Only you can save me

 

En bild från stockholm från Darin signering =)!


Double rainbow all the way


Blues ain´t nothing but a good woman gone bad

 

TIPSAR om Jasmine Karas skiva "Blues ain´t nothing but a good woman gone bad"


Dancehall Queen

Det är exakt var ROBYN är !

Jag kan inte få nog av henne musik, hittar nya låtar hela tiden som jag fastnar för. Sitter just nu och lyssnar igenom hennes album som hon släppt. Jag minns 2005 när hennes "Robyn" skiva kom, och jag satt i mitt rum och lyssnade på "Konichiwa Bitches" och kände mig så jäävla cool, för hur pepp blir man inte av att lyssna på den. Den attityden hon strålar med är ju unbeliveble. Sen har ju låtarna ""Who's that girl" och "Crash and burn girl" som alltid har gått varm i mina högtalare. Hennes röst är så stark men kan ändå vara så skör som i låten "Eclipse" som också är från "Robyn" skiva.

Sen finns det de låtarna som bara gör mig helt varm om hjärtat och jag får inte nog. Man bara känner pulsen i hjärtat öka och man bara älskar musiken som strömmar in i öronen. Låtarna "With every heartbeat", "The girl and the robot" är exakt sånna låtar. De bara pumpas ut och sprids genom kropp och själ!

Jag minns 09 när jag såg henne live på Way out west, den utstrålningen är inte ofta man ser bland artister, och att hon dessutom dansade loss som om hon var hemma och rocka loss framför spegeln. Det ÄR starpower.

Jag blev så glad när jag hörde att Miss Robyn skulle släppa tre skivor på ett år! För let's face it, det är otroligt awesome när artist bara släpper musik och det är välgjort och underbart!
BODY TALK... det är var skivorna heter Pt 1-3! Jag fullkomligt älskar Pt.1, den har allt! Varenda låt bara smälter samma med varann och det blir alldeles perfekt. Dansvänliga, bombastiska, ünderbaaar music som man inte kan få nog av!

Så ja, Robyn a.k.a Dancehall Queen, VÄRLDEN VÄNTAR. Även om jag vet att hon redan är stor utomlands borde hon bli så jävla mycket större, och vara och ses bland eliten för det är där hon hör hemma!!


Recension: Darin - Lovekiller

Jag skulle vilja beskriva Darins nya album "Lovekiller" såhär:
One man boyband show!

Det är hur soundet på den ny plattan ger. Då hälften av alla låtar är ballader och har det där poppiga lite tuggummi-soundet.
På denna skiva tycker jag Darin får full potential till sin röst och använder den utmärkt.

Med låtarna Lovekiller, Can't stop love, You're out of my life blir det pampigt och stort. De känns storslagna och mäktiga.
Sedan finns det låtar som Drowning, Ok (Dangerous games), Endless summer och Microphone som får mig att gå tillbaka till början av 00-talet samt slutet av 90 talet och soundet är boyband stuket.
Men Darin levererar allt själv och får till låtarna så bra som då (förr i tiden) krävdes 5 medlemmar i ett pojkband. I det stora hela är skivan riktigt bra, iaf om man gillar denna genre, alltså ren POP.

Viva la Vida är den enda låten jag tvivlar på till varför den är med på plattan, kunde lätt ha fyllts ut med en annan låt.

Bästa låten på skivan: I'll be alright. I denna låt får man verkligen fram the real deal, vad Darin är. Texten, stråkarna och gitarren bara smälter samman och den är helt enkelt perfekt!

Betyg: 3/5


Bruno Mars - Just The Way You Are


RSS 2.0