back in the 90's when Spice girls were da booomb!

thats right!
Här har ni det, jag som sjuåring mimandes till Spice Girls låten Say you be there!

 

Hahahah adorable! isnt it? går verkligen in för det :P!


Shane the cat + Melodifestivalen

Lägger in en bild på den lille :D! Denna bild är tagen dagen jag fick honom, vilket var 25 januari. Jävlar vad snabbt tiden går, och växt, det har han verkligen gjort. Men så mysig och kelig har jag aldrig träffat en katt som är lika mycket som Shane, riktigt myyyys <3

Nu till Melodifestivalen! Imorgon drar jag och mamma till Globen för att kolla in den spännande finalen. Även fast folk säger att detta året inte varit bra alls och att det kommer bli segt med alla ballader kan jag inte hålla med. De flesta ballader som är med iår är så bra att det fan inte ens gör något.

Startordning

 


1. Bidragets titel: You're Out Of My Life
Artist: Darin

Här har vi min solklara favorit, Darin såklart. Smärtsam låt med så jävla mycket känslor och hans framträdande var verkligen berörande när jag hörde den för första gången. Tror på att den skulle funka utomlands, verkligen <3!


2. Bidragets titel: Jag vill om du vågar
Artist: Pernilla Wahlgren

Vad finns att säga. Låten känns så 2000 trash schlager. Funkar inte alls nu, men skulle säkert vunnit om året hade varit 2001 eller något. Pernilla, håll dig till din klassiker Piccadilly circus ;)


3. Bidragets titel: We Can Work It Out
Artist: Andreas Johnson

En ballad, lugn och ganska mäktig. Men ärligt talat så sticker den inte ut, en klassisk schalger ballad men inte mer än så.


4. Bidragets titel: Kom
Artist: Timoteij

JA, så rätt. Framträdandet, musiken, instrumenten. De är riktigt bra och låten fick man på repeat i huvudet direkt. Yes, hoppas den får en bra placering.


5. Bidragets titel: Hollow
Artist: Peter Jöback

Nej, tyvärr. För seg ingen power alls. När jag såg hand framträdande tyckte jag inte ens rösten höll, men visst han är snygg, det kan jag säga.


6. Bidragets titel: Unstoppable
Artist: Ola

Idol-Ola?! haha. Nej men detta funkar inte. Visst okej pop låt men texten och hela han förstör så mycket. Plus att det som är bra med låten vilket är pianot låter exakt som Lily Allens Fuck you. Ola, nej nej nej.. gå hem--


7. Bidragets titel: I Did It For Love
Artist: Jessica Andersson

Ännu en ballad som bara blir utsmetad bland allt annat, står inte ut och håller inte.


8. Bidragets titel: Keep On Walking
Artist: Salem Al Fakir

Här har vi en talangfull man, Salem <3 Med ett piano, underbar röst leverar han ett riktigt bra framträdande. Att börja med refrängen i sin låt tycker jag var ett smart drag, fick igång låten direkt.


9. Bidragets titel: This Is My Life
Artist: Anna Bergendahl

Ett bidrag jag inte gillade först, men sen när jag såg det igen tyckte jag det var helt fantastiskt. Hela framförandet var magiskt, hon spred en sån frid till publiken som även nådde igenom tv-rutan. Hon kändes bekväm och lugn på scenen. Me like.


10. Bidragets titel: Manboy
Artist: Eric Saade

Jag hade säkert älskat pojken om jag var 10 år yngre men så är inte fallet nu. Visst han har charmen, the looks bla bla bla, men kom igen, nu är det låten man ska gilla. En popiga ganska catchig låt. Åter igen så förekommer det copycat varningar. Introt är exakt som Darins låt Insanity och igenom hela låten låter den som Britney Spears Womanizer. Kom igen Fredrik Kempe, kan du inte bättre?
Om denna pojk vinner vet vi ju varför, små tjejer?!


TOPP TRE FÖR MIG ÄR:
Darin
Timoteji
Salem Al Fakir


Sunset

 

Solnedgång på min baksida. Me like.


Alice in Wonderland

Idag var jag på bio med Arre. Det blev min 20 års present från henne :) Vi såg Alice i Underlandet. En film jag aldrig sett innan även fast den klassas som en Disney klassiker. Mina förväntningar var höga, dels för att Tim Burton regisserat och dels för att den har varit så total hypad och omskriven överallt. Jag måste säga att jag verkligen uppskattade den. En så välgjord och mysig/lustig/rolig.. ja, och mycket mer. Kanon helt enkelt :D!

 

Nu ska jag snart se Oscarsgalan, orkade inte vara uppe igår natt och se det live. Har hållt mig bort från all media och zappat bort alla kanal som bara visar den omtalade Osacarn. Man vill ju ha lite spänning när man kollar känner jag.

 

Peace out. Sophie


Sophie goes fatcamp...

kan man väl typ säga att jag gör. Har iallfall börjat träna cirka tre ggr i veckan på ett gym med sjukgymnaster. That's right, jag har äntligen fått hjälp med att börja träna. Efter min olycka som hände för cirka 1,5 år sen har jag inte tränat vilket har resulterat till att jga inte har några muskler kvar. Min ben var så jävla starka innan, jag vill uppnå det igen! Kunna cykla smärfritt. Även om det är min försäkring som betalt ut alla kostnader för att jag ska träna upp mina ben etc. så ser jag det som en jävligt bra träning för mig själv. Tjockis som jag är så är det verkligen peppande att sätta igång på träning och få in det i vardagen och röra på fläsket helt enkelt, mer än så är det inte:D! Får hoppas jag håller denna motivationen uppe, vilket jag är väldigt positiv till att jag kommer att ha. Det ska inte blir som alla andra ggr när man försöker sen sitter man en fredag kväll och inser att man inte kommit någonstans. Plus att det är viktigt att man inte sätter upp en massa regler på vad man inte för göra. Om jag t.ex sätter upp regler som, INGET MER GOTT I GOTT (godis, chips, snabbmat etc) tror jag seriöst inte det kommer göra mig mer pepp. Man måste få unna sig ibland MEN i lagom portpotion. Så ska jag försöka jobba iaf.

Ja älskar att det blir mer och mer vår ute. Jag blir alltid gladare när solen tittar fram, får mig att le. Snön smälter mer och mer dag för dag, jippi. Vilket betyder att man snart kan börja gå spåret uppe i vår skog. Är det inte härligt när man är ute och går, man har inte mer än en tjock tröja, bra musik och frisk luft som man andas in och framförallt solen skiner. Yeye!

Juste, jag har fått en familjemedlem i mitt hem, en katt. Han heter Shane. Införskaffade honom 25 januari så har haft honom i över en månad nu och det är så underbart. Han är så kelig och mysig och rolig. Älskar den lille-- Shäänyy.. Han är gråsvart med typ vitt inblandat under magen, hihi :)!

AAAAAH, musik! En del nytt har man ju upptäckt sen man skrev här sist. Min bror introducerad Owl city för mig innan jul. Jga gillade deras sound och så men just då var jag inte alls på humör för den musiken. Men sen för någon dag sen la jag in skivan på spelistan. Och vad kan jag säga, ündeeerbar! Wow, vilken mys musik, funka rju perfekt för öronen. Som små gulliga sagor när man lyssnar. Har kommit på att det passar perfect att lyssna på i bussen, man blir så drömmande så man nästa svävar iväg :) Pink floyd är också ett band som caught my attention. Jag köpte "filmen" The wall till min bror som födelsedagspresent. Har kollat på den. Måste säga att musiken är väldigt bra, finna en del låtar på den plattan som e grymma som fan. Blir typ deppig fast ändå inte, soundet är djupt och sorgligt men ändå något man vill lyssna på.

Snart ska jag även skicka in min ansökan till Kaggeholm folkhögskola :O Nervös much! AAHHH, känner att min personliga brev måste bli jävligt bra måste börja fila på det så snart som möjligt!

Nu ska jag fixa ihop en kopp kaffe och vakna till, sen blir det tvätt.

Peace out- Sophie

RSS 2.0