Happy Halloween

 

Tycker denna helg alltid är lite läskig/mysig.

Dags att kolla på en massa skräckfilmer och skrämma upp sig själv :D Blir nog att kolla på The Ring, Orphan och Paranormal Activity! AHHH :O! Mami, kommer blir rädd :P!


Britney Spears - 3

 

Brand new video from the Queen of pop <3


Chippendales á la darin

Try JibJab Sendables® eCards today!

HAHAHAHAHAH!!


Amanda Jenssen - Happyland

Amanda Jenssen här äntligen släppt sin andra skiva och jag är väldigt lycklig. Sitter just nu och lyssnar igenom skivan om och om igen!

 


Adidas

Införskaffade mig dessa idag.. mina andra har blivit fett slitna.

Och mörkgrått är fett snyggt =)


Jesus

Underbart smycke jag fick från min bror som förra veckan kom hem från Italien.


Couples inlove

 

Hollywoods senast kärlekspar.

Kärlek eller ren PR?


And since I fell for that spell I am living there as well

Hey!
Loong time no see, länge sen jag gjorde ett inlägg, de senaste har ju nästa bara bestått av videos jag lagt in. Men jag älskar att dela med mig av sånt jag gillar och vill uppmärksamma =)
Den 25:e har passerat vilket betyder att jag fått in pengar på kontot, finally! Att vara fattig i två veckor har varit hårt, haha! Fy fan:P Men nu känns allt bra. Hyra, el och räkningar är betalda, alltid lika skönt att få det ordnat det första man gör när man fått in sina pengar. Blev förvånad att min budget ligger över förväntan nu när jag betalt allt, wohoo!

Funderar på att dra ut till IKEA snart och köpa in mig en ny DVD- hylla till alla mina filmer, just nu ligger de bara i oordning i en flyttkartong. Skulle blir jättefint om jag fick ordna de på en hylla. Sen skulle det vara nice att köpa lite random saker till lägenheten... man kan ju aldrig gör den för fin.
En månad har passerat sen inflytten, känns inte alls som det. Får känslan av att jag bott här så sjukt länge, vilket är positivt :D Ryd is the shiiit!!

Och så är man jobbsökande. Något det känns som att alla är förutom de som pallar med att gå på universitetet istället. Såklart man vill ha jobb, dock är det ändå ganska skönt att inte ha några förpliktelser och bara ta det lungt och gör vad fan en vill! Men såklart, en fet lön inte skulle sitta helt fel.
På måndag har jag fått tid till jobbtorget, haha! Kommer blir ett sånt nöje så, arbetsförmedingen är ju kända för att ge en jobb :O haha!

På onsdag blir det bio med familjen, vi ska gå på premiären av "This is it". Kommer bli kul men samtidigt jävligt sorgligt :/ Vet inte riktigt om jag ens smält in att "King of pop" inte finns med oss längre på jorden, blir ledsen bara jag tänker på det.

Ett stort plus som har gjort mig glad är ALL bra ny musik som släppts den senast veckan:
Lady Gaga - Bad romance
Timbaland ft So shy - Morning after dark
Darin - Viva la vida
Michael Jackson - This is it
Chris Brown - Crawl och I can transform ya
Rihanna - Russian Roulette
Jason DeRaulo - Whatcha say
Jay Sean - Down
Sean Kingston - Face drop och War
Britney Spears - 3
M.M


KOLLA in de vettja!
peace out... Sophiie

Hollywood sucks you in, but it won't spit me out

 

ett alldeles perfekt exempel.


Gezim Gashi

 

Sensationella Gezim från youtube med hans egenskrivna låt Confused


Michael Jackson - This is it

 

Jag får gåshud.


Darin - Viva la vida IDOL 2009


Toy Story 3 trailer


Viva la vida

 

Nu blev dagen perfekt!


Obama tilldelas fredspriset 2009

YES, WE CAN!

"– Obama får fredspris för sina utomordentliga insatser för att stärka demokratin och de nationella samarbetet. Han har som president skapat ett nytt klimat i internationell diplomati, där dialog och förhandlingar är att föredra, sa Nobelkommitténs ordförande Thorbjørn Jagland, när han meddelade vinnaren av årets pris."

 

Finns säkert folk ute i världen som inte alls tycker Obama förtjänar detta pris men jag tycker definitivt att han är en värdig person till att få detta pris tilldelat honom. När han blev omvald till president för USA tror jag inte bara det var jag som kände en lättnad. Här kom en man som hade visioner och delade med sig det till folket på sina stor tal han presenterade landet runt. Han var den som vågade tro på USA igen, ett land som har satt sig själv i mycket skit men ändå varit stormakt. Obama är en smart man, han vet  vad han pratar om. Även fast han har mycket press på sig om att saker och ting ska ändras så tror jag att han sakta med säkert kommer ordna med de saker han lovat landet. Det handlar om att bygga upp landet säkert och stabilt och inte göra impulsiva handlingar som kan leda landet till botten.

Obama can and he will!


So I keep doin' my own thing, walkin' tall against the rain.


Soluppgången

 

God morgon=)

Vaknade runt halv åtta idag, slog på tv:n för att se Kenza i The voice, underhållande måste jag säga. Hon är verkligen en bra bloggare, håller det äkta och lyckas faktiskt alltid hålla sin blogg intressant.

Tänkte äta lite frukost nu, sen bege mig ut i det sköna vädret det verkar bli idag!

C-ya... Sophie


Rabih Jaber IDOL 2009

 

Den här killen ska vinna IDOL 2009


Darin gör en cover på Viva la vida


RSS 2.0