Rea på Ikea!

Hej hej!
Då var jag tillbaka i bloggen med ett inlägg. Som ni alla vet eller för er som inte vet kommer jag att flytta nu efter nyår, känns sjukt kul. Känns som om jag komemr bli vuxen på "riktigt" nu, ett stort steg att ta, men tror det komemr göra mig gott.
Igår tog jag mig en tur med mamma till Rusta och Ikea, fick hemhandlat en hel del.
Helt sjukt bra priser, vilket gjorde att jag fick en hel del för pengarna.
Köpte en massa köks grejer till köket och städgrejer!



Idag är det bara en dag kvar på år 2008, wohoo för 2009!
Idag ska dagen spenderas med Rita, vi ska äta middag och sedan blir det stan!! PARTY!

GOTT NYTT ÅR OCH WOHOO FÖR 2009!


EMO sången! Julklapp till alla EMO'S därute!



hahahahah!

Jul låt till er alla =)

Darin - Holy night <3



Igår var jag och Mikaela i Gamleby, där vi träffade självaste Darin =)
Myys !


Tack Darin, för allt du ställde upp med att ta kort och prata med oss även fast du var stressad med att åka till stockholm=)
Eller som D'man själv sa " Allt för er", nej nej Darin , "Allt för diig" <3

Seasons fly



I still see you beautiful as you were,
like the wind you blow me away.


Alice VS Kevin

IDOL 2008 - FINAL


Ikväll avgörs de, vem blir den nya idolen i Sverige. Alice eller Kevin?
Personligen hejar jag på Alice, hon har varit grym hela vägen, hennes röst är riktigt bra.
Någon jag inte har förstått mig på och undrar vad alla ser i honom är Kevin. Seriöst, hur fjäskigt får de bli egentligen när det kommer till smörsång? Hoppas hon vinner iaf!

Bäst är iaf att Darin kommer ikväll, och vi vet alla att han kommer äga skiten ut bägge ;)

Britney: For the record

Jag satt och kollade på dokumentären om Britney här om dagen.
Hon är världsstjärnan som varit med i media i 10 år och kommit med storslagna hits. Hennes privatliv har hängts ut i media dag in och dag ut den senaste tiden.
Men nu är hon tillbaka som aldrig förr, hennes comeback är storslagen.
Jag minns förra året när hennes skiva "Blackout" kom ut, jag gick och var nervös över hur det skulle låta. Skulle det bli en bra eller dålig comback, skulle hon bli total sågad eller hyllad?

Dokumentären "For the record" tyckte jag var riktigt stark och bra. Äntligen fick man en inblick ifrån hennes perspektiv över hur saker och ting var och hur hon beskrev sin tid då hon mådde dåligt. Media vinkeln är den vinkeln man fått ta in i huvudet tills nu, och det har ju förvrängt en hel del av vad sanningen egentligen är.
Jag kan inte bara förstå hur hon orka med det liv hon har, visserligen har hon sin "ljuveler" ,som hon kallar sina barn, att leva för. Men att ständigt ha dessa paparazzis efter sig, blää, inte undra på att hon gjorde fel beslut den  tiden det var som mest.

Nu ser man Britney Spears med andra ögon, inte för att jag har gjort de. Jag har alltid sett henne som en underbart artist. Men bilden av henne i media har vänt. Nu är hon tjejen som tog sig igenom allt och som nu gjort en totalt makeover och gjort en stor comeback. Nu är hon den världstjärnan hon en gång var och är tillbaka för att stanna.
Så typiskt amerikaner att vända på steken så lätt, som tur var vände det till det positiva. Och nu när hon är på sina fötter igen ska de genast hitta något fel på henne igen, t.ex att hon blivit för smal.
Tar aldrig denna bergodahlbannan slut?

Britney har alltid varit min idol, sedan jag var liten, hon har varit den stora artisten i mitt liv, speciellt efter att jag fått träffa henne 2002.
Det jag vet är att hon är grym, gör bra musik och att jag ser fram emot hennes konsert i London nu i sommar =)

Pursuit of happyness

Skola idag, dock bara en lektion. Känns som att jullovet kommer närmre och närmre, vilket är otroligt skönt!
Något som inte är så skönt är att mitt projektarbete måste vara klart snart. Råmanus och grejer måste bli klart innan jul,litr smått panik har man ju. Men får ta allt i taget, inte stressa sönder mig över de.

Var och kollade på lägenheten igår, hade mina förväntingar. Hoppades på att den skulle vara fräsh och ny så man kunde inreda den snyggt. Sen slog det mig innan vi  åkte att mina förväntningar nog var för höga, att jag skulle bli fett med besviken.
Tur hade jag- Den var sjukt snygg, nytt fräsht. Allt fanns med, verkligen nöjd med hur den såg ut. Jag känner mig så nöjd över detta beslut som jag tagit. Visst lägenheten är en bort ifrån där jag bor nu, men skit samma, man måste bli vuxen någon dag :) Skönt var också att den låg centralt, nära till budd och affär :)

Har också fått reda på att Britney Spears biljetterna är fixade, så inbetalning till de nu denna vecka, wiiihooo!!! Känns helt sjukt att jag och min bror verkligen kommer åka till London för att se världstjärnan BRITNEY :D Kommer nog bli grymmare än de gånger jag sett henne innan:P
Såg Darin i lördags, vilket var underbart som vanligt!
Vi stog och konversera ett tag när han signera min skiva. Fråga honom om han skulle kunna tänka sig att tattuera sog någon dag, vilken han sa att han skulle kunna. Jag berätta då att jag själv skulle göra de, att jag skulle tattuera in "Like no one" på min handled.
Så när jag räckte fram min affish så han kunde skriva sin auto graf avsluta han den med att skriva "Like no one =)!" på den. Vilket gjorde mig världens lyckligaste =)

Det var allt för mig nu såhär på morgonen!

Peace out/ Sophie

Signering med självaste Darin!

Ja, idag bar det av till norrköping för att se Darin uppträda och signera sin nya skiva "flashback".
Inann det blev det att gå till skolan, kände inte med att jag hade råd med skolk. Blev att gå på lektioner och lära in sig den fakta som gavs ut :)

Trodde det skulle vara fett me folk då jag kom en halvtimme innan han skulle börja uppträdda, ack vad fel jag hade. Inte ens enda jävel, bara några fans.. Skönt var de, för det blev en himla massa med underbar ögonkontakt med han :)
Så underbart det var att höra han sjunga de låtarna, verkligen mina favoriter ifrån skivan :)

Väl framme på signeringen babbla jag ur mig en massa om vad jag tycker om skivan, hahah, helt sjukt:P
Fick träffa han en sannbis sen innan han skulle gå och ta kort, han lovade mig då att han skulle sjunga "like no one" på hans kommande turne:D

*Knack knack*- Vem där?- 2009!- WOHOOOO!

Egen lägenhet, Chris Brown, Katy Perry, Student, Darin turne, Student, Britney Spears i London.......

JAA! Jag känner det i blodet. 2009 kommer att bli ett underbart år att se fram emot och uppleva!
Det kommer att bli en massa nya saker att uppleva.
Till att börja med har jag fått en lägenhet att flytta in till, redan 1 januari, känns otroligt stort och kul, äntigen kommer det att hände det jag velat ha i snart två år! En fin liten två har jag fått:)

Musik är ju livet, iaf för mig, så ett musikår 2009 måste det ju bli. Det vill jag fylla med konserter och fina minnen. Det blir att se Chris Brown på Hovet. Kommer förmodligen se Katy Perry när hon kommer hit. I sommar blir det att åka till London för att se Britney Speras enda två spelningar i Europa, känns helr otroligt :O

Sen har vi ju STUDENTEN, ahhhh, så jag längtar!
Och snart blir det äntligen den dagen, den glädjen, säkert den sorgen, men SÅ värt de!

Studentmössa!

Nu har jag suttit på ABC-gruppens hemsida och efterbeställt min stundetmössa inför nästa år. Det jag har att säga om detta är, daamn vilka val och kombinationer man kan göra. Man kan ju råna sig själv tusen gånger om ju!
Förstår egentligen inte hysterin kring att man ska behöva ha så mycket men samtidigt vill man ju inte vara sämre än alla andra. I ett paket fick man med kondomer, eller som de kallade det, "studentkondomer". WTF?!? Vaddå att de ger signaler till alla ungdomar att de ska ha sex med varann dagen man tar examen. Fattra inte varför man jämt ska hänvisa till sex på stora händelser man har i sina liv? Blä!
Det blev iaf ett lyckat köp för mig, tyckte jag fick bra saker:)
Så nu är jag helt plötsligt jävligt pepp på att ta stundenten, längtar verkligen till det datutument, vilken befrielse!

För övrigt mår jag bra. Fick brev ifrån min försäkring, det kommer att droppa in pengar denna vecka, vilket känns skönt nu sådär till jul och allt. Något jag är väldigt exalterad för är att jag kanske ska på Britney Spears i sommar, med broshan :) Det blir att åka till London och se henne, vill verkligen inte missa en sån chans att få se min idol, världstjärnan honär :)

På lördag bli det Darin, i min stad! KOM KOM KOM ;) Det kommer bli grymt :D

RSS 2.0