I forget the last time I felt brave, I just recall insecurity

Idag är en såndär dag när jag bara vaknat upp och får en massa dåliga besked och så har jag missat en massa och inte lämnat in papper i tid, och AAAAH, panik! Hatar att jag är en person som stressar upp mig lätt också, och när jag väl börjat tänka på något som stör mig kan jag inte sluta! UFT!
Grejen är, att sen två år tillbaka var jag med om en stor trafikolycka där jag blev överkörd av en lastbil, vilket gav mig stora besvär efteråt. Inte nog med att jag har hur stor transplantat på benen, och ärr på hela sidan upp över höften. Nej, jag har ont med, ont av att inte ha tränat upp muskler som gör att kommer man bara emot mina knäsålar eller ben får jag ont. Det suger! Jag vet att jag ska vara tacksam över att jag ändå kan gå och göra det mest dagligen, men det jag blir sur över är att jag ändå borde få den hjälp som jag behöver. Få den rehabliteringen jag behöver, för detta är ju något jag ska leva med resten av mitt liv. Bara för att jag tränade intensivt i våras betyder det ju inte att mina muskler är tillbaka och att det är fine nu. Gym och träning är ju något jag kommer att behöva jämt, eller iaf en lång tid framöver.
Sen är det svårt att också tag i allt på en gång. Efter min olycka, och efter att jag hade blivit utskriven från sjukhuset var träning och rehablitering det sista jag ville tänka på och ingen stoppa mig direkt från att tänka i andra banor.
Det enda jag vill då var att gå tillbaka till skolan, fixa mina betyg (det var sista året på gymnasiet), flytta hemifrån och gå tillbaka till det vanliga.
Det är jävligt svårt, har jag märkt, att inse vad man har hamnat i. Man vill helst inte se de ärren som lämnats inombords, man tänker oftast bara på de yttre. Jag har mycket att bearbeta, det vet jag. Men det är svårt att bearbeta något man själv inte insett än.

Jag hoppas iaf jag kan få det hjälp jag behöver, det är de fan i mig skyldiga att göra! Jösses!
haha, detta var skönt, skönt att få skriva av sig!

Nu avslutar vi detta med en skön höstbild jag tog igår =)!




You can't see past my shades

Vad säger ni, söt eller söt?


Somebodys watchin me!!

Bland flingorna på Ica!


♫Waka waka ♫

är vad som sprider sig i min hjärna genom öronen.. haha jag är verkligen sen med att gilla den låten med Shakira, för annars är jag inget stort fan av henne. Men denna äger, vilket humör man bli när man lyssnar på den :D!! YEEY!
Iaf, la nyss in bilder från mobilen till datorn! Här är lite av vad som hittades!


Jag, bror och mor var och la blommor på mormor och morfars grav <3

Familjen Eriksson!

Sushi blev det till lunch en dag! Min favorit rätt! MUUUMS


Movie night!

Bartleby Gaines är på väg att få avslag på samtliga av sina ansökningar till högskolan, vilket inte kommer att mottas väl av hans föräldrar. Åtminstone är han inte ensam om detta då många av hans kamrater är i samma situation. Vad gör man om man riskerar att möta ett öde som butiksbiträde? Man grundar en egen högskola så klart!

Accepted blir filmen att se :D!

xoxo Gossip Girl

TJA!

Har varit väldigt off på bloggen, haha! Men detta beror på att jag ägnat en massa tid på att kolla på Gossip Girl!

Först kolla jag igenom säsong 3, där jag sist sluta kolla. Kollade igenom det sen kolla jag de senaste från säsong 4! Men sen blev jag så pepp på serien att jag nu har börjat att se om från säsong 1, haha!

Brukar ni också bli så, hoooooked? Jag blir ofta det iaf, och jag älskar det! Grymt skönt när man inte orkar med saker ibland :D! Yeey!

 

Ni vet Taylor Momsen, som spelar Jenny? Hon har tydligen ett band, The Pretty Reckless! Måste säga att musiken är grym, riktigt skön röst har hon. Kolla in här:

 

The Pretty Reckless - Miss Nothing


Imorgon ska vi visa vart vi står

Imorgon, den 21 september i Linköping samlar vi ihop folk och gör en manifestation för Valet som skedde i söndags då SD kom in! Domkyrkan klockan 12:00 är tiden

 

Hej förresten =)!

Idag har jag inte gjort så mycket än att sitta hemma och sjunka in gårdagen. Följt tidningarna stup i kvarten, kollat in Live sändningar om valet, för att ha koll på vad som sker i svearike ! haha, tror det är första gången jag klickat mig in på aftonbladet, expressen, DN och SVD så många ggr! jao, att detta ens skulle kunna hända!

För övrigt så är jag sjukt pepp på att sätta igång och träna på gym igen, måste verkligen! Ska ta tag i detta denna vecka! Var verkligen så bra i våras, det ska jag bli nu igen. Har ju inget annat för mig, som arbetslös har man mycket fritid. Sure, söker jobb, det gör man, sen om man får något återstår att se, ha! Men praktik har jag försökt skrapa ihop, men det vetifan.

 

Peace out

Sophie


Tune of the day!

 

Rihanna - Cold case love

Denna låt har seriöst gått på repeat hela dagen, så jääävla bra!

Får sjukt mycket Timberlake/Timbaland wibe ca 3:50 in i låten! Fy fan, gåshud<3


Att Sverige skulle komma fram till denna dag

Att vi skulle komma till den här dagen Sverige, jag blir äcklad och besviken!

Igår var det val, men ingen vann. Ingen vann för igår valde svenska folket att ta in ett rasistparti in i vår riksdag. Jag kan inte förstå att vi kommit så långt i Sverige att folk seriöst har börjat tänka såhär. Sverige har ändå, i lång tid, varit ett respekterat land där man faktiskt tar hand om varann. Men nu verkar det har vänt totalt. Man väljer att rösta fram en höger regering, man väljer att släppa in SD, de rödgröna tappar stöd?

För mig är detta så jävla ledsamt. Jag vet hur dessa fyra år har sett ut, vilka situationer som uppstått och jag ser verkligen inte fram emot fyra år till , aaah frustration!

Men nu är det väl bara att se "framåt" på detta och hoppas att SD inte får någon som helst maktposition. Det räcker ju med att vi har fyra andra idiotpartier som ska driva Sverige till fördärvet!

Vad tycker ni om gårdagens Val?


Vote or die

Jag kan verkligen inte förstå de som väljer att vara soffliggare på Valet vi har var fjärde år. Varför vill man inte rösta, varför vill man inte påverka samhället, varför vill man inte göra sin röst hörd?
Vi, här i Sverige, ska vara så otroligt överlyckliga över att vi kan rösta och har som rättighet att kunna få göra vår röst hörd, det är otroligt demokratiskt här. Det finns länder som har det så illa, men folket får inte vara med och påverka och bestämma hur landet ska styras.
Att vi, Sverige, har rösträtt här har vi våra förfäder att tacka för. De kämpade och slogs för att vi skulle ha rätt till att få påverka och rösta, ska vi då skita de i anstiktet och inte gå och rösta?

Jag kan förstå att det kan vara förvirrande när man ska för första gången sätta sig in i politiken, för det är ju faktiskt inget litet beslut man ska ta. Men viktigt är då att ta sig tid till att sätta sig in i olika partier och se vad de vill. Och för de som säger att alla vill samma skit och det spelar ingen roll, samhället är fucked up ändå. Jo, men det kanske beror på att sånna som du inte går och röstar och låter samhället vara som det är, som sagt, du kan påverka vad det blir samhälle vi lever i.
Och kan du verkligen inte bestämma dig, rösta då blankt, för det är också en röst. En röst på att man är missnöjd med alla partier och visar då med att man vill ha en förändring.

Men sen får man också tänka att många har dåliga förutsättningar för att kunna bli insatta i de val de ska ta. Man kanske kommer från en familj där Valet aldrig uppmärksammats för man inte brytt sig om vad man ska rösta på eller överhuvudtaget inte röstat allt, och det påverkar ju faktiskt hur man blir sen.
Jag ocg min familj har alltid tyckt det var spännande och kul med Valet eftersom vi bryr oss om hur samhället utformas och styrs, men så ser det ju inte ut i alla familjer.

Det jag vill komma fram till är att, RÖSTA! Jag anser att röstning är mer än skyldighet än rättighet!
Men ska du rösta, var iaf säker på det du röstar på, ta inte något parti för att de verkar coola eller för att partiledaren verkar en schysst människa! Kom igen people!

Alright, i'm out!
Sophie

Shane



Min vackra, bedårande och sötaste katt. Shane <3! Han är en riktigt kramgo björn!

Tune of the day!



B.o.B - Letters From Vietnam



Ikea och rosévin!

Hängde på Ikea med mamma hela dagen igår. Det inhandlades kastruller, wokpanna och tvättkorg på Ikea samt rosévin på systemet. Och så käkades det köttbullar på Ikeas resturang, fett värt med mat för 16 kr! muums!

 

Shopping och solsken blev en bra kombo =)!

 


Jag har röstat!

 

Idag gick jag och förtidsrösta, wohoo, mitt första val! Anledningen till att jag förtidsrösta var för att jag eventuellt ska jobba på valet så då var det bäst att röst i förtid ;) Men guud, det kändes bra, att vara delaktig och med i demokratin !

Har ni bestämt er för vad ni ska rösta på?


Gamla Linköping

Bilden är tagen 07, Gamla Linköping av mig

Idag var jag och mamma i Gamla Linköping, jag ville till Cloetta boden för att köpa choklad! Sen gick vi runt lite i området och måste säga att det är otroligt mysigt att bara vandra runt där. Känns som om man är i en film, miljön är verkligen annorlunda, men det är gött.
Är verkligen glad att man har så nära hit, på sommaren kommer ju folk från land och runt rike runt för att se allt som finns här och köpa den så otroligt goa chokladen! Själv har jag mycket barndomsminnen härifrån, man åkte tuff tuff tåget till Valla där man kunde mata getter och leka i den hur roliga som helst lekplatsen. Köpa lite lotter, vinna gosedjur, äta mums mums. Heldagar i Gamla Linköping, me likes =)


Toy Story Mania!

Jag och bror var ju som sagt på Toy Story 3 på bio. 3D people! :D Det var grymt!

Men det slutade inte där, vi ville uppfylla våra innersta drömmar som vi hade som småttningar!

Inne på Toy'r'us, dog av lycka!

Och nu, äntligen, äger jag de coolaste leksakerna man kan äga! Är verkligen superglad för att jag och bror köpte varsin Buzz och Woody. Believe you me, man hoppas ju på att de lever ibland, haha :D! Har faktiskt en till Buzz, som jag fick när jag var liten, men den har inte samma effekter som denna jag köpte nu. Så det var värt att uppgradera :D!

 

Just nu skrattar jag åt MTV Sveriges FAILANDE av sin såkallade sändning av Video Music Awards. Tycker sp synd om alla som vill se på galan och så fuckar det til det totalt och lägger klipp huller om buller, inte ens sammanhängande. Är tacksam för att jag såg galan i lung och ro förut på datorn, thank yoo God for the internet <3

Ska väl sova rätt så snart, för imorrn blir det att gå upp tidigt. Ska nämligen fiska efter Robyn biljetter till Berns i december.. go go go !


MTV Video Music Awards 2010!

Lady Gaga med sin Meat dress och Cher =)!

Lady Gaga var den stora vinnaren på denna års VMA:s! Hon kammade hem 3 stora priser, best pop, female och VIDEO OF THE YEAR! go go go.. plus att hon fick en massa proffesional awards med! Hon förtjänar verkligen allt detta, go GAGA!

 

Justin Bieber vann Best new artist samt att han gjorde sitt första framträdande på VMA:s med sin hitsingel "Baby"!

JB och Jayden Smith!

 

Katy Perry, Rihanna, Kesha och Nicki Minaj

Inte bara hade de en kvinnlig host detta år, de hade även alla kvinnliga artister på plats. Med andra ord var det kvinnodominans på denna gala!

 

Är så stolt över Robyn som framförde sin hitlåt "Dancing on my own" med Deadmau5 som remixat den jääävligt fett! Ååååh, nästa år vill jag se dig nominerad till best new artist !


11 september 2001

 

9/11


Ja tack!

 

"FÖR HELA SVERIGE"

 

Var på stan idag och såg Mona Sahlin tala till folket i Linköping, och yess hon kan verkligen prata. Han varit lite osäker faktiskt, senaste veckorna, med förtroende osv. Men det rodde hon hem totalt idag, wow. Hon vet verkligen hur man talar till ett folk och inte bara snacka en massa skit! De som inte ser henne "pureness" när hon pratar tror jag tyvärr har blivit tvättade i det hetsiga samhället vi lever i där alla ska prata sån himla smörja om allt. Hennes tal var fan äkta, det är inte många politiker som känns äkta annars, tycker jag iaf.

 

Så kom igen nu Sverige för faaaaan, RÖSTA RÖTT!

Låt oss få tillbaka jämlikheten och välfärden och slut vara så jävla borgliga! Låt oss inte tappa det underbara land Sverige är, och låta alliansen öka klyftorna ännu mer.. bläää!


Toy Story 3

 

Igår var jag och bror och såg Toy story 3, 3D såklart!

Och filmen var så himla bra. Har sen jag var 6 år varit helt besatt av Toy story filmerna. Fan, äger ju till och med Woody och Buzz som leksaker. Jag minns sommaren 2005 när jag sommarjobbade på ett ålderdomshem. Jag satt och läste Corren då jag fick se en liten artikel där det stod "Toy Story 3 kommer 2008". HAHA, nu sådär 5 år efteråt har den äntligen kommit och igår såg jag den. Och den var helt fenomenal. De hade inte tappat stinget alls, allt var så jävla bra.. pang pang pang, det var som en rollercoaster. Man kunde inte förutse vad som kunde hända en enda gång typ, det gillade jag skarpt! Och tårarna bara rann i vissa scener, åååh <3

Den får lätt en 5:a av mig, för den är lätt lika bra som ettan!


RSS 2.0