Jag är kär i Idol-Lars



Är han söt eller är han söt?
Blir helt kär i han varje gång, åhh!

Happy Halloween

HAPPY HALLOWEEN!


Dagen då vi alla kollar skräckfilmer och öppnar dörren till de små utklädda barn som ber om godis.
Själv ska jag vara med min bror och kolla film, äta god mat.




Premiär för Darin video "Breathing your love"

DARIN feat. KAT DELUNA - BREATHING YOUR LOVE


Jaaaa, nu är den äntligen klar och publicerad.
Hans leende får mig att smälta om och om igen!

MISSA INTE!
DARIN på MTV SÖNDAG, han ska vara VJ för sunday supreme ;)

Team Jenssen

Igår blev de konsert, såg Amanda Jenssen på Garden här i Linköping.
Jag har lyssnat på Amanda sen Idol, hon har alltid varit en klar favorit så blev så glad nu när hon äntligen kom till min stad. Hade tänkt att se henne i sommras ett antal gånger men på grund av olyckan blev det inget.
Jag hade mina förväntninga på hur hon skulle vara live, och jaa, hon levde verkligen upp till det. Älskar skivan, älskar hennes röst. "For the sun" var en underbar låt hon spelade. Hon spelade inte enbart ifrån skivan utan drog även låtar hon nyligen skrivit vilket bara visar vilken stjärna hon är.
LYCKLIGAST blev jag nog när hon sjöng låten ur Idol 'Halleljuah', får gåshud varje gång, och live liksom :O
wooho!

Efter konserten skulle jag dra mig hemåt, så började gå mor bussen när jag ser hennes turnebuss stå utanför konserthuset. Så jag ger dte en chans, jag väntar vid den. Tänkte i mitt huvud att det skulle vara kul och träffa henne, och som tur var kom hon :)
Vi prata lite om spelningen, hon tyckte jag hade en fin kappa :P Jag berättade om olyckan om varför jag så gärna velat se henne i sommras men att jag inte kunnat.

Det var kul mycket kul kväll!

Ett höstlov fullt av...

Ja, vad ska man fylla sitt höstlov med egentligen. Plugg skulle väl vara om man är ett duktigt flicka. Men frågan är om jag orkar vara det.
Helgen spenderades i Norrköping iaf söndagen. Darin kom till MediaMarkt och sjöng, sen blev det signering. Det gjorde mig glad, hans musik och hela han får mig jämt på gött humör. Det var skönt att få träffa han, att få utbyta lite ord med stjärnan.

Annars har jag mest vara varit hemma och varit osocial, vilket jag gillar att vara i perioder. Något man behöver då och då för att ta reda ut alla tankar man har i huvudet. Håller på och kollar igenom 'Vänner' om på nytt, något som jag aldrig blir trött på. Den serien är bara så... finns inga ord.

På torsdag blir det att se Amanda Jenssen, blir första gången jag kommer att se henne live, grymt kommer det att bli hoppas jag. Hennes skiva är rikigt bra.

Halloween, en helg jag alltid gillat, lite spooky sådär. Blir att skrämma upp sig själv med en splashig skräckfilm. Eller ska jag gå 'bus eller godis' kring mitt bostadsområde?

Jag har kommit på att jag vill gå med i en kör tror jag. Jag älskar musik, gillar att sjunga, plus att jag har en bra taktlänslan. Kanske är detta något som skulle kunna vara kul, och det är ett bra sätt att utvecklas. Känner att jag är lite trött i den sociala krets jag är i nu, kul att finna ny människor, nytt nytt nytt!

Har funderat mycket över min framtid, hur kommer min tid se ut efter skolan. Kommer nog att få behöva läsa upp matten, ganska hundra på de. Så medans jag gör de nästa år, vad ska jag göra vid sidan av?
Mina försäkrings pengar för olycka jag var med om kommer ju att droppa in, så kanske borde göra något kul? Det läskiga är bara att jag väldigt lätt kan spendera pengar och jag vill verkligen försöka vara smart med dessa pengar, men det återstår att de hur det blir med de.

Det som kommer vara i fokus härnäst blir att få min lägenhet fixad, hoppas på ett möte med stångåstaden snart!

Peace out- Sophiie

Darin feat. Kat DeLuna - Breathing your love

Jaa! Tiden har kommit då Darin äntligen har kommit tillbaka, äntligen blir han aktuell i Sverige igen. Känns helt underbart, detta är exakt vad jag behöver nu. Hysteri, glädje, nytt, roligt!
Hans nya singel är helt underbar, electro, pop, rnb gungig låt, I like.
På lördag blir det världspremiär av hans låt på Världens barn, vilket jag ser fram emot, Det blir att dricka vin och äta kex och njuta av Darins uppträdande.

På myspace finns det upplagt ett klipp ifrån när han är i studion. Jag grät seriöst när jag såg klippet, han fick fram så mycket känslor i mig. Att han kan få fram så mycket i mig ä helt otroligt och härligt.




Denna bild får mig att smälta!


Student 09

JAG VILL TA STUDENTEN NU!
AHHHHH!!

Så känns det just nu, pallar inte med skolan, vill bara bli klar någon gång. Men jag vet att det inte är lång kvar nu. Någa månader till sen är jag friiii! Pressen av alla uppgifter vi får är jobbig, men det är väl bara bita ihop och gör det.

Brighton resan var för cirka två veckor sen, helt underbar resa. Vi fick jobba, shoppa och festa. Lyckat! Jag kklarade mig bra trots alla omständigheter. Hade min rollator till hands, fast jag klarade mig bra utan den med. Ramlade en gång, inte lika lyckat men tror på något sett det var bra för mig. Resan blev som en slags rehablitering, jag har definitivt blivit starkare sen resa. Känner att jag klarar av mycket mer och att jag kan klara mig själv på ett helt annat sett.

Just nu i mitt liv är det min lägenhet jag tänker på. Lägenheten som jag kommer få snart, kommer bli kanon. Känner det i hela kroppen. Just nu lever jag i mitt rum med en massa ouppackade kartonger. Men jag orkar inte göra det fint när jag vet att jag snart ska flytta igen.


RSS 2.0