Blondinbella.

Okej.
Så idag började ett nytt sommarprogram på P3, nämligen Hallå! Första gäst till programmet blev såklart blondinbella, för hon måste ju synas i varje sak man ser eller hör. Kände mig tvungen att lyssna på den timmen hon skulle sända. Till min chock blev det inte så illa, hon betedde sig inte som en fjortis som var fjantig som inte kunde svara på enkla frågor.
Den bilden man har fått av henne på hennes blogg stämde inte in på det man hörde av henne idag. En helt vanlig tjej skulle jag uttrycka att hon lät som, med stora mål. Det jag fortfrande stör mig på är att hon är moderat.
Men de som är grejen med blondinbella är att, om man hatar henne pratar man om henne och om man gillar pratar man om henne. Hon drar uppmärksamhet åt sig om man gillar henne eller ej, och det är ju de hon vill. Så hon är fett smart egentligen. Detta gör också att man fortsätter att läsa hennes blogg, för gillandet eller hatets skull.

En annan grej som är lite kul är att artisterna för allsång på skansen är släppta. Tyckte de har gjort bra ifrån sig med vilka som ska komma dit. Amanda Jenssen, Håkan Hellström, E.M.D etc. Bra gjort. Känner starkt att jag vill gå på den när Amanda Jenssen gästar, skulle bli grymt kul!
Många som jag snackat med tycker dock detta skulle vara en nedergång för Amanda, varför förstår jag inte? Vad är negativt med allsång. Det är ett bra program som många svenskar kollar på, bra reklam som en ny artist som Amanda.
Men de som kan bli negativt är att alla tidningar fiskar efter framgång eller något att skriva om. Så då gäller det för Amanda att kunna leverera till 100% annars blir de löpsedel morgonen efter.

Skolavslutningen på fredag? Hmmm!! Har inga planer inför den, känns inte så jättestort att gå ut tvåan direkt. Okej när man går ut trean sen då kommer man ju festa sönder sig i typ en vecka. Och i ettan kändes allt så nytt och kul så då ville man fira. Men tvåan känns så, been there done that. Får se hur den kvällen kommer att se ut.
Jag vill ha ett mail ifrån mitt sommarjobb. Jag vet att jag har fått de, eller jag är 99,9% säker. Jag vill att de skickar ut mail till mig med mer information, skulle sitta fint. Men vad som kommer sitta fint senare är alla pengar jag kommer tjäna. Seriöst, kan inte sluta tänka på de, 12 000 kr typ. Ska tänka ut mycket fina grejer jag kan göra för de.

I onsdags var Gavin DeGraw här i Sverige och hade spelning, fan vad man hade velat vara där. Men fick inte reda på de förens dagen de var. Blir alltid så besviken när jag inte kan gå, Finns massor med spelningar som varit här som jag inte kunnat gå på. Kolla bara när Chris Brown var här :/ Gah, hade gjort vad som helst för att kunna gå på den...
Stevie Wonder kommer till globen 19 september, dit ska man!!!

KOLLA IN MIN YOUTUBE SIDA
http://youtube.com/user/MissSophiie

Kommentarer
Postat av: Dating and the City

jag har amanda jenssens skiva, den är jättebra!

2008-06-09 @ 17:29:31
URL: http://datingandthecity.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: så kan man också säga :D

2008-06-09 @ 23:55:10
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Sv: Du har rätt!

Hur mår du då? :)

2008-06-10 @ 06:05:02
URL: http://typperra.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja hon har räknat ut det ganska bra, den där blondinbella ;)

2008-06-10 @ 10:25:03
URL: http://twentysomething.webblogg.se/
Postat av: Steffi

vad ska du jobba med i sommar då?

2008-06-10 @ 10:38:06
URL: http://steeffis.blogg.se/
Postat av: DATING AND THE CITY

Ha en bra dag!

2008-06-10 @ 10:43:02
URL: http://datingandthecity.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Sv: Här är det super! :D

Vad ska du göra idag då?

2008-06-10 @ 11:04:27
URL: http://typperra.blogg.se/
Postat av: R e b e c c a W i l l a r p

ja hon har räknat ut det ganska bra :p



Var med och tävla i min blogg om jätte fina smycken från pandia! Vore kul om du ville vara med!

2008-06-10 @ 11:48:07
URL: http://willarp.blogg.se/
Postat av: ELIN

Själv gillar jag Blondinbellas blogg. :) En viss del utav det hon skriver iallafall.

2008-06-10 @ 14:21:42
URL: http://elinhanssons.blogg.se/
Postat av: Steffi

Ja, jag skulle lugnt ta ett sånt jobb om det var det man skulle behöva!Absolut, får ju inte vara för divig i början..Pengar är ju alltid pengar..

Haha, jag menar det..är det jag med:P

2008-06-10 @ 18:30:31
URL: http://steeffis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0