That's how it's done!


hahahhahahahahha!!

Beyoncé konserten!

Det var en riktigt grym show hon bjöd oss på, med både gamla och nya låtar! Riktigt lyckad kväll blev det och Beyonce var bäst! Henne röst, hennes dans, fan hela hon är pefekt och hon visade vilken stark och självständig kvinna hon är, power to the women!!


Klipp från konserten, kolla in min youtube kanal för mer videos.
http://www.youtube.com/misssophiie



Done and done!

Efter att ha stenpluggat och skrivit och skrivit så är äntligen min rapport om HBT klar! Det känns så skönt, den stora feta uppgiften som har tyngt mig länge är avklarad och jag känner mig otroligt lättad.
Helgen har mest bestått av rapportksrivning men också chillning med broshan!
Igår var jag hos min bror, vi rökte vattenpipa, drack te, prata och hade allmänt mys :) Kollade på filmen Chicago som är en av den bästa musikal filmerna =)

Nu är jag trött och jag vill sova eller se film!
Imorgon blir det skola, och jag ska köpa mig fina kläder och skor. Adidas track jacket, HERE I COME! har hittat riktigt fräscha vår skor med, adidas med =)
På onsdag blir det Beyonce!!!



peace out sophie

Fire burning on the dancefloor!!


Ny låt med Sean Kingston <3 gillar den som  fan, riktigt skön. Redone som producerat den :)

Dagen har bestått av att jag åkte in till skolan för att lämna in en Sam C uppgift jag satt och gjorde igår kväll. Det har påbörjats med rapporten som senast får vara inlämnad på onsdag. Det känns segt och panikaktigt men jag har som mål att fixa den klar till helgens slut. Jag har valt att skriva om HBT, vilket är intressant så det är faktiskt kul att skriva om. Paniken kommer när jag tänker på fotnoter, eller fotnötter som vissa säger! När fan ska man lägga in de ?!?! ahh blir galen, men men heller att jag hänvisar till källorna för mycket eller för lite, så fotnötter, HERE I COME :D!!

peace out sophie

Waking up in vegas!

Long time no see måste jag säga. Jag är dålig på uppdatering men det är ganska mycket annat som kommer före just nu. Det är drygt lite mer än en månad kvar sen tar jag studenten. Kan inte förstå att det snart är över och fram kommer friheten att kliva fram! Känner mig fock lite stressad, har en del rester som måste in innan betygen sätts. Känns nervöst men jag har ganska bra koll äver hur jag ligger till i skolan.
Innan studenten nu är det lite andra grejer jag har att se fram emot; 11 maj, biljetterna till Britney i Sverige släpps, måste BOKA! :O 13 maj åker jag och tre av mina vänner till stockholm för att se Beyoncem, kommer bli grymt kul :D!
16 maj, STUNDENTKRYSSNING! WOHOO! 3 juni, looondon babby! Britney konsert och shopping i London :D!

Ja, sannerligen, jag har lite att se fram emot innan studenten.
Valborg var ju i torsdags, och jag hade riktigt trevligt. Det grillades och röktes vattenpipa. Sen drog jag och Elina in till stan för att gå till 55:an för att träffa lite folk. Kul med folk ifrån klassen, det blev en riktigt mysig kväll :D!
Hade också grillning hos mig nu i helgen, härligt! Det grillades och chillades med musik :D! Sen blev det film med några som hängde kvar efter vi grillat. Hooligans, Sex and the City och He's not that into you blev det! Me like!

Idag sov jag en massa, orkade inte gå upp! blää, men kände att det var okej då jag ändå bara hade en lektion och att jag satt och gjorde en rest igår på kvällen :)!
Ikväll blir det att försöka lägga sig tidigt för att orka med morgondagen! Måste också förbereda mig inför mitt Engelska C presentation, ahh panik! Ska kolla på Tonårsliv och Ballar av stål, sen är det läggdags!

c-ya-- sophie
 

Katy Perry - Waking up in vegas!

RSS 2.0