Flitiga Sophie med sin rollator...

Ja, det känns faktiskt så. Skolan går bra just nu, alla är verkligen pepp inför Brighton på lördag. I can't wait!!!
På engelskan idag fick vi fylla i folmulär om volontär arbete efter att vi varit i england. Vi kommer alltså komma med i en databas där. COOOLT :P
Jag har valt till Samhäll C eftersom jag gillar det så mycket, men det visade sig vara svårare än jag trodde, fast med mycket förklarningar har jag fattat uppgiften man skälv ska uforma. Kommer att gå bra. Jag valde att göra ett arbete om hur Sverige har påverkats av invandringen.

Nervös är jag med, får panik över min packning för resan. Kommer det bli för tungt? Kommer de kasta en massa jag har i??
AHHHH! och det värsta, kommer jag pipa när jag går igenom. Har ju trotts allt en skruv i beckenbenet. Hoppas de tror på mig bara så de inte tror jag har knark eller något.

Nått som jag märkt senaste veckorna är hur folk kollar extra noga när man kommer och går på stan med sin rollator. Folk förväntar sig ju inte se en 18 årig tjej gå omkring med en sådan. Antingen tror de man är helt borta eller så tror de man har den bara för nöjes skull. Sanningen är att den är jävligt bra att ha till hands. Bra att packa saker på, du kan sitta när fan du vill och den är ganska cool faktiskt :) plus att man får bra uppvaktning i allmänhet :)

Hets och press.

Skola idag. Det var skönt!
En jävla massa tyskar har invaderat vår lilla skola. Känner mig stolt över att plugget går så bra trots sina omständigheter. Innan sommaren om ni kommer ihåg så var jag ju beviljad en lägenhet. Idag ringde de och nu ska det sättas igång igen med papper och shit. Känns gött att hela processen sätts igång igen. Längtar tills den dagen jag har min egen lägenhet.

En sak måste jag säga. Varför ska jämt folk ta en för givet? Varför ska det vara en självklarhet för vissa att man ska fixa saker åt de. Jag är en ganska svag människa på att säga ifrån i alla fall när det kommer till mina närmsta. Men iböand måste man sätta en gräns och tänka på sig själv. Man kan inte alltid göra uppoffringar för andra. Och om folk inte kan ta det, då är de inte ens närmsta. Känns jobbigt!!!

En positiv sak som hände idag i alla fall var att jag fick svar av min idol, Darin :)
För några dagar sen skrev jag ett brev till han där jag berättade om min olycka och om hur hans musik hade hjälpt mig när jag låg liggandes på sjukhuset.
Fick detta fina svar: "Tack, det värmer verkligen att höra att det hjälpte dig och vad skönt att du klarade dig! Stor kram /D"

Stor kärlek!


Lord of the rings.

Jepp, nu har jag sett "Sagan om ringen". Vilken underbart vacker film. Sist jag såg den var jag ett litet barn som inte fick ut något av den. Men nu, jisses riktigt bra. Vill se tvåan nu. Sen blev det att se Harry Potter och de vises sten, en film som jag inte får nog av. Jag vill med åka till hogwarths... och vara med i Ravenclaw. Älskar filmer som gör en till barn igen och som lockar fram en massa goa minnen.

Idag har varit en skön dag, fick två skoluppgifter gjorda, kollat film och haft det allmänt chill:) Imorgon blir det skola, skönt det. Gillar skolan, iallafall när det går i ett bra tempo :)

Dags att sova!

T.I feat. Rihanna - Live your life!



Hörde den först på VMA's. Denna låt äger!

Btw nu är jag klar med med lilla engelsk uppgift jag hade att skriva, känner mig flitig. Sitter nu och skriver min projektplan inför projektarbetet. Jag ska göra en fotoutställning med temat "Hoppet". Låter det klurigt? Fortsätt att läsa min blogg och jag lovar er att det kommer komma mer om det :)

Stevie Wonder på fredag och jag är helt i extas!

Where the music never ends.

Good Morning people :)

Blev ingen skola idag då min vän informerade mig om igår att vi har friluftsdag, vilket jag inte känner är passande just nu.
Det blev en sen natt igår, satt och klara ut hela Guitar Hero 2, inte så jobbigt faktiskt, förutom den där jävla "Free Bird" låten. Den är helvete.
Jag måste se "Sagen om ringen" filmerna, det kom jag på inatt när jag kolla igenom broshans filmer. Minns att jag såg första filmen men somnade efter halva delen.

Fick nyss reda på att jag har en engelsk uppgift att ta tag i. Det är ju så att på LÖRDAG drar vi, hela klassen, till BRIGHTON. Ska bli så sjukt kul, har fett med förväntningar. Som tur är bor jag med Lotta, vilket känns otroligt skönt. Dels för att då slipper jag och bo själv och dels för att hon är en sån bra vän till mig.
Sen kommer det ju bli krogen varje dag har jag bestämt, after work. Jag har fått jobb i kyrkan vilket jag är väldigt glad över.Känns tryggt.

Så dagens uppgifter bilr att skriva engelsk grejen, titta på "Sagan om ringen" filmerna :)

Talk to y'all later!!

Shop til' u drop, biaatch!

Nu sitter jag här i soffan, mätt i magen och redo att blogga lite.
De senaste veckorna har varit bra, min rehablitering går framåt. Det är hårdträning inför brighton som är nu nästa vecka. Kan inte fatta att vi ska åka dit, jag och klassen. Jag har fått jobb i kyrkan då vi kommer syssla med voluntärs arbete, så det känns riktigt lyckat att jag fick just där. För att återgå till min rehablitering så har jag gått som en galning denna vecka. Bra att jag fått känna av hur det är så det inte kommer som en chock i England.
Veckan har gått åt till att vara i skolan och shoppa fina saker till mig själv. Jag har verkligen spenderat mycket på sistone, men det har jag verkligen varit värd, varenda öre av det. Inte så att jag slösat på onödiga saker, nej, tvärtom. Jag har lagt ner pengar på sånt jag har velat ha länge och sånt som jag behöver. För en gångs skull har jag kännt mig rik, haha!

Jag har kommit in i en period när jag uppskattar musik som mest, vilket jag älskar, för musik är livet. Har fått en massa nytt att lyssna på. Just nu går mp3 varm med en skiva av Miley Cyrus. Jag rådissade henne först, men sen hörde jag en låt med henne och blev fett hooked. Hennes röst är riktigt grym och hon gör den där musiken jag verkligen kan lyssna på förevigt. Hon känns som en blandning mellan Ashlee Simpson och Avril Lavigne. Sen har jag lyssnat på Girlicious, en tjejgrupp som bildades via tv-showen Pussycat dolls present. Fett bra de med.

Nästa vecka blir det Stevie Wonder, vilket jag ser fram emot. Han är en av de bästa soul artister jag vet om- och att få höra honom live kommer bli någor jag sent glömmer.

Något jag måste göra snart är att sätta igång med mitt projektarbete, måste skriva ner min projektplan!!!
Nu blir det Prison Break!

/Sophiie

RSS 2.0