt är inte livet för Sophie, man får kämpa för att få det man vill, and god damn it, I will! Har suttit och surfat runt och kollat olika onlinebutiker och wow vilka stilar man hittar, vill ha allt.
Främst letade jag efter snygga hoodies, fan vad snygga de fanns!
I sommar blir det shopping för pengarna jag kommer tjäna!

VILL HA!
image60

Maybe this is not the end.....

Vet ni vad?
De två arbetena jag sakta med säkert tjatat om i varje inlägg, är faktiskt äntligen klara. En glad psykologi lärare fick ta emot mitt arbete idag och engelskan som jag tidigare nämt är inlämnat. Känns skönt, inte för att skiten med alla arbeten är slut, men känns skönt att man lyckats göra färdigt lite. Nu har vi skit som matte kvar att göra och NO skit. Men de får man ta nya tag till senare.
Skolan idag var slapp, orkar inte ge min energi till den längre, nu är det ändå inte långt kvar till skolavslutning. Har fått reda på att jag ska vara "host" för skolavslutningen iår, de blir kul. Kan jag stå och dra lame jokes som ingen kommer garva åt, haha.

Nu är allt fixat till Storsjöyran med, woho. Fick mina tågbiljetter idag, ser verkligen fram emot den festivalen, kommer bli grymt. Åka med kompisar, njuta av grymma konserter, campa, fest i öltältena=blir kanon.

Klockan är 00.16 nu, borda sakta men säkert börja bädda ner mig i sängen för sömn, blir att somna till några vänner avsnitt, länge sen jag såg på den, nått jag aldrig kommer bli trött på!

Peace out/ Sophie


Bland bovar å banditer!

Jag använder armarna till att brottas med turkarna och krama mitt gosedjur
Jag använder munnen min till att spotta på snutarna och pussa min mammas kind
Och det kanske var dumt men jag tog min pojkvän till diskot,
fick stryk av nazzarna och drog till Stockholm tog ett stryptag på Göran, Gudrun eller nån'
Sa; Vi måste rensa upp i skiten! Bland bovar å banditer!
Och vi börjar med oss?

Men så vaknar jag upp bland sirener och skrik
Ett uppror som slutade i blåljus, bulletin
Men jag drömmer mig bort till sång och musik
Till diskot och kärlek?"Bartender! Två flaskor hit!
Jag vill ha en till att stilla branden i hjärtat och en i min skalle så hårt du kan
så jag kan tuppa av och drömma mig bort igen?"


-Kristian Anttila

Musiken gör mig hel

Poetry in motion.

Tjena!
Idag tog jag mig äntligen till skolan, woho, vilka framsteg. Men när jag väl kom hade vi knappt några lektioner, så de blev en seg start. På bilden blev det en chock, vi fick sitta och måla av en naken tjej, HAHA! Min teckning blev så fin, eller inte!
Det blev dansredovisning som våra danstvåor bjöd på, i tre timmar! Men de var bra som alltid, riktigt grymt!

Har suttit och kollat på säsongsavslutnings avsnittet på One tree hill, gaaaah! Vilket slut, vill se mera nu! Seriöst, denna serie äger mig totalt, helt underbart att kolla på jämt :) Den har mycket att erbjuda.

Annars så ser dagen ut som så att jag ska försöka fixa klart psykologin, det skulle vara kul om den blev klar någon gång, men men. Sen är jag så besviken, var inne på bergs hemsida och kollade in linjen jag har tänkt att gå efter gymnasiet. Nu visar det säg att de har ändrat intagningarna och betygen man måste vara godkända i för att kunna söka. Fucking matte C har de lagt till, helt galet. Inte vad jag valt som tillägg nu till trean, fuck! Hata matte, klarar knappt av B liksom, hej hej på dig C, blää!
Men vill man något så måste man kämpa, får väl läsa C kursen i efetrhand helt enkelt, lägga ner 100% på den då.

Jag har blivit moderator på amandas hemsida :) Gött!
http://www.amandajenssen.se

Om du gillar henne är de bara att bli medlem på communityn :)

Det gör ont för varje hjärtslag.

Jag gillar inte att ha en dålig kommunikation med mina vänner, speciellt om denna vän är en nära och har varit de länge. Att ingenting ska kunna ställa till allt, förstår de inte. Jag har suttit och begrundat mig själv och jag känner att det så kallade felet inte ligger hos mig. Och om jag nu har gjort något så får jag ju inte reda på de eftersom kommunikation har tappats och personen i fråga inte står upp för sig själv och säger vad den tycker och tänker. Det har jag gjort, jag har sagt hur jag känner, men det har bara lett till mer jobbiga spänningar mellan oss. Blä känns de!
Vad ska jag göra?
Är det dags och gå vidare, vänskap håller inte för evigt, det visar denna personen klart och tydligt då den inte verkar bry sig om vad jag känner.
Jag känner mig kvävd över denna situation, tycker det är jobbigt.
Man ska inte begränsa sig med vänner, man ska bara utöka det tycker jag. Det just det jag måste göra, vända mig till mina andra vänner som har visat bättre sidor av sig än de som jag håller kvar vid just nu bara för tiden jag kännt den, Då blir de bara fel, man måste tänka på sig själv ibland. Jag om någon tycker jag ger chanser till folk, men vad händer när alla de chanserna är givna?
Nej, från och med nu, jag ska umgås med de jag mår bra av med att umgås med, det är ju så enkelt, och livet är för kort till att hålla på och krångla och shit
Fan jag har ju 6 miljarder människor som väntar på att bli min vän ;)

Sjuklingen gjorde sitt engelska arbete!

Ja, det stämmer faktiskt.
Igår när jag kom hem ifrån skolan åkte jag direkt till min bror, hade ingen lust till att gå hem. Broshan ville så gärna dra ner till stan så vi tog cyklarna och cykla ner. Väl nere så gick vi till H&M och kolla in utbudet. Hittade mig en fin tunika jag köpte, för billiga 98 kr, bra köp. Min bror köpte sin en ursnygg munkjacka, designad av självaste Timbaland.
Vi bestämde oss sedan för att käka ut, längesen vi hade gjort de, så de blev att vi gick till ett nyöppnat ställe som hade allt möjligt. Jag tog mig en god vegetarisk tacotallrik, mumsigt var de. Väldigt trevlig personal med ;)

Väl hemma igen blev det att jag spelade en massa Guitar Hero 3 som är så jävla kul. Broshan har fått låna de av en kompis. Fast skulle jag tvinga min bror och köpa något nytt spel till PS2 skulle jag säga Singstar, lätt att det är bättre. Skulle sjunga varenda dag :)
Ni som läst min blogg vet att jag gång efter gång har tjatat om de arbeten jag fortfarande har kvar att göra, de arbetena som får mig att m¨å dåligt varje dag. En glad nyhet är att jag spenderade hela natten åt att göra klart ett av de. So, English=done. Känns otroligt skönt att ha den gjord, då denna uppgift kan vara avgörande för de betyg jag kommer få nu i tvåan för Engelska A.
Kvar att göra nu har jag Psykologin, den ska fixas idag hade jag tänkt mig.

Det blev att jag somnade väldigt sent, fast tanken från början var att jags kulle göra en no-sleep och ta mig upp till skolan på morgonen. Men så blev det inte riktigt, däcka i fotöljen vid åtta. So no school for me!
Dagen har sätt alltså sätt ut på följande vis tills nu.
Vakna upp vid tolv
Hooka up mig på Guitar Hero 3, satt och n00ba mig i några timmar.
Och nu: DATORN! bloggning.

Men man får la hoppas att dagen tar en vändning och att det blir en lite mer intressant dag, får man hoppas.

Här är tunikan jag köpte :)

En sjukling ska belönas med den godaste glassen!

Ben&Jerry's Cookie Dough

image58

Det blev att kolla på sommarkrysset och äta god glass för sjuklingen Sophie!

Host, host!

image57Blä, så har man blivit sjuk. Från att precis ha haft en rejäl pollen snuva så kommer nu istället en jävla hosta + förskylning och ont i hela kroppen. Säkert mina temagrupp som smittat ner mig, hela högen var ju sjuka där!
AHH! jobbigt! Nu är det helg och jag skulle behöva fixa med arbeten som ska lämnas in. Betygen sätts den 22 maj :O
Det blir stressat :/ Men ska försöka och ta tag i de.

Igår bokade Lotta och Jossan biljetter till Storsjöyran i Östersund som är nu i sommar. Ser verkligen fram emot de, min första festival med camping och shit och med vännerna :) Var ju iofs på Way out west förra året, men då fick jag inte med mig någon och det var inte övernattning där, tack gud för de. Saknar den festivalen, verkligen alla bra artister var där! AHH, Kanye West liksom!

Till Storan kommer mycket bra svenska artsiter, och de gillar vi, svenskt ska de va:) Amanda kommer.
På tal om Amanda, henne ska man ju se snart :) Liseberg, 3 juni, de blir mycket trevligt. Träffa folk!
Igår ringde stället jag ska jobba på i sommar, ska jobba juli månad, får 87 i timmen. Har räknat ut i mitt huvud att jag på en månad kommer tjäna runt 12000 kr :O Woho!

Jag är sjuk och vill ha glass, det känner jag just nu. En Ben&Jerrys skulle inte sitta fel, Cookie Dough! Mums!
Men jag orkar inte ta mig bort till affären så det får väl bli att smaska på ett äpple ist och kolla på nya avnsitt av Ugly Betty!


Skivan som går hett just nu är: AMANDA JENSSEN - KILLING MY DARLINGS

Sprid glädjen.

Man blir bara glad :)
http://www.expressen.se/noje/1.1161719/amanda-etta-i-europa

image56

No life

http://testportalen.se/test.php?sida=reflextest


image55


TESTA, och se om ni kan slå  mitt  rekord :P

Requiem.

Idag hade vi redovisning på vårat tema som var konfrontation.
Min grupp fick konfrontation, döden. Det blev en mycket seriös föreställning vi bjöd på. Själv spelade jag en 40 årig självmordsbenägen man, blev mycket seriöst på scenen, känslorna välde fram kändes det som.
Jag blev nöjd med min prestation, gjorde mitt bästa.
Alla andra grupper var grymt bra de med, vi äger verkligen på teater min klass !

Nu börjar jag blir sjuk:/ Inte kul, ont i halsen har jag. Men jag hoppas min hals blir bätte nu när jag sitter här och dricker gott te. Och så lyssnar jag på Amanda Jenssens skiva "Killing my darlings", som jag lyssnat på non stop i en vecka, icke trött på den! Ser fram emot spelningen den 3:de, då blir det götet för hela slanten :)

Nu är jag trött och vill lägga mig och kolla på vänner!

You gotta love it!!



Underbar låt, blir på värsta fest humöret när jag hör den:)

Imorgon blir det redovisning :O

Feels kind of hopeless, when there's no one around

Känslan av att inte ha några känslor inom sig alls är inte kul. Har kännt av denna såkallad ingenting känslan i någon vecka nu. Hmm? Det är så mycket som ligger under ytan och trycker tycker jag och ändå kan jag inte ta tag i de även fast jag vet att de finns där. Det är jobbigt fast ändå skönt. Man ska inte alltid behöva känna något. Heller att man inte känner något och gör det 100 % än att gå runt och låtsas att allt är bra och man är glad eller tvärtom. Jag vet inom mig att det kommer komma bättre tider, så det är bara att stå ut och vänta på de goda tiderna.

Det som får mig att forsätta just nu med livet, så det är på rullning, är musiken. Vad fan skulle jag gjort utan den?
Musiken är min drog och jag är en fet missbrukare av den! Amanda Jenssen skiva får mitt hjärta att bulta hårdare varje gång jag hör hennes röst, den är så underbart bra. Och musiken och texterna får fram de känslor jag inte haft på ett tag.

Ibland blir man bara besviken och det är inte roligt alla gånger!

Veronica Maggio @ Platens

image498 maj
Dagen har varit seg, kan inte riktigt sätta orden för känslan ja har haft i magen. Fundersam kanske? Nej, jag vet inte. Tog mig i all fall upp till skolan, på vägen dit köpte jag mig lite frukt. Vi hade nämligen nationella prov i Matte B idag, woho... not! Det gick åt helvete bokstavligen, inte ett ända rätt kan jag ha haft. Men nu blev det gjort iaf.
Måste nämna de där med frukterna, då jag tidigare varit asmatiker har jag inte kunnat äta kärnfrukt men nu som en skänk från ovan har jag börjat tåla de igen, underbart! Frukt is da shit liksom, Grany smith in my <3

Blev att jag stannade kvar i skolan för tema arbetet vi har. Vi har redovisning på det nästa vecka på saga teatern :O, känner mig ganska nervig då jag har en väldigt seriös roll att sätta mig in i. Men det kommer förhoppningsvis gå bra.
Våran affish för vår teater blev fett snygg,

Till kvällen blev det en trevlig spelning bestående av Veronica Maggio! Har lyssnat på henne nu ett tag, så det var nice att se henne live. Hon körde mycket ifrån senaste skivan, "och vinnaren är..." samt de stora hitsen ifrån första skivan.
Det var en fett bra spelning, den gjorde min dag!



_______________________________________________________

image539 maj.
Försov mig, som vanligt. Cykla till skolan och hade en franska lektion. Blev sedan lunch.
Jag, Lotta och Jossan satt och prata festivaler och har diskuterat om att åka till Östersund för deras festival "Storsjöyran". Det blev bestämt att vi kommer åka :O wooow, fett kul :D
Ikväll, Ritas fest!
Och så har bestämt att det blir att åka till gbg, för att se Amanda Jenssen på Liseberg !!

Amanda Jenssen - Killing my darlings

image481. For the sun
2. Amarula tree
3. Greetings from space
4. Do you love me
5. So far away
6. Don't worry
7. Darling, go home
8. Numb
9. Come on (you have arrived)
10. Rising up
11. Our last goodbye











Okej så idag kom äntligen skivan med Amanda Jenssen, och vad kan man säga om den, helt perfekt!
Sitter och lyssnar igenom den ny och det är som en magisk resa rakt igenom. Vilka spår, och hon har "For the sun" som första låt på skivan, min favorit låt. Det är mycket känsla i låtarna och det är äkta. Man märker att hon skrivit det själv, för känslan amanda går rakt igenom hela skivan!
Vill så gärna träffa henne nu i sommar, gå på en spelning, hoppas verkligen det blir av. Se henne liv tror jag skulle bli riktigt grymt <3

Klass 9A - serien om den svenska skolan

Klass 9a

image47

Har kollat igenom massa avsnitt på samhälls serien klass 9a, grymt bra.
Webbtv på SVT is the shit!

Sommarjobb =)

image46Yes!
Idag blev äntligen en dag med god nyheter. En tjej ifrån Miljöteamet ringde och sa att jag fått jobb hos de i fyra veckor i sommar :) Kan inte kännas skönare just nu, jag är garanterad pengar! Bra med lön var det med, typ 97 kr i timmen :O Och det blir typ på 4 veckor runt 17.000 :O, shooow me the money!

Annars idag, är sjuk så det blir inte mycket gjort för min del. Ska väl egentligen sitta och plugga och göra klart arbeten, men har inte riktigt funnit den orken till de. Istället har jag suttit och kollat igenom Greys Anatomy avsnitt, Ugly Betty och såklart den bästa Desperate Housewives. Mycket med underhållande. Jag har kommit på att serier gör mig avslappnad och de får mig att må bra. Så enkelt men sant. Visst kan detta låta patetiskt i vissa öron, men bättre att jag hittat något som fixar mig än att jag sitter dag ut och dag in och är deprimerad.

Veronica Maggio är ju nu på torsdag, men jag vet inte jag ska gå. Jag vill, men tråkigt och gå när man är sjuk, plus att det kostar ju lite. Läste idag att hon ska spela på Vrål festivalen i Norrköping den 7 juni, kan ju alltid dra dit annars. Vill jättegärna se henne, hon är så sjukt bra!
Annars i veckan blir det väl att försöka ta sig till skolan. På fredag blir de fest, Rita ska ha sin stora 18 års fest, den ser jag fram emot. Temat är glitter & bling, hmmm ? What should I wear?

Nu blir det att dra sig hemåt, har typ inte sovit hemma på flera dagar, har sovit hos min bror ett tag :)

See Ya' - Sophiie

So sick!

Blä!
Har gått och blivit sjuk, känns inte bra. Plus att jag har börjat känna av alla jävla pollen som så fint har blommat ut!
Så det kliar i ögonen, jag har en fet förskylning, ont i hela kroppen, plus att man rygg är helt fucked!
Inte kul och bli sjuk när man har som ett litet mini lov ifrån skolan, och så sitter jag med en massa uppgifter som måste bli klara snart! PANIK!
Hatar när de ska bli såhär, och så finns det andra problem som man måste hantera, jag har ingen ork för allt detta!
Jag är också en fattig student som inte kan göra något för att muntra upp mig själv, har knappt några pengar kvar och månaden har precis börjat, perfekt!
Jag vill ha ett sommarjobb, jag vill ha pengar, jag vill vara en människa utan problem omkring mig, men inget verkar ju fan möjligt just nu, och jag vill ha en egen lägenhet!!!!

Vilket roligt liv jag har just nu!!!


"I wash my mouth with soap before I go"

-Låt av Timo Räisänen!

image44Drinken: Rosa Pantern :)

Igår var det valborg. Vaknade upp med ett ganska segt humör, inte sugen alls på något socialt. Drog bort till mig bror ett tag för att prata ur mig om ingeting men han fick mig på bra humör. Lite cider på balkongen med härlig Broder Daniel musik i bakgrunden och en cigg i handen. Det var de som krävdes för lite uppväckning. Låten "Whirlwind" med Broder Daniel, jag dör av de gitarrerna.
Bestämde mig sen för att dra till Ritas fest som jag var bjuden på. Det hade grillats och gjorts men jag kom lagom till dansandet, vilket inte var så kul, var inte på värsta danshumöret. All musik som spelades var som tur bra, lite för mycket raggaeton ibland, men men. Ring till Ellen sen för att se vad hon hade för sig då hon med befann sig i Ryd med Amanda och Anna. Svängde förbi de en stund och fick mig en nice drink; Rosa Pantern. Nästan min favvo asså! Det blev lite kortspel, högre lägre, haha 7 klunkar på raden :O haha!
Kvällen blev iaf lyckad, tur de!


Idag, första maj firande i Norrköping med Lotta och Jossan. Socialdemokraterna hade ordnat en trevlig grej i folkets park. Det blev konsert med Timo Räisänen, ahh verkligen bra!
Han körde många bra låtar. Diggade låten "I wash mouth with soap before I go", klockren!
Blev att vi träffa han efteråt. Köpte mig en pin till mig jacka som det stod Timo på :)
Hade rivit av spellistan ifrån scenen så den fick jag signerad. Gitarristen var också så snäll att jag fick ett plektrum :)
Lyckad första maj, vädret kunde dock varit bättre!

Har haft så jävla ont i ryggen idag, det var det negativa med dagen, AJ! Kan fan knappt stå rakt, aj aj aj! Kan kanppt andas förens det gör ont! Får kolla upp de!

Allt gött!!

Bilden på mig och Timo :)
image45


RSS 2.0