I'm taking a trip....- to Canada?

Hej bloggen!
Jaa, sugen på att resa blir man dagligen, älskar äventyr och nya upplevelser. Men hur ska man få ihop allt i sitt liv, ska man studera vidare, söka jobb, eller kan man kombinera ihop saker och ting?
Min vän Anna och Lotta ska båda till Kanada nu i Augusti. Båda för jobb, och jag känner, fan vad coolt.
Vet inte om aupair är jobbet för mig, så har pratat med Anna då hon ska jobba med annat där. Hon gav mig hemsidan "Work and Travel" som jag kunde hitta information på. Woow vilka möjligheter de har att erbjuda. Genom att gå med i deras program kan man få hjälp med arbete i Australien och Kanada. Från att jobba med fruktplockning till att jobba som bartender. Det lockar som fan kan jag säga.

Till hösten nu blir det ju att fixa upp några av betygen, känner att jag iaf inte vill ha IG jag har nu i betygen. Tycker jag är värt att studera upp nu när man kan få möjlighet till att göra det gratis utan att det visas i betygena att man läst upp. Är ju Matematik och idrott som gäller. Kommer nog att funka bra, om man bara har de ämnena att satsa på:)

Sen måste man finna sig ett jobb, så jag kan jobba på sidan av skolan jag går på i distans. Ska gå och lämna CV lite överallt, ta de chanser man får och ligga i, man kan alltid hoppas och tro!
Just nu sitter och lyssnar på musik och har mina funeringar inför framtiden, vilket alltid är lika intressant när man märker hur tankarna bara flyger iväg.

Imorgon blir det förhoppningsvis bio med Lotta, vill umgås med henne nu innan hon åker! Kommer sakna henne som fan, men man kan ju alltid hälsa på :D!

Peaace out... sophie

Dream wedding!



lätt att jag vill ha en sån öppning på mitt bröllop!!

Darin - Brought me back


Kärlek till låten <3

Nu ska jag fixa iordning mig, sen blir det stan och fika!
see ya later!

Tribute to MJ by Darin



Darin på Pride, framför "Billie Jean", a tribute to the King of pop <3

Here we go again!

Hej hej!
27 juli och sommaren fortsätter.. eller sommar och sommar. Vad fan är det med vädret? Molnigt, regn eller åska, det är vädret som gäller. Man blir jävligt opepp att gå upp på morgonen,  vad fan ska man hitta på liksom.
Inget jobb har man heller, lite segt måste jag säga. Inga direkta rutiner har man utformat vilket gör att man känner sig liiiite seg om dagarna. Men man får göra det bästa av det.

I fredags var jag i Helsingborg, där var det festival :) Darin var där och spelade. Kände att det var så sjukt längesen man såg den lille. Sist var i december och då var det bara en massa signeringar jag var på. Så det var riktigt kul att se han nu, han bjöd på en riktigt grym show. Han får mig alltid att må så bra, han bjuder på sjukt bra sång med inlevelse. Nästa stoppblir 8 Augusti, sommarkrysset :D!
Kolla in min channel på youtube för klipp:  http://www.youtube.com/user/MissSophiie

Jag har planerat in att det blir festival nu i Augusti iaf, Way out west blir det! Artister som Lily Allen, Robyn, Röyksopp, Glasvegas kommer! Åker mest för Lily Allen, ser fram emot det som fan. Upptäcka nu musik, ha kul och festa! wihuuu!!
Sen blir det Coldplay i Stockholm den 22:a . Fan vad de är bra, och kommer bli sjukt att se de LIVE! Deras msuik får en att må jävligt bra!

Tänkte passa på att tipsa om en grym artist medans jag ändå skriver. DEMI LOVATO!
En väldigt ung men mycket talangfylld tjej som blivit stor via Disney Channel. Hon slog igenom via filmen "Camp Rock'" som även Jonas Brohers medverkar i. Sen dess har hon släppt två skivor, varav en kom nyligen.
"Here we go again" och "Don't forget" heter de två skivor hon släppt.
Tycker hennes röst verkligen är orginell och hon påminner om en ung Kelly Clarksson!



Peace out!/ Sophiie



Can I have your number!?!


HAHAHAHAHAHAHAHAHHA
jag dööör!!

Ny låt som satt sig på hjärnan! Grymt bra:D!


Chris Brown says sorry.


The circus: Starring Britney Spears!


Britney Spears

Imorgon smäller det :D! Jag är så glad att jag får uppleva magin igen, och denna gång på svensk mark. Britney har landat i Sverige och jag känner hur peppen byggs upp inom mig :D!



Britney Spears från London, 3 juni!
Det var sjuukt underbart :D!

The little things you do..

Hello hej!
Ett tag sen man skrev här, men inget så major har hänt i mitt liv så kanske därför jag inte känt för att uppdatera mig. Regnet har tagit över vilket har lett till att jag inte orkar gå ut, ja det kallas depress! Istället har jag blivi hooked på två nya serier, "Privileged" och "Greek". Båda två är grymt bra må jag säga.
Jag har städat och rensat ut en jävla massa skit i min lägenhet. Detta pga att jag fått en ny lägenhet att flytta in till i höst. Det känns helt underbart. Där jag har bott nu har väl varit okej, men seriöst, inte tryggt alls och det är för långt bort till vart jag har min familj, mina vänner, mitt liv. Så ja, äntligen sker det en bra stor förändring i mitt liv. Känns som om mitt liv har varit ostabilt ett bra jävla tag nu, men nu verkar allt falla på plats igen.

För övrigt så händer det väl inte så mycket annat, blir Britney Spears konsert snart igen. Ska bli fett kul att se hennes show igen, på svensk mark denna gång!! Wohoo ser fram emot henne show, så jävla grym den var när jag och broshan var och såg henne i London!

Jag ser fram emot Augusti månad. Coldplay, Darin och Lily Allen, oooh yeah, ge mig de dagarna och mitt liv kommer att bli förgyllt :D!


RSS 2.0